Horoskopy od 04-04-2016 do 10-04-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtrnáctý týden roku 2016

1. Beran – máte nyní velmi dobrý cit pro to poznat výhodný nákup nebo investici. Pokud máte nějaké peníze navíc, můžete toho s rozumem využít. Jste single? Začněte se pořádně rozhlížet, někdy i dvoutýdenní flirt může zpříjemnit život. Sluníčko vám přinese více fyzické energie, neseďte doma.

2. Býk – dokončete rozdělanou práci ať se s plnou silou můžete vrhnout na nové povinnosti, které by se měly objevit ve středu nebo ve čtvrtek. City pro vás nebudou nyní až tak důležité. Větší význam budete přikládat stabilitě a klidu. Problémy s nespavostí mohou být signálem vyčerpání organismu, pokuste si dobít baterky.

3. Blíženci – v práci to bude hodně zmatené, ale všechno se dá zvládnout. Jen nesmíte přecenit své síly a vzít si na svá bedra příliš mnoho povinností. V lásce jen málokdy má smysl cokoliv řešit silou, tento týden byste na to rozhodně neměli zapomínat. Podle horoskopu to se zdravím bude celkem v pořádku.

4. Rak – vaše plány jsou zajímavé a rozhodně mají smysl, ale ještě nejsou úplně dopracované. Počkejte s jejich realizací týden nebo dva. Dejte si pozor na zbytečné utrácení. Na opačné pohlaví budete působit jako magnet na železo, byla by škoda toho nevyužít. Pokles fyzické kondice můžete ještě přičíst jarní únavě, vše se do víkendu spraví.

5. Lev – menší úspěchy budou podle horoskopu bohužel střídat i menší problémy. Ale je ve vašich silách všechno zvládnout, jen vás to během pěti pracovních dnů bude asi stát trochu více času než obvykle. V domácnosti klid a mír, ale vášnivý týden to nebude. Zeleň, sluníčko a pravidelný pohyb vašemu organismu udělají nejlépe.

6. Panna – i když vám nějaká novinka či nápad bude připadat velmi zajímavý, raději se všem změnám tento týden vyhněte. Stačí dělat jen to, co musíte a všechno bude v pořádku. Dávejte si pozor, aby některá vaše slova či chování nevyvolala zbytečnou žárlivost. Pokud budete cítit melancholii či mírné deprese, vyběhněte za přáteli.

7. Váhy – v zaměstnání by bylo rozumné vyřešit nějaké neporozumění, které vám poslední dobou komplikuje život a vztahy v kolektivu. Když se vám to podaří, čeká vás opravdu příjemný týden. Hledáte partnera a máte někoho na oku? Nemá smysl déle čekat, buď udělejte ten první krok nebo začněte hledat někoho průbojnějšího. Fyzická i psychická forma se budou stále zlepšovat.

8. Štír – nedělejte práci za jiné lidi. Budete mít dost svých povinností a navíc případné chyby, které by z toho vyšly, si odskáčete jen vy a nikdo vás za dobrou vůli nepochválí. Blízkost partnera ve vás zesílí pocit bezpečí a pohody. Můžete si spolu užít nádherný víkend. Stres může nyní vyvolat i menší fyzické potíže, jako je migréna nebo nevolnost.

9. Střelec – každé rozhodnutí by měla předcházet pečlivá diskuse. Je důležité mít vlastní názor, ale nyní bude velmi významné poznat i pohled na věc, jaký mají jiní lidé. Udělejte si rozpočet na každý den, abyste se vyhnuli zbytečným výdajům. V lásce to bohužel zavane nudou. Dávejte si pozor při práci s noži a ostrými nástroji.

10. Kozoroh – obětujte trochu času na pozorování, co nyní v zaměstnání odehrává nejdůležitější roli a čemu se přikládá největší význam. A tomu pak mírně přizpůsobte své každodenní povinnosti. Krásné oblečení a přitažlivý vzhled někdy pod sebou ukrývá hodně ošklivé jadérko. Organismus si dokáže poradit s lecčím, jen ho nesmíte přetěžovat.

11. Vodnář – podle horoskopu budete muset překonat v zaměstnání několik nečekaných překážek, ale nakonec všechno dobře dopadne. Ke konci týdne se mohou objevit nějaké finance navíc. Na společenské akci se může objevit někdo opravdu zajímavý a vaše srdce začne bít rychleji. Jestli sníte o ideální postavě, tak bez kombinace správného jídelníčku a pohybu to nepůjde.

12. Ryby – nevzdávejte se, i kdyby to v zaměstnání vypadalo, že vaše snahy jsou úplně zbytečné. Do konce pracovního týdne se vám podle horoskopu podaří získat významného spojence. O víkendu se objeví nějaká výhodná koupě. Pozor na city partnera, někdy to, co vám připadá vtipné, jemu rozhodně tak zábavné připadat nebude. Posilte organizmus čerstvým ovocem a zeleninou.