Horoskopy od 30-11-2015 do 06-12-2015

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý devátý týden roku 2015

1. Beran – v práci mají na vás velmi dobrý názor, nemá smysl si to nějakým nepromyšleným slůvkem nebo nepozorností pokazit. Finančně by měl být tento týden vyrovnaný. To, že je partner podrážděný, se stát může. Ale neměl by to dávat příliš silně najevo. Když jdete ven, nezapomínejte na čepici.

2. Býk – tento týden nebude podle horoskopu patřit k těm nejlepším, ale není zase důvod se ze všeho hned od začátku hroutit. Dělejte své, nevystrkujte moc hlavu a nějak do pátku přečkáte. Romantika je krásná věc, ale kromě lásky potřebujeme oporu i u našich příbuzných. Předvánoční čas vybízí k upevnění vztahů. Dejte si pozor na kolena.

3. Blíženci – v následujících pěti pracovních dnech budete muset řešit různé povinnosti, které jste si v minulosti odložili na nějakou lepší chvíli. Možná ta aktuální chvíle není lepší, ale bohužel už je čas. Dejte šanci citům. Nyní to může být plné lásky. Budete mnohem rychleji unaveni než obvykle.

4. Rak – v zaměstnání se budete muset podřídit požadavkům vedení a kolektivu. Nyní všichni musí táhnout za jeden provaz, teď není prostor pro osobní iniciativu. Ve vztahu to bude jako na houpačce. Jeden den se na sebe budete usmívat od rána do večera a druhý den nato se vám ani nezvednou koutky úst. Na silnicích spěchejte pomalu.

5. Lev – bylo by užitečné dvě nebo tři odpoledne věnovat na vánoční nákupy. Podaří se vám pořídit věci levně a bez stresu, který by vás čekal příští a přespříští týden. Společensky vás podle horoskopu čeká velmi zajímavý týden, využijte toho. Se zdravím by to mělo být v pořádku, jen nesmíte podcenit počasí.

6. Panna – pokuste si vzpomenout, jestli nemusíte řešit nějaké úřední či bankovní záležitosti. Opoždění se nemusí vyplatit a problémy před svátky nechce asi nikdo. Jestliže máte dojem, že ve vztahu to prostě nefunguje a ani fungovat nebude, odhodlejte se k ráznému kroku. Dobrý týden pro změny. Každou sladkost budete muset vyběhat dvakrát.

7. Váhy – pro vaši kariéru nastává důležitý čas. Nadřízení a partneři nyní vás sledují a přemýšlí o tom, jestli byste neměl dostat nějakou odměnu – může mít podobu finanční a nebo se zlepší vaše pracovní pozice. V vztahu to bude vše uspěchané, pokud vztah nemáte, můžete si vychutnat krátký a rychlý románek. Něco vám vadí na váze? Změna jídelníčku by měla být prvním krokem.

8. Štír – v zaměstnání se snažte co nejvíce využít toho, že intuice je nyní vašim největším přítelem. Pozor na netrpělivost, ta vám tento týden může udělat problémy nejen v práci ale i v rodině. Pokud hledáte partnera a někdo se vám líbí, zpomalte trochu. Ne vše je takové, jak to na první pohled vypadá. Necítíte se moc dobře? Zkuste zvýšit přísun vitamínu C.

9. Střelec – ve finančních záležitostech budete mít tento týden hodně štěstí. Můžete to využít při nákupech nebo investicích. Práce není zajíc, neuteče. Ve vztahu byste měli začít kormidlovat situaci směrem, který vám nejvíc vyhovuje. Vhodný týden pro péči o vlasy, nehty a pleť.

10. Kozoroh – v zaměstnání nikam nespěchejte. Každé rozhodnutí si pečlivě promyslete, slibujte jen to, co opravdu dokážete udělat. V tomto týdnu to moc vášnivé nebude, možná jsou za tím hvězdy, možná je za tím stres a nebo je to prostě klasická situace, jaká dost často nastává na přelomu podzimu a zimy. Nepřehánějte to s fyzickou aktivitou.

11. Vodnář – můžete začít vyjednávat o vaší budoucnosti v práci. Nic není nemožné, jen to chce v sobě najít trochu odvahy a vystupovat s plnou profesionalitou. Láska nezná žádné limity. Podle horoskopu se o tom nyní přesvědčíte. Pamatujte si, že den sice má dvacet čtyři hodin, ale třetina času by měla být určena pro spánek a odpočinek.

12. Ryby – pokud můžete utrácet a začnete utrácet, popřemýšlejte o tom, jestli v předvánočním čase by nebylo dobré také někomu nezištně pomoci. I malý obnos se vám může v budoucnu mnohonásobně vrátit. Následujících sedm dní není moc dobrých pro vznik nového stavu i u čerstvě zamilovaných to může trošku skřípat. Snažte se co nejméně rozčilovat, zlost by mohla mít i negativní dopady na vaši fyzickou kondici a odolnost.