Horoskopy od 19-11-2007 do 25-11-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny „Měsíční Kočka“

Čtyřicátý sedmý týden: 19. – 25. listopad.

Situace: Merkur je ve Štíru, Venuše ve Váhách, Saturn v Panně a Neptun ve Vodnáři. Pluto a Jupiter jsou ve Střelci, kam v pátek vstoupí i Slunce. Zdánlivě opačným směrem putují Mars v Rakovi a Uran v Rybách. Úplněk nás čeká v sobotu. Vzájemné postavení Merkuru, Marsu a Uranu přeje lidem založeným spíše technicky a kvadratura Marsu na Venuši není zrovna příznivá mezilidským vztahům obecně a těm partnerským prý zvlášť.

Pokud se znamení, přibližný věk a pohlaví čtenářů shodují s daty účastníků naší Hry o budoucnost, mohou s vyšší mírou pravděpodobnosti jim určenou předpověď tvůrčím způsobem využít i pro sebe. Dobré karty všem!

  1. SKOPEC

Beranům hvězdy pro aktuální týden nadělily – alespoň v jejich většině – poměrně čilý společenský život jak mimo, tak uvnitř rodiny. Znamená to nejen oslavy číchsi narozenin či jmenin v práci a nebo ve škole, protahující se možná i do následujícího dne, ale také rodinné oslavy významných aktů a nebo výročí. Přirozeně to všechno bude něco stát, s tím se už smiřte. Kdo se bude snažit na oslavách parazitovat, dojde opovržení, na druhou stranu, je-li oslavenec člověkem vašeho srdce, štědrost klidně přežeňte. Přestože bohatý společenský kvas může provázet celý týden, kocovina Beranům hrozí nejvíc ve středu. A protože ve středu a ve čtvrtek bude znamením Skopce procházet Luna, bude dobré zvýšenou pozornost věnovat Beraní hlavě. Citlivé budou mozek a obličej vůbec. Proflámovanou noc (viz výše) může napravit česnečka, kterou doplníte tekutiny i minerály a dále čaj z tymiánů. Až provoní pokoj, přinese vzpomínku na Středomoří. Oslaďte čaj medem, ale teprve poté, co nápoj trochu vystydne!

Pan Bruno (let 50, naposled ve hře v 45. týdnu) s rozmyslem investoval, zatímco jeho sféra privátní byla pozornosti Měsíční Kočky několikrát víceméně ušetřena. Pro dnešek však karty poukazují k tomu, že rozpory mezi Brunem a jeho bratrem, jež se pokusí srovnat, se spíše vyostří, takže karty radí v této věci nepodnikat nic. Řeč by snad vcelku byla se švagrovou, ale protože jsou věci stejně vcelku zamřelé, foukat do nich opravdu není aktuálně třeba už jen proto, aby se smrad nešířil. Pokud nevyhnijí sami, určitě na vykydání z chléva týden klidně počkají… Místo prodeje vaší firmy by zřejmě bylo rozumnější investovat do jejího technického rozvoje. Kde na to ovšem vzít, v kartách není. Má je snad ona cizí ženská?

  1. BÝK

Jak vidí hvězdy týden Býků? Při pondělku by měli čekat dopis či jiným způsobem doručenou zajímavou zprávu. Bude mít vliv na jejich středeční a čtvrteční program. V těchto dnech také může dojít

k významnějším vydáním. Úterý může provázet nějaký nevalný zdravotní problém, spíš ovšem duševního rázu, jakou je nějaká forma deprese. Z těchto indicií můžeme usuzovat i na povahu zmíněné pondělní informace. V pátek se Býci pokusí vyřešit problém s osobou blízkou, způsobený nevhodnými slovy. Posypte si hlavu popelem, má-li víkend za něco stát. V neděli bychom se nedivili nástupu dalších zdravotních problémů, pramenících tentokrát nejspíš z nachlazení…

Milá Patricie (19/45), proč se vůbec netěšíš na volno, které před tebou náhle je? To, že máš najednou spoustu času, tě vede v neustálém vrtání se v problémech druhých. Prostě si myslíš, že napravíš svět. Je to lepší, než chodit po něm s očima a srdcem k problémům druhých zavřenými. Stojíš ale před jejich bolestmi v pokoře a nebo je to pýcha, s níž si osobuješ poslání Beránka, snímajícího hříchy světa? Čeká tě na sklonku týdne další schůzka s bratrem. Pozor: ten si rozhodně do kaše foukat nenechá. A nazrzlá Adéla s bubnem? Těhotenství na ní už začíná být znát. Mluví jenom o penězích. Jednoznačně se významně vyhýbá tvé iniciativě promluvit o celé situaci s otcem. Asi také nevěří na obnovu síly jeho dávno ztraceného vlivu na syna (karty ovšem naznačují, že se bez tvého přičinění sešli, proč ti o tom však on ani Adéla nic neřekli?). Občas jsi na Adélu trochu žárlila, tvůj otec ji bral jako další dceru. Tak si myslíš, že by jí určitě pomohl, kdyby to šlo. Podle karet jí nabídne peníze: myslí na potrat. Ale není už pozdě? Všechno je hodně v mlze. V nejbližších čtrnácti dnech bude tvůj srdcový kluk (myslím, že ta karta mu právem patří) někde mimo. Zvažuješ, zda jet domů, nebo využít pozvání pár dní pobejt u kamarádky. Karty však radí se doma raději moc neukazovat. Prozrazují však, že je spíš neposlechneš.

3. BLÍŽENCI

Zatímco první polovina týdne Blíženců může být poznamenána spornými finančními operacemi, druhá bude mít charakter vesměs radostný. Zřejmě tedy ani vydání či ztráty utržené do čtvrtka nebudou fatální – jen nepříjemné. Mají snad něco společného s pomalu se rozjíždějícím vánočním šílenstvím? Je to možné, i když hvězdy spíš mluví o dlouhodobě plánovaném vydání, pro jehož realizaci ale v daném týdnu nejsou podmínky ideální… V druhé půli týdne bude mít dobrou sílu radostný a také hravý, je možné říci i tvořivý, sex. Vás partnerovy a partnera vaše experimenty možná překvapí, rozhodně však tentokrát nepohorší. V neděli hvězdy varují před možným úrazem z nešikovnosti či nepozornosti.

Pane Tomáši (43/45), jste v pěkné bryndě. Varování karet nebylo neopodstatněné. Jde o Fiflenu. Docela vás pumpla. A dal jste rád a také i příště dáte. Mělo by to být prý na nějaké školní potřeby. Hodně na vás dělá oči. Orlice jak se zdá jí nechává volné pole působnosti, tedy rozhodně se nesnaží ji v požadavcích nijak usměrňovat nebo omezovat. Ovšem výklad může být i takový, že si vás testuje. Kolik snesete a co se z vás dá vytřepat. To není dobrá situace. Do hry z pozadí se dostává další žena, Mohlo by jít o možnou budoucí tchyni. Nepokoušejte se s ní nějakým způsobem zatím kontaktovat, ale zjistěte si o ní nějaké informace. Pro celou tuhle babskou svatou trojici může platit okřídlené a časem většinou prověřené: Jaká Katka – taká matka. Víte, co to znamená? V tomto případě jde o ostražité varovaní.

4. RAK

V daném týdnu nemá smysl, aby se Racičemkoliv a jakkoliv snažili, protože jejich horlivost nebude ve většině případů korunovat úspěch. Proč? Hvězdy to tvrdí. Týden by neměl přinést velké škody, ale všechno půjde tak trochu na levačku a nesnadně, vůbec nelze vyloučit ani zdravotní problémy, které mohou být v jistém slova smyslu u pramenů nadcházejících nezdarů. Od úterního poledne navíc Rakům zhusta hrozí ztráta schopnosti soustředit se na podstatné, roztěkanost může mít nedobrý dopad ve škole i na pracovišti. Také vztah vůči vašemu partnerskému protějšku poznamená neopodstatněná nedůvěra. K ochraně před nepříznivými vlivy nečiňte překotná rozhodnutí, týden nechte prostě uplynout a u sebe či jako součást oblečení noste nějaký oranžový prvek. Pokud to nepomůže, jistě to ani neuškodí…

Karty Viktorii (16/45) v tomto týdnu vedou kamsi jinam od jejich vcelku krásných starostí s láskou – i když se jí zcela nevyhnou. Nicméně nebude to v podobě bezprostředně se Viktorky dotýkající. V maléru se zřejmě ukáže být její starší sestra. Protože dosud jsme o její existenci nebyli tady v Měsíční Kočce kartami vůbec informování a ani ty jsi neměla potřebu se o ní zmínit, je naléhavost, s kterou náhle v karetním schématu vyvstala, pro nás více než překvapivá. Jaký je mezi vámi vztah (dokonce i právně)? A jak se máte obě k rodičům, když model rodiny se z karet jeví jako neúplný. Rodina jako základ státu? Podle karet by to se státem v takovém případě moc skvěle nedopadlo. Budeme se každopádně na některé otázky nyní se objevivší muset v dohledné době více zaměřit. Karty tvé a sestřiny se totiž v dané chvíli zdají být silně provázané…

 

  1. LEV

Dokonce i s penězi na tom podle hvězd budou Lvi dobře, z čehož plyne, že jejich týden bude celkově spíš úspěšný. Snad s výjimkou středy, kdy se zamotají jinak zcela jednoduché věci a také soboty, která přinese nečekanou a také neblahou zprávu, jejichž dopad však Lvi pocítí až v dlouhodobějším horizontu. Dokonce by si mohli v neděli vsadit, protože jim je vesmír nakloněn. Zdržovat by se však měli velkých žranic, o sobotním úplňku zcela a i jinak jídlu a pití holdovat spíše umírněně.

Panu Vladimírovi (51/45) pikový kluk v kárové kartě vzkazuje: zdá se vám, že ze zapeklité situace s Dámou v černém LZE konečně najít cestu. Ovšem pozor na křížovou devítku. Ta nevaruje jen před dalšími, byť i velmi vážnými komplikacemi, ale přímo před ohrožením života. Ne ale vašeho. Káry v kárách naznačují, že se problém může překvapivě týkat intrikujícího bratra. Důležité v této souvislosti pro vás je to, že vůdčí karta je položená obráceně. Potvrzuje na jedné straně vpravdě lichvářské chování té Síťované punčochy a na druhé bratrovu nerozhodnost ve snaze vzepřít se jí. Nejde ovšem o to, že by pochopil zlotřilost jejího usilování (je natolik v jejím vleku, že skutečné reflexe není zřejmě vůbec schopen), ale začíná se bát o sebe. Není to dobrý čas pro pokus do něho trochu rýpnout? Zvažte to!

  1. PANNA

Ambice Panen ve škole a nebo v zaměstnání mohou dojít v daném týdnu naplnění, protože hvězdy stojí v jejich rohu ringu. Jen by neměly být nějak hrrr… V pondělí některé z nich postihne nečekané setkání. Bude jim milé? Většinou by si ho určitě raději odpustily. V úterý mohou mít žaludeční nebo trávicí problémy. Přetrvají do středy, kdy se přidruží i nějaká finanční potíž. Ve čtvrtek pozor při možném bezprostředním kontaktu s uniformovanou osobou. V pátek pracovní týden končí, a to pro vás dobře. Sobota a neděle, respektive rodinné vztahy, nebudou ohniskem možných svárů. Pokud taková hrozba zde je, vyhněte se jí tak, že se ocitnete zcela mimo tyto privátní struktury: odejeďte do zmrzlých hor a nebo se dejte na krátké letecké víkendové cestování do tepla. Pozor ale na cestách, hrozí vám úraz!

Dobrý týden i podle karet čeká také pana Ivana (29/45), který se setká s dávnými přáteli a z tohoto setkání vyplynou i jakési plány, jež by při ideální realizaci mohly vést k nikoliv sice závratnému, nicméně vcelku solidnímu zbohatnutí. Protože se v kartách opakuje vzkaz, jenž je možné interpretovat jako staré za nové, v prvoplánovém výkladu by mohlo jít o recyklaci. Vztahuje se to však k možnému podnikání a nebo k osobnímu životu? Stane se snad Ivan majitelem sběrny či seznamovací kanceláře, a nebo sám změní partnerku? Možných výkladů je mnoho a budeme muset počkat na další karty, budeme-li se chtít dozvědět více. Zatím vzhledem k nevalné kartě zdraví pokračujte v léčebné kůře proti vleklému nastuzení a raději se šetřete.

  1. VÁHY

S Váhami se v daném týdnu nejspíš budeme moci setkat na přátelských sezeních, která začnou v úterý a následné bude zřejmě v pátek. Možná budou veselé dny na sebe navazovat a nebo se protáhnou až do prvního víkendového dne. Protože půjde o spolužáky, kolegy ze studií a nebo z různých etap pracovního života, budou mít Váhy nepochybně o čem povídat a v srovnání též o čem přemýšlet. Ve většině případů to povede k uspokojení nad tím, kam a jak se ten váš svět točí. Ukáže se totiž, že někteří z těch, s nimiž se Váhy často porovnávaly a nebo kdo jim byli předkládáni jako vzor, za blýskavý životní způsob zaplatili vyprahlou duší. Nicméně podnět k nápravě jistých věcí ve vašem domě ze setkání také vzejde. Týkat se to bude zřejmě především vztahů. Sobotní Úplněk je na vaší straně. Pečlivě rozvažte, jak postupovat. Nemáte na to jen neděli, ale celý život. Přesto neotálejte!

Paní Aju (27/45) po návratu z dovolené po prvních spíše radostných (konečně zase doma!) aklimatizačních problémech čeká pořádný záhul v práci. Nechali vás odpočinout, všechna čest, ale jak si myslíte, že budou dlouhou ochotní tolerovat vaše vlaze zasněné tempo v kombinaci s orientální rozevlátostí? Navíc výrazně stoupl tlak, s nímž se v práci snaží do konce roku dohnat to, co se ještě dohnat dá, i když celkově si zřejmě nestojíte špatně. Ovšem s koncem roku vždy hrozí, že smlouvy na dobu neurčitou nemusí být pro další rok obnoveny. Myslete na to. Pro oblast soukromou karty nic významného nehlásí, což je ale nejspíš dobře, protože se tak můžete na možné pracovní průsery lépe soustředit.

  1. ŠTÍR

Štíři se pohříchu z dopadu sobotního úplňku tak jako Váhy radovat nebudou. Přinese jim spíš skleslost a některým i deprese a migrény. Každopádně navzdory pár slunečným dnům bude velmi listopadový celý týden a tak si moc legrace neužijete. V pravém slova smyslu hrůzy Štíry ovšem také nečekají, spíš jejich subjektivně daná nálada bude prostě taková divná, asi jako velkopopovický vrchní. Pokud si vsadí ve středu, může to dobře dopadnout, ale příliš velký vklad do hazardu Měsíční Kočka nedoporučuje. Každopádně by vám výhra trochu spravit náladu. Kdo ze Štírů má profesy technickou nebo v níž je třeba počítat, lehko vyřeší dlouhodobě zamrzlý problém, výsledek ať si však raději dvakrát zkontroluje, než začnou na slávu troubit trupety. V pátek a o víkendu nechť se Štíři raději vyhnou cestování, není-li nezbytné.

Po týdnu opět pan Fuks (41/46), tentokrát jako oslavenec. Proto všechno nejlepší k narozeninám! Karty týden označují za dobrý, ač oslava, kterou odsouváte z důvodů širší a poněkud po republice rozcourané rodiny na sobotu, se zřejmě příliš nevyvede. Ne, že by přinesla nějaké skandály, ale jakási neblahá událost v širší rodině zábavu poznamená zámlkami. Kde že to vázne? Ve vás ne – pokud vás to potěší… V pondělí drobné rozmíšky doma, v úterý (den narozenin) oslava v práci, zřejmě i ve čtvrtek solidní kocovina – ale snesitelná. Pátek přinese znatelné finanční výdaje, ale litovat vydaných peněz nebudete. O sobotě už byla řeč. V neděli vás čeká příjemný a klidný čas s nepříliš žhavým sexem a dojídání zbytků po oslavě. Pokud si zprasíte žaludek, důsledky ponesete až v dalším týdnu. – Karty napovídají, že vašim posledně odhaleným problémem je zřejmě dcera, o ní však tentokrát nepadlo ani slovo… a to je divné.

  1. STŘELEC

A jak vypadá situace Střelců? Někteří přijdou nečekaně k penězům, alespoň někteří. Navíc to nebude spojeno s jakýmikoliv povinnostmi, závazky a nebo dokonce ústupky, ani s nežádoucím dopadem v budoucnosti. Dobrou zprávu můžete pohřbít pouze nadměrnou žvanivostí, tak zvažujte obezřetně, zda stojí za to si pouštět hubu na špacír. A nic neodkládejte – Saturn v Panně nahrává u Střelců liknavému tempu, později byste mohli nestíhat. Myslíte, že vám budou v pondělí a úterý tahat trny z paty jiní? Měsíční Kočka by na to zrovna nespoléhala. Ve středu zřejmě dorazí zmíněné peníze. Od čtvrtka budete panovat Zvířetníku a tak vás Slunce jistě nabije energií. Využijete ji smysluplně? V posteli jistě, v podnikání již méně. A o víkendu se vyvarujte úrazu, hrozí, a to nečekaně!

S panem Josefem (33/45) jsme se rozloučili v momentu, kdy podle karet měl v L. plánovat jakýsi společenský rej, jímž doufali s Blonďákem spláchnout předchozí poněkud nešťastné období a navíc se drze vysmát pokusům z centra zneužít jejich vzájemný vztah a menšinovou orientaci. Čím méně se ta totiž stává pro tolerantní společnost zajímavá, tím hůř lze Josefovi a jeho partnerovi tímhle bičem hrozit. Ať už si myslíme cokoliv a řadíme se kamkoliv, je to vývoj určitě správný: s kým se kdo pere o polštář je konec konců jeho věc. V Měsíční Kočce jsme nicméně rádi, že naše upozornění na nevhodnost extrémního zvýrazňování vaší odlišnosti, které je kontraproduktivní, padlo na úrodnou půdu: jde přece o to, aby vás takové, jací jste, akceptovali, nikoliv oslavovali. Jinakost je prostě normální, a ne zásluha. I vás tento týden čekají nějaké (ne ovšem významné) peníze. O jejich původu v kartách nic není.

10. KOZOROH

Bohatý společenský život Kozorohů jde ruku v ruce s nebývalými výdaji, z nichž vás bude bolet hlava až v následujících týdnech, kdy vám zřejmě rozfrcané prostředky mohou náhle chybět. Brzděte proto poněkud rozhazovačnou fúrii v sobě: až se karty obrátí a vy budete škrábat na vrátka s poníženou prosbou o půjčku, poznáte, koho jste tentokrát hostili naposled… Trigon Saturna na Slunce radí štědrosti využít i k urovnání dávných sporů či prohřešků. Přiznejte milenky a milence – ale zvažte, komu. Dařit se vám bude až do pátku včetně. V sobotu vám po všem tom společenském candrbálu neuškodí úplňkový půst a celkové očištění organismu. V neděli odpočívejte, podle všeho vás do konce kalendářního roku nečekají zcela snadné týdny.

Milý Aleši (16/45), přivykáš už opět školním lavicím? Nemysli, ani pedagogové chystající se na stávku, nemají důvod vás šetřit, a tebe už, jemuž rodiče ordinují prázdniny, kdy je napadne, obzvláště ne. Tempo mají pekelné, zvláště po posledním roce základky, kdy jsi měl jasno a tak ti o nic moc nešlo. Prostřednictvím karetní věštby vyvozující budoucnost z postavení obrázků v jednotlivých domech se pokusím naznačit, co tě nejspíš čeká bezprostředně. Srdcová dáma v osmém domě? To je jasné. Ladin bratr, do loňska ještě tvůj spolužák, se stane prostředníkem vašeho setkání. Přineseš jí dárek? Přijme ho a moc hezky se začervená, i když jí ho předáš jen tak jakoby nic. Ona ale už se vyzná v chlapeckých úhybných manévrech. Piková dáma v dalším domě má podobu vrby. Ač ti to přijde trochu hloupé, cítíš potřebu se se svou láskou někomu svěřit. Bouříš se proti tomu, ale nejlepší ucho schopné bez posměchu vyslechnout starosti, s nimiž si nevíš rady, roste na matčině hlavě. Sedmička téže barvy v šestadvacátém domě mluví o nějakých zdravotních svízelích, pozor na nachlazení.

11. VODNÁŘ

Podobně jako někteří jedinci v Štírech to ani Vodnáři nebudou mít tentokrát ve škole a nebo v práci zrovna nejjednodušší. Začíná se všude šturmovat. Na soukromý život a nebo vlastní koníčky moc času zřejmě nezbude… Rodina a nebo vaši blízcí to, pokud si nedáte pozor, odskáčou vaší pochopitelnou nerudností, pramenící z únavy. Řekněte jim, jak na tom jste, ať vašemu chování nepřikládají významy, které nemá a nešťourají do vás a nedomýšlí se hloupostí. Řetězová reakce z nepochopení plynoucích nedorozumění by se spustila sama a mohla vést k zhoubným koncům. Přes veškerou únavu se s blízkými pokuste víkend prožít aktivně. Zdravotně na tom budou Vodnáři zřejmě vcelku dobře a ani ve finanční situaci by neměli čekat změny ani kladné, ani záporné.

Pro aktuální týden se rýsuje společný problém všech Vodnářů: proč jen, milí zrozenci v tomto znamení a vy, paní Jano (39/45), konečně partnerovi neřeknete, co chcete? Není to náhodou proto, že to sama nevíte? Takže vám to se Zrzounem nevychází dostatečně uspokojivě ani v posteli. Dostali jste se do ní od dřevěné misky s müsli možná až moc rychle. A teď nevíte, zda ho máte ráda a nebo ne, a sex s ním je také takový nějaký ušmudlaný… Temná strana Síly k vám byla dlouho otočena zády a tento stav s určitou výhradou trvá, což je dobře. Zkuste proto se Zrzounem promluvit a vzájemně si vyjasnit, zda vám jde o tělo, o duši, o obojí čili nic? A pokud o tělo, tak mu zkrátka řekněte, co máte ráda a co ne, obapolné rozpaky vedou jen k trápení. Jedinou ryze negativní stránku v příštím týdnu představují potíže s ženou, které vám přislíbila řada Větru v posledním Velkém výkladu. Má totiž vztah k Zrzounovi i k vaší práci. Neměla, nemá a nebude vás mít ráda. No a co, říkáte si… Oč víc se narovnají koncem týdne vaše vztahy se Zrzounem, o to víc se vyhrotí s ní.

  1. RYBY

Některé Ryby mohou být poněkud dezorientované z chování jejich protějšku, v němž jakoby se náhle nebyly schopné vyznat. Trochu za tím v pondělí může být Luna, roztržitost a snění. V úterý vás do reality vrátí možný pracovní spor a nebo konflikt ve škole. Vliv na to bude mít Uran. Ve středu si dejte pozor na ztrátu, je možné že o něco přijdete i v důsledku trestného činu. Nenoste u sebe toho dne hotovost, cenné předměty, ani PIN kódy k platební kartě. Ve čtvrtek společensky zazáříte, jiskřivý vtip vám přitom jistě nebude chybět. Pátek by měly Ryby věnovat přípravě na sobotní Úplněk, který jim může přinést nezaviněné zmatky, v nichž bude nelehké najít správný směr. Měsíční Kočka jim drží palce, aby poněkud v mlhách utopené děje a nejasné obrysy tváří Ryby identifikovaly (a vyhodnotily) správně.

Pan Richard (30/45) se Měsíční Kočce ohlásil s očima zřejmě na vrch hlavy a výtkou, že žádnou odbarvenou drbnu mezi sousedkami v ulici nenalezl. Karty ovšem mluví obrazně: mohlo jít například i o ženskou převlékající kabáty a nebo jinak názorově neuchopitelnou či jen ztěží definovatelnou. Zjistěte, s kým se Vendula stýká. Že jí žádné klepny nezajímají? Rozhlédněte se, kdo například má v ulici podobně staré děti (držte se hlavně těch nejmenších, s jejichž matkami se může žena znát z poradny), kdo je dealerem kosmetiky nebo hubnoucích čajů a může se tak s Vendulou pravidelně stýkat. Nic víc. Prostě jen zjistěte, odkud vítr fouká, společně se pak třeba pokusíme najít účinnou strategii, kterou se destruktivním vlivům rozeklaného jazyka účinně postavíte.

Křestní jména účastníků Hry o budoucnost byla v zájmu anonymity a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů změněna.

– Nashledanou za týden. –