Horoskopy od 04-01-2016 do 10-01-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
první týden roku 2016

1. Beran – v práci vám nyní nikdo nic neodpustí. Nový rok začnete hodně zostra. Držte ruku na peněžence a každý výdaj si rozmyslete dvakrát. Velká láska je na dosah, stačí jen chtít. První krok je tentokrát na vás. Po dvou týdnech nezdravého života by bylo rozumné hodně upravit svůj jídelníček.

2. Býk  – vše by mělo fungovat podle vašich přání a navíc budete mít velkou šanci získat nějaký extra zdroj příjmů. Hádky s partnerem nyní nemají smysl, pokuste se společně trochu změnit přístup. Nástup chřipky nebo nachlazení můžete zarazit během prvních příznaků horkým čajem a zdravým spánkem.

3. Blíženci – jestliže hledáte práci, tento týden se začněte pořádně rozhlížet. Možností budete mít několik, důležité je správně si vybrat. Ve věcech lásky se řiďte vlastním rozumem, dobré rady  různých strašně chytrých radílků jsou dobré jen pro ně, nikoliv pro vás. Před procházkou nezapomeňte ošetřit pleť, máte ji nyní hodně citlivou.

4. Rak – pracovní povinnosti nebudou podle horoskopu moc náročné. Budete si moci dovolit trochu uvolněnější přístup a mělo by se vám podařit ušetřit i trochu času. Novoroční večírky mohou být zajímavou příležitostí pro seznámení a nějaký menší flirt. Pokud se k životu nastavíte pozitivně, nic by vás tento týden nemělo vystresovat.

5. Lev – tento týden je vhodný pro plánování budoucnosti a hodnocení minulých kroků. Rozhazovačnost není teď moc dobrý nápad. I když to ve vašem vztahu klape, nezapomínejte na udržení vlastní nezávislosti. Některé věci jsou opravdu… jen vaše věc. Držte se hesla všeho s mírou a zdravotně na tom budete opravdu dobře.

6. Panna – podle horoskopu by se na vás měli v zaměstnání dívat hodně příznivým okem. Je vhodný čas pro různé rozhovory o změně pracovního zařazení či o nějakém zvýšení platu. Nový rok může ve vztahu znamenat i nový začátek, promiňte si staré chyby a omyly, udělejte tlustou čáru a vše bude výborné. Naplánujte si preventivní prohlídku.

7. Váhy – nic neodkládejte na příští týden. Za sedm dní budete mít dost jiných starostí a nemá smysl si přidávat další. Lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Váhy by měl nyní čekat hodně romantický týden. Vychutnejte si ho. Mohou se objevit menší potíže s trávením, nepřehánějte to s vlákninou.

8. Štír – vyhýbejte se riskantním finančním operacím. Nevěřte na sliby o obrovském zisku, pokud nebudou podpořeny nějakou věrohodnou zárukou. Pokud je ve vašem vztahu krize, tento týden se ještě o něco prohloubí. Je to jedna z posledních chvil, kdy se dá situaci ještě nějak rozumně vyřešit. Bylo by rozumné trochu upravit spánkový režim.

9. Střelec – podle horoskopu je před lidmi narozenými ve znamení Střelce doslovně na dosah ruky nějaký větší pracovní nebo finanční úspěch. Vychutnávejte si společenská setkání a různé příjemné akce, kde bude více lidí. Můžete se i zamilovat. V tomto týdnu se mohou objevit menší potíže spojené s tlakem.

10. Kozoroh – koncentrujte se jen na svých vlastních povinnostech. O práci jiných lidí se nezajímejte, jen by vám zabírala čas a žádný zisk z toho nebude. Teplo domácího krbu vás velmi příjemně zahřeje, vychutnávejte si rodinnou pohodu. Pozor, můžete se nyní velmi snadno nachladit.

11. Vodnář – podle horoskopu byste měli být opatrnější na výdaje. Tento týden budete muset trochu více utrácet, ale pokuste se mít situaci co nejvíce pod kontrolou. Ve vztahu by mělo dojít k nějakému menšímu konfliktu, ale… bude mít velmi pozitivní dopad. Vyčistí se atmosféra a vysvětlíte si některé záležitosti. Se zdravím by to mělo být nyní relativně v pořádku.

12. Ryby – máte možnost zlepšit svou finanční situaci, ale nebude to zadarmo. Přesněji zaplatíte za to svým volným časem. Stále jste single? Zdá se vám, že najít vhodného partnera se prostě nedá? A co se takhle rozhlédnout ve svém nejbližším okolí. Možná budete velmi překvapeni. I v zimě se může objevit nějaká nepříjemná alergická reakce.