Horoskopy od 25-01-2016 do 31-01-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtvrtý týden roku 2016

1. Beran – snažte se být ve všem co děláte důslední a každou záležitost dotáhněte až úplně do konce. Pak vás v tomto týdnu nic v práci nepřekvapí. Více společenských aktivit znamená větší šanci poznat někoho nového. Nezávaznou kávou se nikdy nic nepokazilo. Podle horoskopu budete stále v jednom kole a pod větším tlakem stresu.

2. Býk – ambiciózní plány o pár dní odložte. Je lepší jet nyní trochu pomalejším tempem, díky kterému se mnohem jednodušeji vyhnete zbytečným chybám. Není všechno zlato, co se třpytí. I když vás někdo okouzluje, raději zjistěte, jestli ten krásný hrnek nemá někde ukrytou prasklinu. Pozor na bacily, řádí více než obvykle.

3. Blíženci – pokud něco začnete, dodělejte to. Jestliže víte, že načaté projekty nebudete mít možnost dokončit, raději je vůbec nezačínejte, tento týden vám nikdo v zaměstnání moc nepomůže. Podle horoskopu tento týden může být plný lásky. Není vhodný čas pro různé diety či drastičtější očistné kúry – příliš by zatížily váš organismus.

4. Rak – jestli přemýšlíte o změně zaměstnání, nemá smysl jen přemýšlet. Bylo by rozumné začít podnikat první kroky, jinak vám ty nejlepší možnosti utečou přímo před nosem. Mnoho problémů ve vztahu dokáže vyřešit jemný úsměv a nerozebírání naprostých maličkostí. Odměnou za toleranci bude velká vášeň. Máte deprese nebo špatnou náladu? Příroda vám dobije baterky.

5. Lev – práce bude hodně, v některých chvílích můžete začít i pochybovat o svých silách a schopnostech. Ale stačí jen zatnout zuby a odměna bude velmi sladká. Během pracovní části týdne to bude ve vztazích dost nudné, vše by vám měl vynahradit krásný víkend. Fyzická forma bude celkem v pořádku, ale pozor, nejste ze železa.

6. Panna – utrácejte peníze s rozumem. Podle horoskopu vás čeká několik pokušení, ale bylo by dobré jim odolat. Měli byste mít menší finanční polštář, který by řešil nečekané situace. Při hledání lásky je důležité lovit ve správných vodách a vybrat si pro to i správnou chvíli. Vaše zdravotní obavy rozežene kontrola u obvodního lékaře.

7. Váhy – jen činorodost nestačí. V zaměstnání byste měli okouzlit nadřízené novými a originálními nápady. Pozor, peníze se vás moc držet nebudou. Máte velkou šanci poznat někoho, s kým by stálo za to sdílet plány na budoucnost. Věnujte se více pohybu, delší procházky nebo běhání vašemu tělu i mysli hodně pomohou.

8. Štír – připravte se na to, že budete se muset rozhodovat hodně rychle. Tento týden bude podle horoskopu jeden velký blázinec, zaváhání vás může stát peníze. V lásce věřte vlastním pocitům, rady druhých nejsou moc dobrým pomocníkem. Vaše nálada bude jak na houpačce, chvilky nadšení se budou střídat s momenty, kdy vás bude vše rozčilovat.

9. Střelec – promyslete si znovu vaše plány na nejbližší dny a týdny. Jsou trochu děravé a bylo by rozumné je nejdříve trochu zdokonalit. Pár dní odkladu vám neublíží. Někdy je největší hodnotou vztahu stabilita a jistota, vášeň se znovu vrátí. Snažte se dostat do životosprávy trochu více harmonie.

10. Kozoroh – při jednání s úřady postupujte slušně, ale důsledně. Nenechte se opít rohlíkem. Podle horoskopu budete mít nyní několik příležitostí výhodně investovat peníze. V lásce se nyní může stát všechno, jen byste neměli zapomínat na to, že první dojem je někdy nejdůležitější a napravit ho je někdy téměř nemožné. Když se trochu více uvolníte, tento týden bude zdravotně naprosto v pohodě.

11. Vodnář – v zaměstnání může dojít k nějakým menším konfliktům. Nemá smysl je hrotit, když ukážete velkorysost, v budoucnosti se vám to mnohonásobně vrátí. Partner vás v druhé polovině něčím velmi příjemně překvapí, možná to bude malý dárek, možná vás čeká velmi romantická večeře. Mohou se objevit menší potíže s pletí.

12. Ryby – skončete rozdělané věci a nebo se je pokuste přesunout na někoho jiného. Jinak vám může podle horoskopu trochu chybět čas na nové pracovní povinnosti. Ve vztahu by stálo za to si některé věci konečně vyříkat. Single mohou mít úspěch u známých nejbližších přátel. Lidé citlivější na změny tlaku čeká trochu nepříjemný týden.