Horoskopy od 11-01-2016 do 17-01-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
druhý týden roku 2016

1. Beran – postupujte raději opatrně a snažte se s lidmi kolem vás vycházet co nejlépe. Nemá smysl si dělat v zaměstnání nepřátele. Společenská setkání jsou vždy dobrou příležitostí, jak se seznámit s někým novým. Pozor na zimu, nemá smysl se nachladit jen díky nepozornosti nebo nedbalosti.

2. Býk – v zaměstnání si dělejte svou práci a k povinnostem přistupujte s klidem. Nemá smysl nic uspěchávat, setkali byste se s nepochopením vašeho okolí. Snažte se trochu šetřit. U lásky nyní raději nesázejte na první dojem, tentokrát by vás jen velmi silně zmátl. Venku a za volantem spěchejte pomalu, podle horoskopu je zvýšené riziko úrazu.

3. Blíženci – nemá smysl mít jen malé cíle, ale při plánování těch větších postupujte s rozumem a popřemýšlejte racionálně, kolik máte sil a schopností. Pracovně bude týden spíše nenáročný. Nudu ve vztahu zažene nějaký společný bláznivý nápad. Chce to jen trochu odvahy. Zdravotně nečekejte větší problémy, jen si dávejte pozor na tučnější jídla.

4. Rak – v práci byste měli udělat několik významnějších rozhodnutí, která pozitivně ovlivní vaši budoucnost u současného zaměstnavatele. Bylo by dobré některé věci vysvětlit pečlivěji. S partnerem se asi trochu pohádáte, ale nemělo by to být něco významného, víkend bude krásný. Pohyb na čerstvém vzduchu vám dá nejvíc energie.

5. Lev – čekejte nějaké nové pracovní povinnosti. Proto by bylo velmi rozumné ukončit vše co se jen dá z minulého roku. Ve vztahu by bylo rozumné si konečně vysvětlit některé záležitosti, nevyřčená slova někdy dělají mnohem více zlého než ostrá debata s jasným závěrem. Podle horoskopu je to dobrý týden pro péči o pleť.

6. Panna – zajímejte se o různé novinky. Mohou vám hodně ulehčit pracovní povinnosti. Jen s jejich zaváděním opatrně, měli byste hodně komunikovat s okolím, aby nedošlo ke zbytečným střetům s konzervativci. V lásce to zavane hodně nudou, ale co se dá dělat. Většina lidí by vám měla závidět vaši formu.

7. Váhy – jestli vás poslední týden starého roku a ten první trochu z pracovního hlediska zklamal, nyní by se vše mělo změnit k lepšímu. Když se vám někdo líbí, nemá smysl čekat týdny a měsíce, na jeho první krok. Udělejte ho sami. Máte problémy s ranním vstáváním? Vyřešit je lze snadno, stačí jen dříve chodit spát.

8. Štír – vaše finanční situace bude dosti zmatená. Podle horoskopu by se měly objevit nějaké ty korunky, ale souběžně budete pod relativně silným tlakem výdajů. Očekávejte docela rušný týden s větším množstvím různých možností, jak si vyhodit z kopýtka. Šance na úspěšný flirt se zvyšují. Budete mít více energie, ale také roste riziko nějakého menšího úrazu.

9. Střelec – lidé narození ve znamení zvěrokruhu Střelec, kteří v zaměstnání věnují nějakým způsobem obratu financemi budou mít dost rušný týden. Jiné by měl naopak čekat celkem klid. Ve vztahu to bude klidné, možná se jen objeví pár menších změn – a všechny budou k lepšímu. Vyhýbejte se vlhkosti, je pro vás nyní nebezpečnější než velký mráz.

10. Kozoroh – určete si nové cíle a popřemýšlejte, čeho byste letos chtěli dosáhnout. A rovnou začněte s realizací, nic nemá smysl odkládat na tak zvané zítra, které nikdy nepřijde. Chcete něco od partnera? Nevěřte na jeho telepatické schopnosti, musíte mu vše velmi pečlivě vysvětlit. Jestliže čekáte na nějaký lékařský zákrok, nyní se nemusíte ničeho obávat.

11. Vodnář – tento týden se podle horoskopu nestane nic významného. Je to skvělý čas jak si udělat různé pořádky a nachystat si něco dopředu na další týdny. Budete mít hodně příležitostí, jak se dobře a v příjemné společnosti pobavit. A že z toho nic většího nevznikne? Nevadí, váš čas se blíží. Odpočívejte, nabírejte síly, příští týden budete mít lepší formu.

12. Ryby – v první polovině týdne to bude podle horoskopu v zaměstnání vypadat dost ospale a svádět všechny k jisté lenosti. Byla by to chyba, nic nepodceňujte. Single si mohou zpříjemnit život nějakým nezávazným večerem u kávy. Kdo ví, možná se z toho postupně vyvine vztah. Budete mít dost melancholickou náladu, s fyzickým zdravím by vše mělo být v  relativním pořádku.