Lev – horoskop na rok 2016

Lidé ze znamení zvěrokruhu Lev se budou podle horoskopu cítit mnohem jistěji a bezpečněji než byli v minulých letech zvyklí. Díky tomu se jim také podaří dosáhnout i několika nečekaných úspěchů, které by jinak v dnech a týdnech plných stresů a nejistoty nebyly možné. Rok 2016 bude také velmi vhodný pro navazování nových známostí a přátelství, díky kterým se rozšíří okruh lidí, na které se v krizových situacích budete moci spolehnout. Pamatujte si, že za jedním úspěchem může hned následovat druhý.

Nejlepší měsíce v roce 2016: březen, srpen, říjen

Nejhorší měsíce v roce 2016: únor, duben

Práce: Vaše pozice v zaměstnání bude stabilní. Tento rok by lidé narození ve znamení Lva měli podle horoskopu hlavně sklízet ovoce své předchozí činnosti. Možná i začnete pár nových věcí, ale hlavně si vyberete zisky z minulosti. Jejich finanční podobu částečně můžete utratit, ale částečně byste měli investovat zase do budoucnosti. Při práci se snažte vycházet ze zajištěných pozic, nemá smysl se rvát do něčeho, čemu moc nerozumíte nebo u čeho víte, že se to nemusí podařit bez ohledu na množství úsilí, které byste vyvinuli. U finančních záležitostí se řiďte tím, co chcete vy a ne co chce nebo řeší někdo jiný.

Zdraví: V lednu a únoru na tom nebudete s kondicí a imunitou nejlépe. Pokud jste milovníky zimních sportů, rozhodně si dávejte co největší pozor, nemá smysl riskovat závažné zranění. Na jaře se vše začne zlepšovat, zdravotní formu můžete ještě vylepšit zvýšeným přísunem přírodních vitamínů. Léto i podzim si užijete, neměly by vás čekat nějaké závažnější zdravotní problémy. S příchodem nové zimy očekávejte horší náladu – na vině bude nedostatek světla a pohybu. S tím prvním moc nenaděláte, to druhé se řešit dá.

Láska: Zima bude podle horoskopu pro Lvy, kteří žijí v partnerském vztahu dost složitá. Očekávejte hádky, budete mít problém partnera pochopit a vice versa. Chce to zatnout zuby, sporům věnovat co nejméně srdce a vydržet. S jarními paprsky slunce se to ve vztahu začne rozjasňovat a máj bude tak nádherný, že už jste dlouho takovou krásu nezažili. Zbytek roku už proběhne v pořádku. U Lvů, kteří jsou single horoskop nepředpovídá větší změny. Může k nim dojít jen náhodou. Radujte se ze života a užívejte si každou chvilku. Stane se to, co se má stát.