Horoskopy od 16-11-2015 do 22-11-2015

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý sedmý týden roku 2015

1. Beran – v tomto týdnu dořešte to, co vám leží na stole a pokud možno se vyhněte novým povinnostem. Čekají vás nějaké větší výdaje. Ve vztahu bude rozumné si některé věci pečlivěji promyslet. A potom podle toho k čemu dojdete postupovat. Bude se vám zdát, že máte skvělou formu, ale s odolností je to ve skutečnosti trochu slabší.

2. Býk – velmi pečlivě pozorujte své pracovní okolí. Podle horoskopu je někde blízko velmi zajímavá nabídka, kterou byste rozhodně měli zvážit. Někdy je dobré ve vztahu více poslouchat než mluvit, leccos vás může překvapit. Váš krk je nyní hodně citlivý, chraňte ho šálou a vyhněte se studenému.

3. Blíženci – budete hodně přesvědčivý. V zaměstnání se to dá využít k prosazení vlastních nápadů a názorů. Tento týden se může točit kolem vás. Hodně romantický týden, pokud jste single, byla by škoda, kdybyste nevyužili příležitost. Byla by škoda, kdybyste volný čas netrávili aktivním odpočinkem, nebo si alespoň naplánujte větší výlet na víkend.

4. Rak – pokud uvidíte nějakou skvělou nabídku nebo výtečnou investiční příležitost… vyhněte se jí zdaleka, zvláště pokud byste museli sáhnout do úspor. Místo výdělku by vás čekala velká ztráta. Ve vztahu je dobré najít jistou rovnováhu mezi naivitou a zbytečnou podezíravostí. Vyhýbejte se bacilonosičům, můžete mít slabší žaludek.

5. Lev – bude kolem vás hodně přátelská aura. Dá se toho využít nejen v pracovním, ale i ve společenském životě. Okouzlujte své okolí a radujte se. Lvi, kteří již delší dobu žijí v partnerském stavu by měli popřemýšlet, jak svůj rodinný život trochu oživit. Nachlazení se lze celkem snadno vyhnout, stačí si hlídat oblečení a po návratu domů se pořádně rozehřát.

6. Panna – týden je vhodný pro vyřizování úředních záležitostí případně projednávání nějakých složitějších smluv. I na vztah je dobré si udělat trochu volného času, láska, kterou se nezalévá, může začít vadnout. Bude ve vás hodně pozitivní energie, ta vám dá sílu a pomůže i v psychicky náročnějších situacích.

7. Váhy – věřte své šťastné hvězdě, ta vás bude v zaměstnání vést za ruku a díky ní by vás tento týden měl příjemně překvapit. Bylo by rozumné si trochu dát život do pořádku a rozhodnout se, co je vlastně pro vás důležitější, peníze a práce nebo rodina? Pozor na migrény, nejvíce vám pomůže ticho a relaxace.

8. Štír – pokud přemýšlíte o změně zaměstnání, na prvním místě by neměly být peníze, ale hlavně to, jestli vás nová práce bude bavit a přinese více smyslu do vašeho života. U opačného pohlaví budou mít nyní lidé narození ve znamení Štíra opravdu velký úspěch. Energii vám dá pouze slunce, dny, kdy se schová za mraky, budou dosti krušné.

9. Střelec – pokračujte v úspěších a na případné drobné škobrtnutí nehleďte. Vsaďte tento týden na spolupráci, více hlav víc ví, více rukou víc udělá. Jestliže máte dojem, že ve vztahu je to v posledních měsících hodně vlažné a nic zajímavého se neděje, pokuste si vzpomenout, co vám přinášelo nejvíce radosti dříve. A vraťte se k tomu. Lepší je jíst častěji, ale menší porce.

10. Kozoroh – nedělejte deset věcí najednou, koncentrujte se vždy jen na tom nejdůležitějším a úspěch vás tento týden nemine. Chce to mít rozumný každodenní plán. Nemá smysl u partnera řešit různé drobné chybky, jestli je vám spolu dobře, stavte na tom důležitém. Nemá smysl podceňovat nachlazení, den dva to můžete přetahovat, ale výsledkem bude týden v posteli.

11. Vodnář – podle horoskopu byste měli trochu více popracovat nad zdokonalením svých znalostí a schopností, svět kolem vás nestojí a byla by škoda, kdyby vám ujel vlak. Partner udělá něco velmi milého, co vás hodně potěší. Pokuste se o to samé. Váš život by měl získat trochu více pravidelného rytmu, odrazí se to pozitivně na vašem zdraví.

12. Ryby – tento týden můžete mít podle horoskopu menší problém zvládnout všechny povinnosti. Nejrozumnější bude, když se v pondělí domluvíte, co se dá o pár dní odložit. Pokud hledáte lásku, nechte si několik trumfů v záloze. Budete hodně náladoví, s psychikou vám nejvíce pomůže pohyb na čerstvém vzduchu.