Horoskopy od 05-10-2015 do 11-10-2015

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý první týden roku 2015

1. Beran –  veškerá neporozumění se snažte vyřešit hned v zárodku. Hádky v práci vás mohou hodně a hlavně úplně zbytečně zdržovat. Pokud jste single, neseďte pořád doma, nechte se vytáhnout někam ven za zábavou. Užijete si a kdo ví, možná i z toho něco bude. Vaše fyzická forma by měla být docela dobrá, ale stejně byste o víkendu měli trochu zpomalit a odpočinout si.

2. Býk – čeká vás hodně práce, ale když za ní pořádně zaberete, okolí to dokáže ocenit. A to nejen slovy. Rodinný život bude trochu připomínat podzim. Sluníčko sice svítí, ale už se o něj nespálíme. Občas se může vyskytnout nějaký ranní mrazík, ale moc často to nebude. Neignorujte drobné zdravotní problémy.

3. Blíženci – budete mít hodně energie a cit pro zajímavé příležitosti. Jestli chcete změnit zaměstnání, nyní máte mnohem větší šance najít dobrou nabídku. Budete hodně toužit po lásce. Srdci občas poručit nelze. Blíží se chladnější dny, nezapomínejte o dostatečném přísunu vitamínu C a mohli byste popřemýšlet i o menším otužování.

4. Rak – podle horoskopu budete muset odložit některé plány na později. Nemá smysl se kvůli tomu rozčilovat, prostě někdy to v životě nejde tak, jak bychom potřebovali. V práci se spíše držte toho, co dělá a chce většina. Ne každý, kdo vás začne zasypávat sladkými slůvky a kouzelnými komplimenty to s vámi myslí dobře. Trocha cvičení navíc vám jen prospěje.

5. Lev – práce bude hodně, ale vadit by vám to nemělo. Když je někdo za svou snahu dobře ohodnocen, tak to vždy potěší. V lásce vás tento týden něco velmi překvapí a navíc se to stane v naprosto nečekané situaci. Pokud to jen bude možné, snažte se chytat každý sluneční paprsek, který se objeví.

6. Panna – situace v zaměstnání se podle horoskopu trochu začne komplikovat, ale pokud si zachováte určitý odstup a budete hodnotit věci realisticky a bez emocí, tak byste s tím neměli mít žádné větší problémy. V lásce neslibujte nic nesplnitelného a také neočekávejte od druhé strany zázraky. Kdy jste byli naposledy u zubaře?

7. Váhy – při plánech do budoucna buďte ambicióznější. Mnoho věcí dokážete změnit, chce to jen chtít a kouknout trochu dál než jen za první roh. Nabídku pomoci s úsměvem odmítněte, vše dokážete zvládnout sami a nemá smysl se dělit o zisk. Vaše srdce bude tento týden bušit opravdu silně. Mohou vás trochu více bolet nohy než je to obvyklé. Při větší námaze buďte opatrní.

8. Štír – pracovně to bude tento týden dost nudné. Všechno bude dlouho trvat, volný čas bude spíše vzácností. Úřední věci pokud možno odložte na jindy. V druhé polovině týdne partner chystá nějaké milé překvapení. Single by tentokrát neměli nic uspěchávat. Nemá smysl si nalhávat, že máte železné zdraví a jen tak nějaká rýmička vás nesloží. Při zdravotních potížích musíte trochu zpomalit, jinak si tělo vybere velmi vysoký úrok.

9. Střelec – vypadá to, že by se vaše finanční situace měla docela zlepšit. Něco odložte bokem na blížící se větší výdaje a část věnujte radovánkám, které vám zpříjemní život. Někdo by vám chtěl vyznat lásku, jen se zatím stále hodně stydí. Co mu vyjít trochu naproti? Podzim sice znamená chladnější dny, ale to je také výborný čas pro různé pěší výlety nebo běhání.

10. Kozoroh – pokud jste zanedbávali nějaké své povinnosti, čekejte, že tento týden bude bez úlev. Máte na to – v hlavě se vám líhne spousta skvělých nápadů, jen musíte vykasat rukávy. V lásce někdy žádné nové zprávy jsou vlastně dobré zprávy. Bude vám to klapat tak, jak by mělo. Vaše tělo i duše budou v rovnováze, využijte toho.

11. Vodnář – bude před vámi ležet několik zajímavých pracovních nabídek. Prozkoumejte je pečlivě a rozhodněte se, jestli větší časová zátěž vám vyrovná lepší příjmy. Podle horoskopu tento týden by měl být plný různých společenských akcí. A v takových situacích můžete potkat i hodně zajímavé lidi. Vhodný týden pro péči o pokožku, vlasy a nehty.

12. Ryby – v práci vás nadřízení velmi pečlivě pozorují. Snažte se vystupovat hodně sebevědomě a vyhýbejte se chybám. Není čas vhodný pro charitu, každý se někdy musí postarat sám o sebe. Ve vztahu se mohou objevit menší přeháňky. Ale nemá smysl si je neustále připomínat, život jde dál. Lidé věnující  se více sportu by tento týden měli pečlivě rozkládat své síly.