Býk – horoskop na rok 2016

Dá se říci, že až do podzimu budete dítětem štěstěny a osud bude nad vámi držet ochrannou ruku. Ani zbytek roku 2016 nebude úplně nejhorší, ale v porovnání s prvními třemi čtvrtinami to už nebude úplně ono. Obecně by bylo dobré, kdyby lidé narození ve znamení zvěrokruhu Býk co nejvíce čerpali ze svých znalostí a zkušeností, pomohou jim hodně jak v osobním tak profesním životě. Vaše hlava bude vaším nejlepším rádcem.

Nejlepší měsíce v roce 2016: leden, červen, srpen

Nejhorší měsíce v roce 2016: duben, říjen, listopad

Práce: Jděte si svou cestou. Nenechte se nikým zviklat, když se rozhodnete něco udělat, dokončete to bez ohledu na názory a kritiku okolí, které nemusí chápat vaše záměry a nemusí znát všechny okolnosti, které vás k takovému jednání vedou. Neústupnost a tvrdohlavost budou v práci nejlepším pomocníkem, občas se je snažte ještě trochu propojit s diplomatickým jednáním, kdy naznačíte ústupek, ale ve skutečnosti si prosadíte svůj názor. V roce 2016 se podle horoskopu mohou objevit menší finanční problémy. Neřešte je zadlužováním, vždy se dá najít rezervy. Výdaje na vzdělání jsou ve skutečnosti vydělané peníze.

Zdraví: Až do konce února si dejte pozor na zranění, zvláště pokud se věnujete nějakým sportovním aktivitám. Dalším rizikovým obdobím bude léto či přesněji čas prázdnin čili červenec a srpen. Pak už by to mělo být všechno v klidu, jen na podzim můžou mít lidé narození ve znamení zvěrokruhu Býk větší problémy s chřipkou – ale těm lze předcházet. Dokonce to ani nemusíte řešit očkováním, stačí když v létě popracujete nad imunitou. Čili zvýšíte přísun vitamínů, budete se často hýbat, nebudete zbytečně zatěžovat trávicí systém a vyzkoušíte otužování.

Láska: Šanci najít nový a trvalý vztah výrazně zvýší, když si uspořádáte svůj osobní život a najdete pozitiva v aktuálním stavu. Potom vás už nic nebude tlačit a díky nově získané svobodě získáte i mnohem větší rozhled a také zjistíte, co skutečně chcete. Větší šance na zajímavou známost budete mít na přelomu léta a podzimu. Býci, kteří žijí s někým bez oficiálně uzavřeného vztahu, v tomto roce mohou svou situaci změnit. Má to spoustu výhod a to, co vypadá jako nevýhoda je ve skutečnosti jen strach. Ten, kdo někoho doopravdy miluje, nemá se čeho bát. V manželstvích to podle horoskopu bude šlapat jako švýcarské hodinky.