Horoskopy od 28-12-2015 do 04-01-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý třetí týden roku 2015

1. Beran – v zaměstnání si dávejte pozor na to, co se říká. Sice je už úplný konec roku, ale stejně je před vámi několik důležitých záležitostí k vyřešení. Radovánky raději odložte až na volné dny. Silvestr ve velké společnosti znamená zajímavou možnost pro flirt. Zadaní si ho zase nejlépe vychutnají spolu. Kolem poloviny týdne vám trochu dojdou síly.

2. Býk – máte velkou šanci ukončit tento rok velmi úspěšně. Bylo by škoda ji promarnit. Jestliže jste single, nyní můžete poznat někoho velmi zajímavého. Jen nemá smysl nic uspěchat. Netlačte na pilu a nenechte se nikam tlačit. Pomalé poznávání má v sobě spoustu kouzla. Pozor na bolehlavy po nadměrných oslavách Nového roku.

3. Blíženci – na konci roku mnoho lidí dělá velká předsevzetí a plánuje různé změny. Dejte si pozor a nic neuspěchejte. Počkejte co vše přinese v zaměstnání leden. Jestli se vám někdo zalíbil, počkejte trochu, bohužel první zdání nebude nejpřesnější. Počasí přeje množení bakterií, posilujte imunitu.

4. Rak – na konci roku můžete podle horoskopu narazit na několik záležitostí, které jste už delší dobu odkládali na tak zvané zítra. Není už čas je konečně dořešit? Partner vás něčím hodně překvapí, vaše reakce by měla být vyvážená. Dávejte si pozor, zvláště venku a pokud se objeví náledí. Snadno můžete přijít k úrazu.

5. Lev – začněte pomalu plánovat nejbližší kroky, jaké v práci podniknete v příštím roce. Nevymýšlejte vše do detailu, to by vás mohlo zradit, ale je důležité znát směr, kterým se budete ubírat. Jestliže hledáte nějaké to milostné povyražení na konci roku, vsaďte na vyzývavost. Na to, že je taková zima nezima, budete mít překvapivě hodně energie.

6. Panna – nadcházející týden bude překvapivě plný práce. Nebude nějak extrémně náročná, ale nemělo by jí být málo. Pokud se vám podařilo vyrazit na dovolenou, radujte se z toho, jakému stresu se vám podařilo uniknout. Bohužel ve vztazích to trochu bude skřípat, pokuste se sladit plány na konec roku. Podle horoskopu byste si trochu měli hlídat jídelníček.

7. Váhy – starejte se jen o důležité záležitosti. Pokud se budete snažit dělat vše, zamotáte se do různých drobností, které v klidu lze udělat v lednových týdnech. Nyní na vás nikdo tlačit nebude. Nedovolte, aby různá nevyřčená slova a pošklebky za zády vám pokazily krásnou rodinnou atmosféru. Cvičení není mučení ale půlka zdraví.

8. Štír – budete mít hodně štěstí a odrazí se to nejen na vaší práci, ale také na peněžence. Je příjemné, když se jednou za čas nemusíte stresovat. Osud tento týden přeje všem, kteří hledají lásku. Využijte situace. Oslavy na konci roku jsou samozřejmostí, jen všeho s určitou mírou, abyste druhý den neprostonali.

9. Střelec – nic moc zajímavého se dít tento týden podle horoskopu nebude. Ale stejně raději pečlivě naslouchejte, co kdo kolem vás řeší. Je dobré být připraven i na události, které teprve nastanou. Ve vztahu to bude také spíše ve znamení nudy, i když společná oslava Silvestra s rodinnými přáteli může nečekaně rozpálit vášně. Nálada i fyzická forma budou jako na houpačce.

10. Kozoroh – k práci přistupujte energicky. Využijte čas, který se vám naskytne k dodělání různých restů. Začněte vymýšlet i nějaké nové postupy pro rok 2016. V lásce někdy musíte dělat kompromisy a jindy by to jenom bylo ke škodě. V tomto týdnu se jedná o ten druhý případ. Vyhýbejte se nebezpečným místům a vašemu zdraví nic nehrozí.

11. Vodnář – konec roku by měl být spíše uvolněný a také veselý. V zaměstnání toho můžete využít k navázání nových kontaktů s lidmi, se kterými jste si v posledních měsících moc nerozuměli. Dobře fungující vztah vyžaduje nejen vášeň, ale i rozum a plánování. Popřemýšlejte s partnerem, co vás čeká v příštím roce. Vaše psychická forma bude trochu slabší, někdy vás moc ovládnou emoce.

12. Ryby – i když jsou to poslední dny v roce, má smysl se pořádně opřít do práce. Teď je velmi snadné vyniknout a v zaměstnání se může vaše pozice velmi výrazně zlepšit. Vaše srdce bude toužit po romantice. Partner to má podobně. Mohou vás trochu bolet klouby a záda, ale do víkendu to přejde.