Panna – horoskop na rok 2016

Svět se před vámi otevírá. Rok 2016 může být pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Panna plný úspěchů. Ale úplně zadarmo to nebude. Musíte také věřit na otevřenost a nové možnosti, bezpodmínečně je třeba přistupovat k bližšímu a vzdálenějšímu okolí s úsměvem a vstřícností. Kolem léta můžete mít dojem, že vám někdo začíná házet klacky pod nohy, ale jednak brzy zjistíte, že to není pravda a navíc nemá smysl za dojem trestat celý svět. Podle horoskopu Panny čeká v druhé polovině léta nějaká extrémně příjemná a velmi významná událost.

Nejlepší měsíce v roce 2016: srpen, září, listopad

Nejhorší měsíce v roce 2016: březen, květen, červen

Práce: držte se směru, pro který jste se rozhodli už na konci roku 2015. Pokud možno nic zásadního v zaměstnání neměňte, vše by mělo pokračovat k vaší plné spokojenosti. Pokud přeci jen zjistíte, že vám to v práci skřípe až moc a bude se vám zdát, že opravdu tam vás žádné růžové perspektivy nečekají, rozhodnutí odložte až na léto nebo podzim, kdy dostanete mnohem více zajímavých nabídek než v prvních pěti měsících roku. Podle horoskopu byste si měli průběžně odkládat malou, ale vždy stejnou částku peněz. Na konci podzimu vás čekají nějaké větší výdaje a půjčování peněz by bylo riskantní.

Zdraví: Na zdraví by lidé narození ve znamení Panny naříkat moc neměli. Máto ale jednu podmínku. Nesmíte zapomínat na preventivní prohlídky a zanedbávat návštěvy u lékaře při nějakých problémech s klasickým mávnutím ruky a výkřikem „to přejde samo“. Nejvíce energie budete mít v létě, takže by bylo rozumné si vymyslet nějakou aktivnější dovolenou, abyste nečekaný přísun sil dokázali dobře využít. Dbejte o vzhled, spokojenost s tím, jak vypadáme je základem štěstí a vyrovnanosti.

Láska: Podle horoskopu je tento rok jako stvořený pro Býky, kteří plánují rozšíření rodiny o další drobný přírůstek. Přinejmenším by se na tom mělo začít pracovat. Ve vztahu se budete cítit bezpečně, partner bude pro vás největší oporou. A vy pro něho budete inspirací. Týdny, ve kterých budete muset více času obětovat práci než rodině nebudou patřit k nejpříjemnějším. Na jaře a v létě budou mít Panny podle horoskopu opravdu velké charisma a budou přitahovat opačné pohlaví jako magnet. Budete mít velký výběr, tak by byla škoda sáhnout po nějakém zkaženém jablku, které mělo jen krásně vyleštěnou slupku. Pozor, začátek trvalého vztahu může být trochu komplikovaný.