Váhy – horoskop na rok 2016

V roce 2016 budete mít podle horoskopu sklony se koncentrovat pouze na jednu věc. Možná toho nezvládnete tolik jako v jiných letech, ale výsledky vašich snah by měly být díky mnohem větší pečlivosti a cílevědomosti mnohem lepší. Je také velmi pravděpodobné, že se vám splní nejtajnější sny – mělo by se tak stát v červnu nebo červenci. Dávejte si trochu větší pozor na lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Kozoroh a Panna, ti mohou vnášet do vašeho života zmatek. Pamatujte si, že mnoho věcí vypadá na první pohled mnohem hůř, než je tomu ve skutečnosti.

Nejlepší měsíce v roce 2016: duben, červen, listopad

Nejhorší měsíce v roce 2016: leden, únor, srpen

Práce: Až do podzimu by se lidé narození ve znamení zvěrokruhu Váhy měli v zaměstnání koncentrovat na své každodenní povinnosti, řešit různé nedokončené projekty z minulosti a snažit se o co nejlepší kontakty s nadřízenými a spolupracovníky. Možná to bude trochu nudné, ale nepodceňujte to. Pak přibližně kolem druhé poloviny září přijde váš čas, kdy budete moci plnou silou začít pracovat na své budoucnosti. Výsledky se budou dostavovat velmi rychle a díky tomu nebudete mít problémy s motivací. Práce z prvních tří čtvrtin roku Váhám vytvoří podle horoskopu dostatečné zázemí.

Zdraví: Jestliže jste přemýšleli o nějaké pravidelné sportovní aktivitě, ale zároveň stále nacházeli sto a jeden důvod, proč ji nedělat, v roce 2016 by se to mělo výrazně změnit. Někdo vám s tím pomůže a vy uvidíte, že s mírnou reorganizací harmonogramu i na trochu pohybu navíc opravdu máte čas. Výsledkem bude výrazně lepší kondice a také silnější imunita, kterou využijete na jaře a na podzim, kdy ve vašem okolí bude kroužit spousta bacilů. Zdravotně bude nejproblematičtější leden a také konec července – v obou případech se to nějakým způsobem bude spojovat s volnočasovými aktivitami.

Láska: Až do půlky roku by se Váhy, které jsou ještě single, měly hodně věnovat různým společenským akcím a setkáním s kamarády. Poznáte tam nové lidi a je dost možné, že vám někdo padne do oka. Ale nic neuspěchejte, raději začněte pomalu jen jako dobří kamarádi. Přístup změňte až někdy kolem léta, kdy společný výjezd může být začátkem krásného a trvalého vztahu. V roce 2016 přichází výborný čas pro všechny Váhy, které sice již delší dobu žijí ve vztahu, ale stále je to neformální. Svatby vůbec nejsou staromódní přežitek. Jestliže už máte děti, v tomto roce vám budou přinášet opravdu velkou radost. A pokud je ještě nemáte, popřemýšlejte, jestli nenastal ten správný čas…