Horoskopy od 02-05-2016 do 08-05-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
osmnáctý týden roku 2016

1. Beran – při všech pracovních a obchodních jednáních mějte neustále na paměti, že nejdůležitější je dobrý první dojem. Péče o vzhled není marnivost, ale racionální hodnocení reality. Budete přitahovat romantické chvilky. Pomalinku se začínejte chystat na léto, čili na koupání a opalování a více fyzické aktivity.

2. Býk – budete mít chuť dělat nové věci a měnit své okolí. Nebojte se, protože odvážným štěstí přeje a podle horoskopu je vám nyní v pracovních záležitostech osud pozitivně nakloněn. Začátek května je vždy skvělý pro lásku a není tomu jinak ani v tomto roce. Bylinkové čaje vám zlepší zdraví i náladu.

3. Blíženci – v zaměstnání budete muset řešit několik konfliktních situací, ale celkově se dá tento týden označit za úspěšný. Nejnáročnější by to mělo být v úterý. O víkendu budou mít Blíženci, kteří jsou single, velkou šanci najít novou lásku. Psychicky to bude trošku náročnější, budete mít mírné sklony propadat depresím. Snažte se svět vidět pozitivně.

4. Rak – vypadá to na opravdu zajímavý týden, zvláště pokud se financí týče. Jinak se moc nestresujte novinkami či jistým chaosem v práci, stačí když si budete dělat své a vše bude v naprostém pořádku. Single by si měli dávat pozor na lidi, kteří se jim snaží zamotat hlavu přehnanými lichotkami. Zdraví bude tentokrát v pořádku.

5. Lev – následujících pět pracovních dní nebudete řadit k těm nejúspěšnějším. V zaměstnání vše ovládne tupý dril a nuda. Ale na druhou stranu se nemusíte bát nějakých větších problémů. Ve vztahu to bude také trochu monotónní, ale tam můžete vše oživit nějakým zajímavým nápadem na společný večer. Fyzická forma bude na vrcholu v pátek a sobotu.

6. Panna – každý den se snažte dodělat všechny povinnosti. Pokud se vám práce začne vršit, můžete mít na konci týdne potíže všechno dodělat. Do čtvrtka utrácejte co nejméně. Při hledání lásky buďte hodně opatrní, možná je lepší trochu počkat. Nepodceňujte signály, které vám vysílá váš organismus, návštěva u lékaře není žádná ostuda.

7. Váhy – podle horoskopu máte velkou šanci na pracovní úspěch, ale velmi důležité bude vaše vystupování. Každou situaci řešte s šarmem a úsměvem a vše by mělo dopadnout výtečně. Můžete poznat někoho zajímavého, kdo zrychlí tep vašeho srdce, stačí se jen rozhlížet kolem sebe. Pozor na pyly, alergiky tento týden asi moc nepotěší.

8. Štír – objeví se pár zajímavých příležitostí jak si přivydělat pár korun navíc. Pracovně bude tento týden hodně úspěšný pro lidi, kteří budou muset cestovat nebo se často scházet s novými lidmi. Nemá smysl řešit neustále minulost, pokud má mít vztah budoucnost, je někdy nutné udělat tlustou čáru. Budete mít hodně energie, ale při venkovních sportech si dejte pozor na úrazy.

9. Střelec – podle horoskopu byste nyní neměli nic měnit a pokud možno se vyhýbejte jakémukoliv riziku. Mnoho věcí se vyřeší samo a zbytek budete moci zařídit v dalších týdnech. I když toužíte po lásce, nemá smysl to dávat příliš silně najevo. Trpělivost přinese ovoce. Raději se šetřete a snažte se chodit spát brzy.

10. Kozoroh – nadchází vhodný týden pro plánování pracovní budoucnosti a také pro důležité rozhovory s nadřízenými či významnými obchodními partnery. Neztrácejte čas na flirtování, které nemá žádnou větší budoucnost. Kozorozi ve vztahu zažijí hodně lásky. Snažte se udržovat co nejlepší formu.

11. Vodnář – finanční situace by měla být celkem v pořádku, ale měli byste si vést alespoň nějaký přehled o průběžných výdajích, jinak snadno sklouznete do zbytečného utrácení. Jestli chcete poznat někoho nového, musíte vyjít mezi lidi, uvolnit se a začít se bavit. Šance máte, ale musíte být aktivní. Pokles energie se odrazí i na psychice.

12. Ryby – stanou se věci, které jste neplánovali. Proto je nejrozumnější reagovat průběžně a být připraven na jakýkoliv vývoj situace. Nové známosti mohou vypadat na první pohled velmi zajímavě, ale pokud již partnera máte, držte se raději jistoty. Fyzickou aktivitu plánujte s rozumem, nemá smysl přetěžovat organismus.