Horoskopy od 11-04-2016 do 17-04-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
patnáctý týden roku 2016

1. Beran – v zaměstnání vám nic špatného nehrozí. Pokud vás čeká pracovní cesta nebo nějaké školení, budete mít velký úspěch. S jarem přichází chuť na lásku. S partnerem si budete rozumět beze slov a pokud jste single, vaše šance velmi výrazně rostou. Mohou vás trochu pobolívat svaly, masáž by vám prospěla.

2. Býk – v tomto týdnu vás může potkat podle horoskopu v práci něco příjemného. Nejpravděpodobněji to bude mít podobu prémie či povýšení. Nebojte se dávat najevo své názory. Pokud vám to v posledních týdnech ve vztahu moc nešlapalo, nyní se situace začne zlepšovat. Single by neměli nyní nic uspěchávat. Snažte se chytat sluneční paprsky.

3. Blíženci – v práci čekejte nějakou novou výzvu. Bude to dost zajímavé, ale také vás to bude stát více úsilí a času než obvykle. Nejnáročnější bude čtvrtek a pátek. Máte šanci se nyní seznámit s někým, kdo by možná stál i za menší nezávazný flirt. A co bude potom, to se uvidí. Vaše tělo by chtělo více vitamínů a minerálů.

4. Rak – v práci se budete nyní muset více přizpůsobovat tlaku okolí. Nemá smysl zarputile lpět na svém, někdy je lepší ustoupit a vyčkávat na výhodnější situaci. Zatněte zuby, situace se brzy zlepší. Lásku může osvěžit připomenutí minulosti a krásných chvil a míst, kde jste spolu trávili čas. Pozor na bolesti zad, zvláště pokud máte sedavou práci.

5. Lev – trošku změňte vaše postupy v práci. Stačí jen pár drobností a bude se vám pracovat mnohem lépe. Vyvarujte se chyb spojených s podceněním situace. Ve vztahu to bude trochu skřípat, očekávejte různé hádky a spory o nepříliš důležité věci. Ale i udobřování bude mít své kouzlo. Přichází jaro a střídavé počasí, hlídejte si správné oblékání.

6. Panna – v zaměstnání byste se podle horoskopu měli soustředit hlavně na získávání nových znalostí a zkušeností. V kolektivu se snažte vycházet se všemi, nikdy nevíte, kdy budete potřebovat pomocnou ruku. Volný čas věnujte domácnosti a rodině. Pokud vás stále trápí nějaký menší neduh, nemá smysl odkládat návštěvu u lékaře.

7. Váhy – v práci se dozvíte nějakou velmi důležitou informaci, která může hodně změnit ve vašem životě. Jen ji musíte ve správný čas využít. Týden by měl být plný lásky a není divu, první máj se blíží a jaro už je v plném proudu. Zvlášť víkend se vydaří. Nyní by se vám měly vyhýbat závažnější zdravotní problémy.

8. Štír – originalita se cení. Pokuste se vymyslet nové řešení pro staré problémy. Když se vám to podaří, čeká vás velmi příjemná odměna. Budete mít chuť na nějaký menší flirt, ale tento týden není pro to příliš vhodný. Hodně zábavy si můžete užít i v rodinném kruhu. Nezapomínejte na odpočinek.

9. Střelec – váhavost se vám v tomto týdnu rozhodně nevyplatí. Měli byste dát svému okolí jednoznačně najevo, že víte jak postupovat i v těch nejnáročnějších situacích. Do čtvrtka si pečlivě hlídejte výdaje. Spousta komplimentů a úsměvů ještě nemusí znamenat lásku. Při fyzické práci si dávejte větší pozor na úrazy.

10. Kozoroh – měli byste se konečně dočkat odměny za všechnu námahu, kterou jste v minulých týdnech a měsících vynaložili. Budoucnost bude vypadat mnohem optimističtěji. Ve vztahu naslouchejte nejen srdci, ale i rozumu, ten vám nyní napoví, co je třeba udělat. Nepřemýšlejte jak řešit věci, které už nejde změnit. Budete mít melancholičtější náladu.

11. Vodnář – dávejte si větší pozor na jazyk. Některé vaše vtípky a poznámky okolí vůbec nemusí správně pochopit. V první polovině týdne by se měla objevit příležitost, jak si trochu vylepšit rodinný rozpočet. Podezíravost ve vztahu dokáže napáchat hodně škody. Některé situace je lepší neřešit. Dávejte si pozor co a kolik toho jíte, budete mít sklony přibrat nějaké to kilo mlsáním.

12. Ryby – v zaměstnání vás někdo začíná pomlouvat, ale nemá smysl na to reagovat. Hádky by vám jen ubraly body. Ve středu by vás mělo čekat výrazně více práce než obvykle. Ve vztahu by bylo rozumné se postupně zbavit různých stereotypů. Nebojte se postupovat odvážněji. Dávejte si větší pozor při manipulaci s ohněm a horkými předměty.