Beran – horoskop na rok 2016

Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Beran by se měli obrnit trpělivostí. Rok 2016 se jim bude hodně táhnout, občas budete mít dojem, že čas plyne pomalu jako med. Bude to často hodně unavující. Ale má to i své pozitivní stránky. Pocit, že vše strašně dlouho trvá způsobí, že ve skutečnosti mnoho věcí vyřídíte a uděláte mnohem rychleji než obvykle. Také budete mít dojem, že máte mnohem více energie, která se skloubí s vytrvalostí, pracovitosti a také nezbytnou trpělivostí.

Nejlepší měsíce v roce 2016: únor, srpen, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2016: duben, květen, červenec

Práce: Připravte se na hodně zmatený rok, přinejmenším z hlediska zaměstnání. Jednou bude všechno vypadat  naprosto dokonale a všichni vás budou chválit a o pár týdnů se to úplně otočí a budete mít pocit, že vám naprosto nic nejde a že se všichni na vás dívají hodně křivým okem. Ale žádná velká tragédie se nestane, i pár drobnějších průšvihů, které se objeví v létě se vám podaří ustát se ctí. Podle horoskopu mají lidé ze znamení zvěrokruhu Beran velkou šanci na pracovní úspěch, měl by přijít na konci roku. Ale nic není zadarmo, pokud ho chcete dosáhnout bude vás stát hodně úsilí a také mu budete muset obětovat volný i rodinný čas.

Zdraví: Zvláště na začátku roku můžete mít jisté problémy s emocionální rovnováhou. Jednou vás rozčílí nebo rozněžní naprosté banality, podruhé se bude zdát, že naprosto nic nedokáže s vašimi city pohnout. Vše se pro Berany uklidní s příchodem jara, kdy se mohou objevit problémy s nadměrnou únavou, na kterou nebudete zvyklí. Řešit se ji dá vitamíny a pravidelným pohybem v přírodě. Celý rok pamatujte, že peníze pomáhají řešit mnoho zdravotních či kosmetických potíží, ale naprosto dokonalé zdraví vám nikdy nevrátí. Proto pozor při práci.

Láska: Jestliže máte partnera, podle horoskopu v tomto roce vyřešíte nějakou záležitost, která vám už delší dobu nedávala spát. Mohli jste neustále ustupovat a podřizovat se přáním okolí, ale někdy je nutné bouchnout do stolu a říci, ne, teď to půjde podle mého. Situaci ve vztahu změny buď dají do pořádku a nebo vám jednoznačně ukážou, že je čas udělat tu změnu největší. Pokud partnera nemáte, tak na lepší časy se bohužel zatím neblýská. Přesněji řečeno na jaře mají lidé ze znamení zvěrokruhu Beran šanci na nějaký vztah, ale nejpravděpodobněji nebude moc stabilní a nebo mu budete muset opravdu hodně obětovat – a tam je vždy otázka, jestli to stojí za to, nebo jestli nemáte ještě chvíli počkat.