Blíženci – horoskop na rok 2016

Počítejte s tím, že osud vás až do září bude hodně omezovat v rozletu. Držte se do konce léta spíše při zemi, sny si nechte až na poslední třetinu roku. Racionální první dvě třetiny věnujte záležitostem, které vyžadují více píle než představivosti. V roce 2016 budete mít několik zajímavých příležitostí jak vyřešit chyby a omyly z minulosti. Využijte je. Také se vám výrazně rozšíří obzory a budete moci některé věci posoudit novým a úplně nečekaným úhlem pohledu.

Nejlepší měsíce v roce 2016: květen, září, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2016: únor, červen, červenec

Práce: Budete v pokušení začínat spoustu různých nových projektů, jenže nebudete mít dostatek trpělivosti i možností své plány dotáhnout do konce. Proto vždy před něčím novým raději desetkrát popřemýšlejte, jestli už vše předchozí je hotovo. Jinak zbytečně riskujete problémy. Zvláště si dejte pozor na jaře, kdy vás přepadne jarní psychická únava a budete se jen těžko motivovat do náročnější práce. Podle horoskopu byste se měli snažit spíše šetřit. Rok 2016 nebude rokem nějakých extrémních výdajů, ale vždy je rozumné mít po ruce nějakou tu korunu navíc na řešení nečekaných událostí. Finančně se lidé narození ve znamení zvěrokruhu Blíženci budou cítit nejstabilněji v říjnu a listopadu.

Zdraví: Neexistuje na světě člověk, který by o své zdraví pečoval naprosto dokonale a bez jediné chybičky. A Blíženci občas mívají tendence hřešit trochu více než obvykle. V roce 2016 by ale bylo rozumné trošku si dát zdraví do pořádku. Omezit špatné návyky, upravit jídelníček a zvýšit fyzickou aktivitu. Na podzim a na začátku zimy Blížencům hrozí problémy s imunitou a časté potíže s nějakými rýmami a chřipkami. S psychikou by to mělo být celkem v pořádku, jen je rozumné se připravit na léto, které může být trochu více stresující než obvykle.

Láska: Single by se měli podle horoskopu v roce 2016 řídit zásadou, že nic se nesmí uspěchat a nic nesmí být vynucené. Budete mít hodně příležitostí na příjemný flirt, který se může protáhnout klidně i na pár týdnů. Ale pokud jen trochu ucítíte, že to dlouhodobě klapat nemůže, rychle z těchto zábav vycouvejte. Ve vztazích může tento rok přinést trochu zmatků. Ozve se minulost, kterou bude nutno nějakým způsobem řešit. Nejrozumnější je upřímnost a klidný přístup. Nemá smysl se rozčilovat nad záležitostmi, na které jsme neměli žádný vliv a dnes už nejsou vůbec důležité.