Horoskopy od 21-12-2015 do 27-12-2015

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý druhý a zároveň poslední týden roku 2015

1. Beran – v práci naslouchejte radám zkušenějších kolegů, vyplatí se to. Obecně se snažte, ať je atmosféra v zaměstnání v dnech před svátky co nejpříjemnější. Předvánoční večírky jsou skvělou příležitostí, jak se s někým seznámit. Berani ve vztahu si užijí zamilované Vánoce. Se zdravím by mělo být vše v pořádku, jen pozor na přejídání.

2. Býk – pokuste se všechno udělat v termínu, dá se to zvládnout a díky tomu si budete moci vychutnat mnohem více volného času i mezi Vánoci a Novým rokem. Ohledně lásky popřemýšlejte, jestli by to trochu nechtělo změnit přístup. Svátky jsou skvělá příležitost k zamyšlení nad životem. Využijte dovolenou k pořádnému relaxu.

3. Blíženci – v práci můžete vyniknout. Využijte toho, že nyní se všichni na svět a okolí dívají mnohem příjemnějším pohledem. Poslední týden velkých výdajů. Vánoce budou podle horoskopu ve znamení lásky, jen do středy to může ve vztahu trochu skřípat. Se zdravím to nebude špatné.

4. Rak – pokuste se co nejvíce přibrzdit utrácení, kolem víkendu budete potřebovat menší finanční rezervu. Díky nadcházejícím svátkům přichází i šance na vylepšení vztahů na pracovišti. Ve vztahu budete mít nyní výtečnou možnost si s partnerem některé věci definitivně vyříkat a začít s čistým štítem. Vyhýbejte se lidem s kašlem, rýmou či jinou snadno přenosnou nemocí.

5. Lev – podrážděnost v zaměstnání je nejlepší recept na vyvolání nějakého zbytečného konfliktu. Zvláště před Vánocemi by to nebylo moc rozumné. Nejbližším bychom měli hodně dávat, ale také je normální, když od nich také něco požadujeme. Ve vztahu by měla být rovnováha. V první polovině týdne budete pod tlakem stresu, ale pak to podle horoskopu povolí.

6. Panna – v zaměstnání vás čeká trochu povinností, ale nebude to nic, z čeho byste si měli dělat těžkou hlavu. Využijte svátky k návštěvě bližších i vzdálenějších příbuzných. Dobře fungující rodina je základ bezproblémového vztahu. Oblékejte se s rozumem, velmi teplé zimní kreace asi na chvíli skončí v šatníku.

7. Váhy – k práci přistupujte s klidem a vše vám bude krásně odsýpat pod rukama. Finanční situace by se měla mírně zlepšit a to se rozhodně v těchto dnech hodí. Ve vztahu si vychutnáte klid, mír a příjemné teplo domácího krbu. Pokud jste single, těsně po svátcích vaše akcie začnou rychle růst. Může se ozvat nějaký starší zdravotní problém.

8. Štír – v úterý se vám může podařit nějaký velmi výhodný nákup, pak už byste si měli dát na pár dní pokoj s utrácením. Single ze znamení zvěrokruhu Štír se podle horoskopu mohou nyní velmi snadno zamilovat, ale pozor, nenechte si zlomit srdce. Omezte trochu fyzickou námahu, při cvičení nepřehánějte.

9. Střelec – i před svátky byste neměli zanedbávat své povinnosti. Lidé sice mají lepší náladu a tolerantnější přístup, ale nesmí se toho zneužívat. U zamilovaných možná tento týden nebude tolik vášně, za to můžete čekat jemnost, cit a péči. Šetřete trochu své srdce, zvláště si dejte pozor na jídelníček.

10. Kozoroh – udělal jste dojem na okolí, budete to moci využít, lidé vás nyní považují za profesionála a velmi schopného člověka se spoustou zajímavých nápadů. Podle horoskopu to ve vztahu bude mírně skřípat, hrozí zbytečné hádky. Využijte Vánoc ke zklidnění situace. Budete mít dobrou fyzickou i psychickou formu.

11. Vodnář – můžete se pokusit využít předvánoční nálady a prosadit nějaké menší změny v zaměstnání. Jen nezapomínejte si nejdříve sehnat pár spojenců. Nemá smysl partnerovi nutit něco, co nechce, ale co chcete vy. Ale i od něj vyžadujte, aby respektoval vaše požadavky. Budete mít citlivější pokožku, pozor na různé chemické látky.

12. Ryby – v zaměstnání byste podle horoskopu měli uslyšet hodně chvály. Nepřeceňujte ji, ale na druhou stranu pamatujte, že ve většině případů je myšlena opravdu upřímně. Měli jste ve vztahu během posledního roku nějaké závažnější problémy a spory? Přišel čas vše prominout. Single svoji situaci ještě teď nezmění, ale něco se rýsuje na obzoru. Může se objevit nějaký menší problém se zuby nebo dásněmi.