Horoskopy od 01-02-2016 do 07-02-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
pátý týden roku 2016

1. Beran – svědomitě plňte své povinnosti a v práci by vás nic nepříjemného nemělo překvapit. Ve středu a ve čtvrtek by vás měly čekat větší výdaje. Ve vztazích může trochu zkalit poklidnou vodu rodinného života neodůvodněná žárlivost. Pozor, snadno můžete chytit nějakou virózu, vyhýbejte se nemocným lidem.

2. Býk – v zaměstnání byste si podle horoskopu měli dávat pozor, aby na vás někdo nepřehodil svoje povinnost. Bez obav to můžete odmítnout a řekněte od plic, co si o takovém jednání myslíte. Ve vztahu to bude trochu jako na houpačce. Jeden den spousta lásky, druhý den zbytečné hádky. Pro Býky, kteří jsou single, se tento týden nic nezmění. Dobrá fyzická i psychická kondice.

3. Blíženci – nové pracovní nabídky pečlivě prozkoumejte. Někdy je lepší přeci jen trochu počkat než se vrhat po hlavě do nepromyšlených změn. Zamilované páry si budou užívat svou lásku. Vhodný týden pro zásnuby a svatby. Potřebovali byste trochu posílit obranyschopnost svého organismu.

4. Rak – pokuste se věnovat práci u které bude dobře vidět vaši snahu a schopnosti. Tento týden máte šanci oslnit své kolegy a nadřízené. Úřední věci vyřizujte do středy. Nejvášnivější bude pátek, ale i zbylé dny v týdnu to bude stát za to. Váš organismus vyžaduje pohyb, ale nesmíte to přehánět.

5. Lev – podle horoskopu máte šanci dostat v zaměstnání nějakou odměnu. Nemusí jít přímo o finance, možný je i kariérní postup nebo zajímavější pracovní náplň. Každý večer budete mít hodně romantickou náladu. Jestliže jste single, vyrazte někam mezi lidi. Mohou se objevit menší bolesti zad.

6. Panna – v práci se pokuste skloubit praktický přístup s větší fantazií. Díky tomu se vám mohou podařit věci, na které jste si doposud netroufli. Single mají šanci poznat někoho hodně zajímavého, ale nemá smysl nikam spěchat. Poznávejte se pomalu a opatrně. Bylo by rozumné omezit trochu maso a tuky.

7. Váhy – máte velkou šanci najít mnohem zajímavější zaměstnání. Stačí jen chtít, první krok je nejtěžší, pak už to půjde samo. Najděte si večer vhodný čas a pokuste se s partnerem konečně dořešit záležitosti, které ve vašem vztahu drhnou. Pro tento rozhovor bude nejlepší sobota. Vyhýbejte se prašnému a zakouřenému prostředí.

8. Štír – ve vašem okolí se nachází nějaká nepřející osoba, která o vás rozšiřuje různé pomluvy. Nemá smysl s hloupostí bojovat, vaše obrana by nyní nebyla rozumně pochopena. Ať promluví skutky. Štěstí a lásku vůbec nemusíte hledat někde daleko. Dávejte si pozor na čerstvost potravin, máte nyní citlivější žaludek.

9. Střelec – čeká vás hodně povinností, občas můžete mít dojem, že den by měl mít dvakrát více hodin. Dávejte si pozor na termíny splatnosti. Nemá smysl stále rozebírat drobné přešlapy a minulost, řešte s partnerem to pozitivní co vás spojuje. Mohou se objevit menší potíže spojené s vysokým tlakem.

10. Kozoroh – neodkládejte věci na později, jinak vůbec nebudete mít volný čas o víkendu. Pokud pracujete ve větším kolektivu, vyhýbejte se zákulisním intrikám. Jestliže se vám někdo líbí, nebojte se to říci, pokud budete mlčet, druhá strana s iniciativou nepřijde. Upravte si trochu jídelníček.

11. Vodnář – v zaměstnání by to mělo být tento týden podle horoskopu celkem v pořádku. Horší to bude s vaší peněženkou, budete ji muset otevírat více než je zdrávo. V lásce může udělat hodně velký zmatek nějaká záležitost či setkání spojené s vaší minulostí. Kdy jste byli naposledy u zubaře?

12. Ryby – při hledání zaměstnání se dívejte i na věci, které jsou trochu mimo váš obor. Můžete zjistit, že větší změna výrazně vylepší váš život. Tento týden není vhodný pro různá jednání v bance či pojišťovně nebo jiné finanční instituci. V rodinách a dlouhodobých partnerských vztazích to bude velmi příjemné. Pozor na úrazy při sportu – větší riziko se týká hlavně lidí co běhají a jezdí na kole.