Horoskopy od 09-05-2016 do 15-05-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
devatenáctý týden roku 2016

1. Beran – ke svým povinnostem přistupujte velmi zodpovědně. Nepodceňujte nic, dodržujte termíny a raději se snažte mít nějakou časovou rezervu na případné řešení menších potíží. Ve vztahu to také tentokrát nebude ideální, hrozí menší hádky a podrážděnost. Až o víkendu se vše rozjasní. Sobotu a neděli využijte na odpočinek, který váš organismus potřebuje.

2. Býk – vaše úsilí bude konečně po zásluze odměněno. Ale to ještě není důvod se vrhnout na utrácení, při otevírání peněženky buďte opatrní. Budete mít chuť žít společenským životem a také budete mít u opačného pohlaví velký úspěch. Pokud chcete, můžete to nyní využít. Bolesti hlavy nejlépe zaženou procházky v přírodě.

3. Blíženci – v tomto týdnu by se měly objevit nějaké služební cesty nebo vyřizování finančních či úředních záležitostí, které od vás bude vyžadovat více jezdění a běhání. Ve vztahu a rodině budete mít sklony k dominanci, možná by bylo rozumnější občas trochu více povolit otěže. Dávejte si pozor na silnici, zvláště ve večerních hodinách.

4. Rak – vaše pozice v zaměstnání je stabilní, ale podle horoskopu v následujících pěti pracovních dnech musíte počítat s tím, že budete mít trochu více povinností než obvykle. Osud je nyní velmi nakloněn všem, kteří hledají opravdovou lásku a ne jen náhodný flirt. Jíst do polosyta a pít do polopita se vám nyní opravdu vyplatí.

5. Lev – v pondělí a úterý věnujte trochu času plánování aktivit. Zbytek pracovního týdne bude dosti náročný a bylo by rozumné mít předem vše uspořádané. Čekejte přísun nějaké hotovosti. Ve vztazích by mělo být vše v pořádku, jen dbejte na to, aby domácí povinnosti byly spravedlivě rozložené. S úsměvem a pozitivním přístupem vám vše půjde lépe od ruky.

6. Panna – pokud se tento týden postaráte o to, aby byly výsledky vaší práce opravdu vidět, máte v blízkém horizontu velkou šanci na povýšení nebo zajímavou odměnu. V rodinách to bude do čtvrtka trochu skřípat, ale pak se vše vrátí do dobrých kolejí. Dostatek spánku je pro vás velmi důležitý.

7. Váhy – budete mít spoustu zajímavých nápadů, co by se dalo v práci vylepšit. Ale zároveň vám bude trochu chybět chuť je začít realizovat. Tak si je aspoň někam poznamenejte. Podle horoskopu si tento týden nejvíce vychutnají čerstvě zamilovaní. Také je zde šance na nový vztah. Tělu by prospěl zvýšený přísun vlákniny a snížený přísun sacharidů.

8. Štír – vaše ekonomická situace by se nyní měla začít zlepšovat a navíc budete mít další příležitosti, jak tento pozitivní trend podpořit. Vykasejte rukávy a hurá do toho. Ve vztazích to bude velmi příjemný týden plný lásky a důvěry. Single mohou nyní využít několika společenských událostí. Pozor na nachlazení, počasí dokáže někdy šálit.

9. Střelec – dělat snadné věci je lákavé, ale horoskop vám pro tento týden doporučuje se zaměřit spíš na ty náročnější, které zvýší vaši prestiž mezi kolegy. Okolí se teď na vás dívá. Nevěřte lidem, kteří vám slibují lásku hned pár minut po seznámení. V následujících dnech vás trochu mohou bolet klouby a záda.

10. Kozoroh – vše co si na tento týden naplánujete by vám mělo vyjít. Vypadá to, že se vám trochu zlepší vaše příjmy. Věnujte se trochu více svému partnerovi a pokuste se ho něčím, co má rád, překvapit. Neuplynulo už trochu dní od vašich posledních preventivních prohlídek? Nebylo by rozumné to napravit?

11. Vodnář – od úterý až do čtvrtka vyřizujte všechny úřední záležitosti nebo věci, které jsou spojené s financemi či majetkem. Půjde vám to opravdu krásně od ruky. V záležitostech týkajících se lásky byste se podle horoskopu měli řídit hlavně srdcem, to vám napoví nejlépe. Nezatěžujte zbytečně organismus.

12. Ryby – budete mít sklony obviňovat okolí, za vaše chyby. Nedělejte to, nevyplatí se vám to a následky budou ještě horší. Pokud se k problémům postavíte čelem, získáte si respekt, který případné nesnáze vynahradí. Ve vztahu to zavane nudou, zábavu najdete u přátel. Vaše pokožka je nyní citlivější na různé alergeny.