Horoskopy od 18-04-2016 do 24-04-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestnáctý týden roku 2016

1. Beran – tento týden je vhodný na pozitivně zaměřené změny a kreativitu. Nový pohled na věc vám pomůže odhalit další zajímavý zdroj příjmů. Jestliže toužíte po lásce, nezapomínejte, že i vy musíte dát nějak najevo své city. Měla by vás čekat velmi slušná fyzická forma, jen to nepřehánějte s nočním vysedáváním.

2. Býk – několik věcí nebude možno smysluplně vyřešit. Nejrozumnější bude, když se vám je podaří přeložit o týden či dva, kdy budete mít dostatek nových informací a tím pádem i víc racionálních možností. Pokud vám něco na vztahu vadí, nemá smysl to v sobě dusit. Rychlé řešení je někdy to nejlepší. Nechte trochu více odpočívat váš zrak.

3. Blíženci – s pozitivním myšlením a přístupem se vám podaří dosáhnout mnohem více, než když se budete ke všemu od začátku stavět s nechutí a skepticky. Pro Blížence, kteří hledají partnera se blýská na lepší časy, jen nic neuspěchat. Nabírejte sílu, sport a vitamíny jsou vaši nejlepší pomocníci.

4. Rak – spěchejte pomalu, práce není zajíc a neuteče vám. Lepší je nad nějakou věcí sedět o pár minut déle než chybou ze zbrklosti ji dělat celou úplně od začátku. Malá hádka vám nakonec pomůže pročistit atmosféru ve vztahu. Budete mít trochu slabší psychickou kondici, pokuste se neřešit v hlavě věci, se kterými stejně nic nenaděláte.

5. Lev – jestliže plánujete nějaké větší výdaje, podle horoskopu byste si vše měli ještě jednou pořádně promyslet a zjistit si další informace nebo alternativy. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Lev, kteří ještě nemají partnera, by se nyní měli začít hodně rozhlížet kolem sebe. Pokud nebudete muset, vyhýbejte se místům, kde je hodně lidí a tím pádem i hodně bacilů.

6. Panna – nemá smysl si tento týden plánovat nic náročného. Podle horoskopu budete mít dost svých vlastních povinností a na nějaké nové aktivity vám nezůstane skoro žádný čas. Ve vztahu by obě strany měly mít dostatek svobody, zlatá klec začne dříve nebo později vadit. Mohou se objevit menší problémy s nespavostí.

7. Váhy – ve svém okolí vzbuzujete velké sympatie. Dá se toho velmi dobře využít jak v zaměstnání, kde se vám podaří získat nové partnery a přátele, tak i v lásce a společenském životě. Příjemná atmosféra, ve které byste tento týden měli prožít, vás posílí nejen psychicky, ale i fyzicky.

8. Štír – nové věci začínejte až poté, co ukončíte staré projekty. Tento týden by vaši peněženku měl potěšit nějaký obnos extra, který se tam trochu nečekaně mezi středou a čtvrtkem objeví. Více komunikace ve vztahu a v rodině pomůže vyřešit mnoho záležitostí, které vypadají na první pohled téměř neřešitelně. Chraňte si uši a krk.

9. Střelec – v práci to bude v pondělí a úterý dost náročné. Nejrozumnější bude, když se zaměříte jen na své povinnosti a vše ostatní necháte tak zvaně plavat. Později přijde čas na změny a kreativitu. Kolem víkendu se objeví několik společenských akcí, na kterých budete moci poznat někoho zajímavého. Podle horoskopu byste měli trochu posílit svou střevní mikroflóru vlákninou.

10. Kozoroh – pokud toužíte po úspěchu, důležité bude dlouhodobé plánování a schopnost určit ty správné priority. Také byste se měli trochu více přizpůsobovat změnám. I hádku lze vyřešit s úsměvem, kde druhá strana bude mít pocit vítězství i když tomu tak vůbec nebude. A proč si vztah kazit hádáním. Menší pokles fyzické formy, popřemýšlejte, jestli máte úplně dobrou životosprávu.

11. Vodnář – jestli máte nějaké nové pracovní nápady, bylo by rozumné, kdybyste je ještě trochu dopracovali. Podle horoskopu jste už blízko úspěchu, ale i detaily jsou velmi důležité. Nestavte se k různým nabídkám na setkání odmítavě. Láska z toho být nemůže, ale i dobré kamarádství je fajn. Nejlepšími přáteli vašeho organismu jsou nyní pohyb a čerstvý vzduch…

12. Ryby – když budete přemýšlet o větších nákupech, nezapomínejte na vaši celkovou finanční situaci. Některé věci nyní opravdu nepotřebujete a ušetřit pár korun nikdy není na škodu. Od lásky nemůžeme čekat jen neustálý život ve víru vášní, někdy je ale kouzlo i v obyčejných drobnostech. Vhodný týden pro zvýšenou péči o pleť, vlasy nebo nehty.