Střelec – horoskop na rok 2016

Rok 2016 bude pro lidi ze znamení zvěrokruhu Střelec docela složitý. Na jednu stranu na vás bude záviset hodně věcí a povinností budete mít někdy až nad hlavu (zvláště v dubnu a květnu), na druhou stranu budete mít schopnost si vybrat z přívalu věcí, které se vám pohrnou na hlavu, ty nejdůležitější. A u těch méně významných dokážete okolí vysvětlit, že to v klidu i nějaký čas počká. K nečekaným událostem přistupujte s úsměvem a odvahou a vše se vám podaří zvládnout.

Nejlepší měsíce v roce 2016: únor, červen, srpen

Nejhorší měsíce v roce 2016: duben, říjen, prosinec

Práce: Vaše představivost pojede na plné obrátky. Někdo jenom zmíní nějakou možnost či obrysy nějakého plánu a vy hned začnete vymýšlet způsoby, jak toho dosáhnout. V práci díky tomu můžete mít velký úspěch, jen se vyhýbejte úplnému přivlastňování cizích nápadů. Část léta byste měli věnovat na zlepšení svých kvalifikací, času na to bude překvapivě dost. Do května se snažte spíše šetřit, během léta si budete moci pak mnohem více vyhodit z kopýtka. Na podzim by se měla zlepšit vaše celková finanční situace.

Zdraví: Střelci mívají ve zvyku podceňovat zdravotní problémy. Bylo by dobré, kdybyste se tomuto přístupu vyhnuli a při prvních náznacích nějaké nemoci raději zašli za doktorem. Podle horoskopu vám v roce 2016 hrozí, že nějaká banalita se přerodí na závažnější zdravotní problém. Nemá smysl to riskovat. Budete mít větší problémy s únavou, nejlépe je vyřešíte dobíjením baterek o víkendech a svátcích. Psychickou kondici vám budou všichni závidět.

Láska: Štíři, kteří jsou single budou v první třetině roku řešit různé rodinné záležitosti, takže na hledání lásky jim moc času nezůstane. Trochu se to zlepší během léta, ale na podzim vás zase pohltí práce a povinnosti. Nového partnera budete mít největší šanci poznat jen v zaměstnání nebo na akcích, které jsou s ním nějak spojené. Jestliže to ve vašem vztahu skřípe, bylo by rozumné trochu přibrzdit. Podle horoskopu Střelci, kteří svými požadavky příliš moc tlačí na pilu, mohou mít v roce 2016 velké problémy udržet domácí klid a pohodu. Toxické vztahy se s největší pravděpodobností rozpadnou bez nějakých větších následků.