Horoskopy od 12-11-2007 do 18-11-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Čtyřicátý šestý týden: 12. – 18. listopadu

Situace: Podle hvězd to vypadá, jakoby začala sezona plesů a bálů, obrazně řečeno. Rozvine se společenský život, který před Vánoci vrcholí Mikulášskými sešlostmi a podnikovými večírky k rozloučení se starým rokem. Uvolněné akce mohou být dobrým prostředím k navazování nových známostí a prohlubování těch stávajících. V aktuálním týdnu z toho budou profitovat především zrozenci ze znamení vzdušných (především Váhy) a ohnivých (Střelci). V politické oblasti lze očekávat zrod dalšího zemětřesení.

Pokud se znamení, přibližný věk a pohlaví čtenářů shodují s daty účastníků naší Hry o budoucnost, mohou s vyšší mírou pravděpodobnosti jim určenou předpověď tvůrčím způsobem využít i pro sebe. Dobré karty všem!

1. SKOPEC

Pracovní týden většiny Beranů nebude zrovna stát za moc, a to především pro únavnost stále se téměř mechanicky opakujících činností, v nichž jen stěží budete objevovat jejich snad dobře skrytou dobrodružnou povahu. Možná tam opravdu vůbec není. Z vašeho konání se vytratí hravost a studium či práce se tak pro Skopce stanou jen obtížnou povinností. Ještě že se máte o koho v soukromé oblasti opřít! V práci se kolem středy pod vlivem kvadratury Marsu na Slunce můžete stát aktérem veskrze zbytečného konfliktu. Pokud věc rychle neurovnáte, bude vydatným zdrojem vleklých a otravných tahanic. Od pátku dejte pozor i na jinak zcela báječnou vztahovou oblast, jen občas raději přivřete oči, rozhodně do řešení situací nevnášejte ostrý tón či dokonce sílu.

Pane  Rudolfe (27 let, naposled v kontaktu s Měsíční Kočkou v 44. týdnu), čeká vás výklad na kříž, který při správné interpretaci zpravidla nepřináší příliš rozporuplné informace. Tento týden vám dá neočekávaný příliv peněz. Tak se budete moci odvděčit bráchovi, který vám vytrhl trn z paty. Dluh jednoduše zapravíte jedinou splátkou. A pak že se nevyplatí sázet Sportku – alespoň někdy a alespoň někomu, to poskytne naději i ostatním! Ten shora řečený trn se jmenoval (a jmenuje podle karet i nadále) Platina! Varujte se zbývající peníze nesmyslně rozfrcat, a už vůbec ne tak, aby změnu situace Platina vyčenichala. Mohlo by jí dojít, že jste zajímavý i jinak, než jako výkonný hřebec. Karta Doporučení sděluje, jak dobře si momentálně stojíte: rozumný poradce vám pomůže přebytečné finance dobře uložit a v čase solidně zhodnotit. Nepouštějte se do lákavého podnikání v investorské oblasti prostřednictvím burzy cenných papírů sám. Jste moc zbrklý. Kárové eso – vůbec nejlepší karta ve hře – na patě vyloženého kříže tvrdí, že pokud něco nezvořete, alespoň ve věcech hospodářských budete pro delší čas zajištěn.

2. BÝK

Převážné většině Býků se podaří uspokojivě urovnat možná pnutí v partnerském vztahu, když už ne definitivně, tedy snad do konce měsíce. I s kolegy v práci či škole budete úterkem počínaje vycházet nadmíru dobře. Venuše bude držet palce lidem z volných zaměstnání a nebo nějak umazaným kumštem. Od pátku Mars varuje před ukvapenými výroky doma i v práci, jež by vás mohly mrzet a nebo vám perspektivně zkomplikovat život. Nevěřte tak úplně těm, kdo tvrdí, že mizerný sex je lepší, než žádný, ono záleží i na délce půstu. A ještě na něco, milí Býci, si dejte pozor: Protože je Slunce v protilehlých znameních, lehko nastydnete.

Pan Pavel (39/44) se tentokrát vcelku nevymkne tomu, co zrozencům v Býku slibují hvězdy – podaří se mu totiž vcelku otevřeně promluvit o tom, co ho trápí, s manželkou. Vypadá, jako by se na něm daly špalky štípat, ale přirozeně ho nejasnosti v jejím vztahu s Hlavounem ho velmi žraly. Je to bohužel jako s tou příslovečnou dobře patrnou třískou v oku bližního a prakticky nepostřehnutelném trámu v oku vlastním. On vás ale, Pavle, jednou někdo z vašich hříchů, jichž vůči ženě (ale i ženám obecně) máte hodně, důkladně rozpočítá… Na vážný rozhovor s chotí se připravte, dobré by bylo prostředí restaurace po nějaké kulturní nebo společenské akci. Hradec není tak velký a vy patříte, ať už se to komu líbí čili nic, mezi honoraci. V pracovních věcech tentokrát nečekejte nic nového, ani karta vaší Loly (a v tomto týdnu je to rozhodně lépe) není přítomna.

3. BLÍŽENCI

Také Blíženci se v daném týdnu ve většině nezapíší do historie jako mimořádní pracanti. Od úterý jim půjdou ruce jaksi šejdrem a tak nemohou počítat ani s velkou pochvalou ze strany nadřízených. Problém spíš též nenastane, hrozí pouze tam, kde představený či představená je také Blíženec… Za situací shora načrtnutou je nejspíš Merkur, jenž by mohl být jednou z příčin toho, že práce vám jde ztuha a zoufale pomalu. Pokud vás to potěší, neuděláte v ní však chybu, ale Měsíční Kočka soudí, že tato informace je vám celkem fuk. Čtvrtkem nadchází se zdánlivě se vracejícím Marsem období, v němž raději kroťte svůj jazyk: nevyvolávejte spory v práci, ani s intimním partnerem. Milujte se mlčky a náruživě jako o život – to vám v aktuálním týdnu zřejmě půjde nejlépe!

Zdá se, že Lacovi (20/44) se konečně podaří narazit na člověka, jemuž by byl ochoten svěřit získané prostředky, protože si je sám (a snad i pro varování Měsíční Kočky) dobře vědom nevalné schopnosti peníze podržet, neřku-li rozmnožit. A z důvodů ryze osobních zamítl i možnost, že by se správcem této hotovosti mohl stát otec. Rozumíme tomu tak, že by měl pocit jakoby vlastně ani žádné peníze nedostal… Podle kárové karty v sousedství pikové dámy a též všudypřítomných křížů v obráceném postavení však výběr řečeného investičního poradce není šťastný – nehledejte kamaráda k pivu, ale odborníka, jsou v bankách a různých fondech a na tom, aby se vašim penězům dlouhodobě dařilo, jsou osobně finančně zainteresováni. Nebojte se paláců, v nichž sídlí a neostýchejte se: to vy něco chcete a jde přece o vaše prachy!

4. RAK

Znamením Raka obdaření jedinci si daný týden užijí mnohem víc v pracovních povinnostech, než třeba v milostném životě. Ten si komplikujete sami, a to již od pondělka, kdy se mnozí z vás nevyhnou žárlivecké scéně, v podstatě nesmyslné a spíš než na faktech založené na skutečnosti, že jste se opravdu mizerně vyspali a po neděli se vám do jakýchkoliv povinností prostě nechtělo. Váš zbytečný výstup otráví atmosféru nejméně na dva další dny. Již od úterka si však vykompenzujete soukromé odcizení v práci či ve škole, kde se bude Rakům mimořádně dařit. Ve středu mohou získat buď slovní ocenění, možné povýšení a nebo dostanou přidáno: nepůjde přitom o jednorázovou odměnu, ale o regulární zvýšení platu a nebo jednoznačný příslib téhož, a to buď od následujícího kalendářního měsíce a nebo hned po novém roce. Mars vám bude po zbytek týdne zdrojem přívalu energie. Proto se bude v práci dobře dařit a sebedůvěra vás požene do ještě větších otáček. Ne všichni spolupracovníci to pozitivně ocení. Pátkem pod vlivem retrográdního Marsu počíná ovšem – a potrvá do konce ledna – i kritické období, v němž si pro samou práci můžete nevšimnout vašeho zhoršujícího se zdravotního stavu. Dokázat včas vypnout patří k hygieně inteligenta!

Milá Agáto (15/44), podle karet by ses měla vydat s rodiči do Středomoří. Nikoliv bezprostředně, ale rozhodně v dohledné době, tedy mimo klasickou turistickou sezonu. Tak už konečně přestaň být protivná a si přiznej, že se vlastně těšíš. Tvůj podivuhodný zrzavý ctitel Petr kamsi zmizel. V tvém stavu permanentní zamilovanosti jsme nuceni položit otázku: budeš o něj ještě vůbec stát? V příštím týdnu tě ještě čeká návštěva bratrance a jeho kamaráda. Jací budou? Bratrance si sotva pamatuješ, byl přece jen o něco starší a v dětství jsou tři roky celý věk. Podle jedné cesty, kterou karty naznačují, zrovna máma s tátou z jeho příjezdu nebudou nadšení, předchází ho prý neblahá pověst. A ten jeho kumpán bude nejspíš stejně jadrné ražby. Ještě, že nepřijeli za nimi, ale za prarodiči, nejspíš by jim ani neotevřeli dveře. Aby pak jeden nebyl zvědavý! Druhá varianta je, pokud to vůbec lze, šílenější a rodičovské obavy logicky větší – nejraději by tě zamknuli ke koze do chlívku, mít tak nějaký. Karty zde hovoří i o přepadení, vloupání a vlastně třech druzích neštěstí. Třetí raději ani nevyslovím! Každopádně buď v budoucím čase mimořádně obezřetná…

  1. LEV

Vždy společensky úspěšní Lvi salonů budou tento týden v profesní sféře zřejmě těžit z četných kontaktů. Dobře na tom budou v tomto směru především obchodníci a nejrůznější vekslíři, nicméně přesto Měsíční Kočka ve věci peněz radí ostražitost. Dobrý den pro finanční operace bude středa a s výhradami i pátek. Lvi i Lvice z konce prvního dekanu mohou trpět pocity méněcennosti z důvodů určité nikoliv jen zdánlivé sexuální nedostatečnosti. Prostě si odpočiňte, upravte životosprávu a hlavně zkuste myslet na něco jiného. Neustálým rozdíráním svého vědomí ženy svou omrzlost, a muži ochablost nevyléčí – ba spíše právě naopak! Mars vás od čtvrtka může trochu trápit zvýšenou popudlivostí. Pokud se o víkendu nebudete držet zpátky, může dojít i na facky.

Slečně Gabriele (20/43) přinášíme dobrou zprávu: jak se zdá, došlo k transformaci ryze profesionálního zájmu zelenookého Advokáta do sféry ryze osobní. Nebáli bychom se říci, že tento týden se vaše kontakty stanou intimními, a to pravděpodobně ve středu. Vemte si na sebe něco červeného, ale červenému vínu se raději vyhněte. Zdá se, že by se ten hloupý (a vzhledem k přemíře možných aktérů i trapný) soudně řešený problém určení otcovství vašeho dítěte mohl změnit pro vás v plus. Taková svedená a opuštěná zaujme i otrlého právníka. Že je o tolik starší? No a co – při pohledu na politickou scénu je nestydatost zřejmě trendy!

  1. PANNA

V pondělí a v úterý budou Panny nezle vůči okolí nabroušené, což jim rozhodně popularity nepřidá. Vesměs se vás lidé leknou a nebo si prostě s vaší nerudností nebudou chtít kazit den. Ale nedivte se, pokud vám někdo ze stejného znamení odpoví také pořádně ostře (další možní důstojní protivníci v nedůstojném sporu jsou Kozorozi a Býci ze zemských znamení). Od středy se v Merkurovi dočasně zklidníte (od pátku vás ke škorpení bude nabádat pro změnu jakoby couvající Mars). Nepříjemnost Panen vůči okolí si některé dotyčné z práce přenesou na víkend i domů. Odskáčou to ničím viní spolubydlící. Vyhněte se v sotva spravedlivém hněvu i sexu – nepřinesl by úlevu a škody by ani nebylo možné spočítat. I snění může být ostatně krásné…

Slečně Madle (17/44) ani dnes valnou radost například návratem Plavovlásky neuděláme, ale na druhou stranu snad posílíme její churavé srdce zprávou, že rozložení jejich karet je tentokrát vcelku neutrální, alespoň co se možných osudových ran a nebo konfliktů týče. Co ale v jejím zjitřeném věku nezdá se být osudové? Poradit ji můžeme mátový, fenyklový, ale i klasický zelený čaj. Nesnídej po anglicku, ale spíš střídmě, co dvě hodiny něco zkousni (stačí jablko) a poslední jídlo si dej večer o páté. Hodně pij a občas vypij to, v čem je naložené kyselé zelé. Jestli tě tohle neočistí, pak už nic. Před spaním si zaběhej!

  1. VÁHY

Venuše dopřeje dokonalé sexuální vybití Vahám z druhé půle prvního dekanu. Ani se přitom nebudou samé moc snažit. A dokonce udělají moc dobře, pokud zásadní iniciativu ve svádění přenechají druhé straně, což ovšem neznamená, že musí za všech okolností podlehnout. Ony vybírají – ale neměly by to dávat okatě najevo. Prostě vpusťte velkomyslně toho, koho chcete, do svého hájemství. Pokud nepůjde o kontakt tak říkajíc zcela legitimní (ano, i to se může stát), dejte Váhy pozor, abyste neranily lidi sobě jinak velmi blízké. Je to ošemetná předpověď a Měsíční Kočka si je vědoma jak vratká je její morální udržitelnost… V oblasti finanční dejte pozor při vydávání peněz. Před Váhami se mohou otevřít způsoby, jak v dohledné době se k utěšeným ziskům dostat: s námahou sice značnou, ale výsledkem téměř jistým. Zvažte pozorně všechna pro a proti. Rozhodovat do konce týdne ovšem ještě muset nebudete. Protože vám to jinak dobře myslí, co se tak zajímat od nového roku i o nějakou formu celoživotního vzdělávání?

Karty nám napovídají, že pan Oskar (37/43) se přiblížil rozhodnutí, jež jsme mu z Měsíční Kočky sami nabídli: uvažuje totiž docela vážně, že naší Hru o budoucnost opustí. Chce se věnovat plně realizaci bláznivých rozplozovacích snů. Zda s Osudovou? Těžko říct, fakt ovšem je, že to, s jakým despektem se k němu staví a z jeho sexuálního maximalismu činí minimalismus, Oskara velice ničí i provokuje. Vzdát se nechce. Volá o pomoc. Karty odpovídají: jezte křen, méně se snažte a rozhodně na Osudovou nekoukejte jako na hrad, jež je třeba dobýt. Nechte se dobýt vy! Vyjděte té tygřici vstříc – a na víc, než na půl cesty…

  1. ŠTÍR

Co hvězdy nabízejí tentokrát Vodnářům, to předestírají též Štírům, leč v ryze opačném gardu. Tedy neskrývejte iniciativu v práci a buďte spíše zdrženliví v posteli – tam se věnujte nezávaznému snění. Pozor na Mars – jako ostatně kde koho, i vás bude od druhé půle týdne pohánět k zvýšené agresivní hádavosti. Zkuste se ovládat, ať se na téhle beztak horké planetě ještě vzájemně nevybijeme! Pokud o víkendu nevíte, co s přemírou energie, vyražte si s nejbližším protějškem třeba na hory. Sebe i jeho unavíte jinak: zdá se ostatně, že lyžařskou sezonu už nic nezastaví. Kdo ze Štírů má tento týden narozeniny, prožije i nezbytnou dávku reflexe. Co jste pokazili, zřejmě již neopravíte (prkotiny ano), ale mnohé z toho, co jste zatím nestihli, můžete učinit v nadcházejícím roce. Opatrujte se a přijměte naše přání: všechno dobré!


Po sotva týdnu se setkáváme s panem Fuksem (41/45). Byla to doba opravdu velmi krátká, abychom již dokázali vyhodnotit, nakolik vyšla poslední poměrně temná předpověď, týkající se konfrontace Fukse s podvedeným manželem, ale podle všeho se dík našemu varování Fuksovi povedlo vyhnout předpovězenému ukrutnému mordobití, jež viselo na vlásku. Rozhodně to neznamená, že se vyhne doma trapnému vysvětlování. Nejvíc se ho však dotkne, že manželka do věci zatáhne i dceru. Ona je zřejmě tou bytostí, o níž jsme napsali posledně, že je středobodem Fuksova citového vesmíru.

9. STŘELEC

Četní Střelci, ale především ti narození v druhé dekádě (dekanu) svého znamení, mají šanci zahájit dost převratnou etapu osobního života. Ale pozor: není jisté, že nové vztahy budou jednoznačně lepší, než ty staré. Bylo by záhodno oba vztahy podrobit analýze – u existujících je víc než pravděpodobné, že všechen svůj potenciál ještě nevyčerpaly, ty nové by rozhodně neměly být budované jen na snech a iluzích. Znáte svůj protějšek dobře? Pro poznání skutečného stavu vašeho vztahu bude důležitá středa, k dostatečně odpovědnému zvážení budoucí cesty pak Měsíční Kočka doporučuje po velké společenské zátěži během týdne víkendové usebrání v samotě a tolik potřebném soustředění. Střelci, dejte věcem čas… Není žádný spěch: chvat je jen útěk – ať už na jakoukoliv stranu, dopředu i zpátky – především sám (či sama) před sebou, to mějte na paměti!

Předpověď typu „Černý kocour“ v tomto týdnu přede pro Izabelu (15/44). V pondělí bude zřejmě vrcholit nápor angíny, který se rozhodl ti tvé dny pokazit. Ještě se potáhne, ale antibiotika konečně zaberou, takže hned od pondělka všechno už půjde pomalu, ale k dobrému konci. Když se trošku posbíráš, začneš v propocených peřinách smolit dopis. Komu? Sama sobě. Tímhle způsobem si občas rovnáš myšlenky: nejdřív, když list píšeš, podruhé, když čekáš, kdy ho pošťák doručí, potřetí když ho po sobě s odstupem čteš. Není Izo zvláštní, že někdy byť po jediném dni, nesou napsané řádky nepochopitelné a nesrozumitelné poselství? Jsou však posvěceny tím, že prošly řadou cizích rukou a byly potvrzeny oficiálním poštovním razítkem. Nabízím tímto tenhle tvůj originální recept na to, jak zahlédnout sebe samu, dalším hráčům o budoucnost od Měsíční Kočky i náhodným čtenářům. – Teď se cítím být povinován vysvětlit, jak je možné, že v „Černém kocourovi“ se mohou karty opakovat. Je to proto, že jednotlivé dny se v tomto systému vykládají postupně vždy z celého opětovně promíchaného a znovu sejmutého paklíku karet. Jen zřídka kdy se však opakuje některá karta víc než dvakrát. V tvém případě se však karta matky objevuje čtyřikrát: v úterý, a poznamená i středu a pátek, a v obrácené podobě – a tedy nepříznivém smyslu – i neděli. Proto se na ni více zaměřím. V úterý tě bude vydatně konejšit. Pozor: jaký skandál je za humny a poznamená i středu? U obou matka je. Že by se týkal jí? Napovídá tomu vývoj ve čtvrtek. Poznamenají ho průsaky pomluv, které zahrozí rozložit vaši jinak z tvého pohledu šťastnou rodinku. Jak to dosud vypadalo, jediný její problematický člen jsi byla se svou výstředností ty. Že bys v sebestředném soustředění něco podstatného neviděla? V pátek do hry vstoupí jinak celkem milý soused, vždy tak ochotný pomoct. Proč ho sakra matka tahá k tvé posteli a vzdychá. Je snad doktor? Není. Tak co. V sobotu už bude jasné, že nemoc ustupuje. Jen kdybys nebyla tak strašně slabá. Přirozeně, zvláštní atmosféra plná zámlk a kradmých pohledů nikam ti moc nepřidá. V neděli uvidíš najednou maminku jinýma očima, hodně zklamanýma, ale nesuď, abys nebyla souzena. Raději zas nasmol sama sobě dopis.

10. KOZOROH

Možný průběh týdne Kozorohů se podle hvězd představuje následovně: v pondělí klid na všech frontách, zdravotní obtíže mohou postihovat dýchací ústrojí. Úterý – konflikt v práci s rychle pomíjivým dopadem, možné vyhrocení vztahů se spolupracovníky, ve středu ale máte možnost si stanoviska uspokojivě vysvětlit. Určité ochlazení však potrvá do konce týdne. V osobní oblasti ve středu a ve čtvrtek mohou ve stálých vztazích vzdorovat (úspěšně) otřesu. Víkend bude v tomto směru medový. V pátek někteří Kozorozi prožijí společensky velmi úspěšný večer – ruky hore, klobúčik na ucho a tanec na stole. Když nic nepřepísknete, zasloužíte si potlesk na otevřené scéně a smažete před vstupem do dalšího týdne jakékoliv možné problémy.

Panu Olinovi (61/44) přinášejí pro příští týden karty následující varování: v osobních vztazích můžete prožít otřes. Bude se týkat Lori? Zdá se, že jen zprostředkovaně, protože v jeho ohnisku by se měla octnout její matka a Olinova neteř v jedné osobě. Bratr a všechno z jeho krve nikdy nebylo opěšalé, a proto logicky je Lori zcela nepopiratelnou nositelkou těchto rychlých genů. Panenství ji tíží. Na druhou stranu ji Olin opravdu zcela okouzlil a šílí teď po něm srdcem vskutku horoucím. Zvláště poté, co se tak sžila s rolí Anděla milosrdenství. To starý vdovec cítí, leká se toho a zároveň se bláznivě raduje. Nelimituje ho věk, ale odpovědnost ve vztahu k důsledkům přenosné nemoci, kterou má. Proto se zřejmě pokusí o vážnou řeč s bratrovou dcerou o Lori – jejím dítěti. Nakolik bude otevřený, karty neprozrazují. Obtížný bude i pro slabost, kterou ke své neteři kdysi měl. Výsledek vážného a velmi rozčilujícího rozhovoru je však podle nich rozporuplný.

11. VODNÁŘ

Pro Vodnáře v daném týdnu platí, že i do větších projektů v pracovní či studijní oblasti mohou jít vcelku bez rizika a dokonce tak říkajíc přímo po hlavě. To samé nelze rozhodně doporučit, co se nějakých privátních inovací týče: jen žádné nové vztahy a to ani na jednu noc! Neřešte ani vleklé krize, nerozpitvávejte ani nejasnosti a možná podezření. Vyloženě špatnými v tomto ohledu se jeví pondělí a pátek. Ve středu se na některé z vás usmějí odkudsi peníze. Když píšeme odkudsi, znamená to, že půjde o nečekaný (a také bohužel jednorázový) příjem. Může vás to vést k rozmařilostem. Ač do Vánoc je víc než měsíc, o víkendu se můžete věnovat předsvátečním nákupům. Ale pozor, prostředků, které vydáte, můžete litovat, protože vám budou brzy chybět. Hrozí i jakýsi spor s příbuznými, ale jeho důvod je nejasný.

Pro pana Honzu (26/44) má Měsíční Kočka vůdčí kartu z barvy pikové. Hovoří o úspěchu v rovinně profesní a nestálosti v té osobní – natolik ovšem již Honzu známe, že zrovna ta nás překvapit nemůže. Spolu se srdcovou dámou předpovídá zkoušku, jíž mimoděk vystavíte Olivii, a která pro ni dopadne dobře, pro vás však již méně. Je zřejmé, že se jedná opět o nějakou sukni, ale mezi dosavadními kartami přítomna nebyla. Z toho soudíme, že půjde tedy asi o nějakou rychlovku či prostě úlet, jemuž ke své škodě neodoláte. Další vysoká srdcová karta odkazuje do pracovní oblasti (ve vašem případě spíš politické) a prozrazuje, že dokážete na významném setkání velmi dobře formulovat společenské myšlenkové trendy. To velmi zaujme některé posluchače a vaše akcie v politickém pokeru stoupnou. Můžete si ovšem zavařit jakousi nepřesností či nedochvilností.

 

12. RYBY

A jsme s Rybami opět na konci pravidelné týdenní nadílky: přestože Ryby neprožijí snadný týden, mohou se těšit, že s jeho koncem pominou i důvody jejich značné nesoustředěnosti stojící v pozadí některých aktuálních nezdarů. Na vině byl Neptun v kvadratuře ke Slunci a tato konstelace právě v neděli končí. Skončí vnitřní nejistota, která bývá často u kolébky zcela hloupých chyb. Ty mohou postihnout jak pracovní sféru, tak osobní a milostnou oblast. Ryby by proto měly být opatrné. Vyvarujte se zbrklých rozhodnutí. Čas vás do nich netlačí. Ve čtvrtek a v pátek bude váš organismus náchylný špatně zvládat nižší teploty, myslete na to a pořádně se oblékněte.

Milá Lído (33/44), zdá se, že problémy, do nichž jste se zamíchala sporem se zahraniční pracovnicí, nyní přece jen poněkud usnuly. I novináři jsou jen lidi a náš Kocourkov jim nepochybně dennodenně nabízí razantnější střelivo, jimž se pokusí držet náklad svých novin na výši. Pokud budeme věřit vašim kartám a našim zkušenostem, čas tento ohníček rozfoukat a ohřát si na něm politickou polévku teprve přijde… V tomto smyslu vaše pracovní kauza nekončí. Protože jste se přiklonila k druhé z posledně kartami nabídnutých cest a kývla na Hugovu velkomyslnou nabídku, a také vzhledem k tomu, že milosrdný čas (a Hugovy prachy) jdou spolehlivě proti lidské paměti, ani moc to bolet nebude. Tak na něj buďte moc milá. Hodně vám pomůže a má vás rád.

Křestní jména účastníků Hry o budoucnost byla v zájmu anonymity a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů změněna.

– Nashledanou za týden. –