Horoskopy od 12-10-2015 do 18-10-2015

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý druhý týden roku 2015

1. Beran – v zaměstnání zatoužíte po změně. Stále do kolečka dělat jedno a to samé není moc záživné a zábavné. Peněženka by měla trochu ztloustnout, s mírným rizikem se může spojit velký zisk. V lásce to nebude úplně nejlepší, budete mít dost zlomyslný a jízlivý přístup k okolí a to nikdy nedělá dobrotu. Fyzická i psychická forma jsou v pořádku.

2. Býk – lidé kolem vás budou v práci mnohem více řešit různé drby a hlouposti než své povinnosti. Vyberte si odlišný přístup a uvidíte, že to bude trefa do černého. Hádky pozorujte jen zpovzdálí, neangažujte se do jakýchkoliv sporů. Romantická procházka zesílí vaši víru v lásku. Můžete mít menší potíže s klouby na nohách.

3. Blíženci – v zaměstnání budete pod drobnohledem. To ale vůbec  není špatné, díky tomu si konečně okolí všimne, jak dobře děláte své povinnosti a také to náležitě ocení. Najděte rovnováhu mezi příjmy a výdaji. Ve vztahu byste to neměli moc přehánět s emocemi. Vše lze vyřešit s chladnou hlavou. Pokud se vám podařilo nabrat pár kil navíc, tento týden je skvělý pro cvičení a fyzickou aktivitu – sázejte na ně více než na diety.

4. Rak – podle horoskopu bude v práci velmi příjemná atmosféra a lidé budou vůči sobě hodně vstřícní. Pokud chcete prosadit nějaké změny nebo své vlastní nápady, tento týden je pro takovou aktivitu ideální. Snažte se mít po ruce nějakou menší finanční rezervu na nečekané výdaje. Raci, kteří nemají partnera mají tento týden velkou šanci svůj stav změnit. Láska může být i na první pohled. Chřipky a nachlazení budou trvat o den až dva déle.

5. Lev – čeká vás opravdu hodně práce. V zaměstnání po vás bude pořád někdo chtít, abyste předělali to či ono, nachystali nějaké materiály dopředu nebo prostě jen trochu zrychlili. Dá se to zvládnout, ale bude to trochu únavné. Proto je dobré si naplánovat příjemný víkend. Ideální by to bylo s partnerem na nějakém hezkém místě. Vstávejte s úsměvem, psychická pohoda je tento týden naprostý základ.

6. Panna – v práci čekejte nějaké organizační změny. Přinese to trochu zmatků, ale celkový výsledek bude pozitivní. Jen to chce trochu trpělivosti. Měl by se vám podařit nějaký výhodný nákup. Podle horoskopu byste ve vztahu měli postupovat hodně citlivě a pokud možno v kritických situacích moc netlačit na pilu. Lidé narození ve znamení Panny mohou mít menší potíže s migrénou.

7. Váhy – v zaměstnání se ocitnete pod tlakem. Nedejte na sobě nic znát, své povinnosti dělejte s úsměvem a pokud bude někdo hodně otravný, řešte situaci s žertem na rtech. Držte se vlastních postupů, nenechte se nikým nutit. Pokud nemáte partnera, podle horoskopu můžete situaci snadno změnit. Stačí jen vyjít mezi lidi. Tělu nejvíce prospějí procházky nebo pravidelné běhání.

8. Štír – problémy byste neměli hledat tam, kde nejsou. Sice se vám může zdát, že něco není úplně v pořádku, ale zhodnoťte situaci ještě jednou a z jiného úhlu. Uvidíte, že tomu tak ve skutečnosti není. Pracovně by to mělo být celkem klidné. Ve vztahu byste si měli dát trochu pozor, jak popisujete setkání s jinými lidmi. Vyhnete se případnému nepochopení. Vaše tělo není z oceli, nemá smysl ho namáhat až na hranu.

9. Střelec – pokud podnikáte nebo vaše práce hodně závisí na tom, jak se rozhodnete a co uděláte, pokuste se tento týden o nějaké neotřelé postupy. Pokud možno by měly být z vaší hlavy. Můžete vydělat opravdu hodně. Možná se ozve nějaká pozapomenutá láska z dávných dob nebo velmi dobrý přítel. Máte mírně oslabenou imunitu, vyhýbejte se bacilonosičům.

10. Kozoroh – máte možnost přesvědčit vaše okolí o svých schopnostech a znalostech. Stačí jen nestát v pozadí a výrazně se projevit. Možná s tím bude pak spojeno trochu více povinností, ale to znamená i trochu více peněz. Pokud nemáte partnera, tento týden bude trošku nudný, pokud ho máte, čekejte nečekané. Na konci týdne budete dost unavení, večery využijte k regeneraci sil.

11. Vodnář – ke svým povinnostem byste podle horoskopu měli přistupovat s respektem a jako opravdový profesionál. Lehkovážnost nebo přezíravost se vám může hodně vymstít a chybu lze udělat i ve věci, kterou jste už udělali tisíckrát. Ve vztahu se pokuste vcítit do myšlení druhé strany, leccos vám to tento týden vysvětlí. Neuškodila by preventivní prohlídka.

12. Ryby – na tento týden byste si raději neměli nic vážného plánovat. Bude třeba reagovat z hodiny na hodinu či v některých situacích dokonce z minutu na minutu. Nachystejte se na to, že některé věci bude třeba odložit. Chaos v práci nebude moc prospívat rodinnému životu. Partner to ale nakonec pochopí. V jídelníčku byste měli trochu více omezit tuky a nepřehánět to s bílkovinami.