Horoskopy od 15-08-2016 do 21-08-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý třetí týden roku 2016

1. Beran – rozhodujte se rychle, první nápad je většinou ten nejlepší. Nebojte se i trochu riskovat, všechno by se vám tento týden mělo dařit. Máte velkou šanci potkat někoho zajímavého, možná z toho bude přátelství a možná i něco víc. Nespěchejte tolik, dávejte si větší pozor na silnici.

2. Býk – měla by vás potěšit nějaká menší finanční injekce. V práci si hlídejte termíny a dochvilnost. I několikaminutové zpoždění může způsobit problémy. Vychutnávejte si kouzlo léta. Je to čas, kdy se snadno můžete s někým seznámit a užívat si příjemné chvilky. Zdravá strava a vitamíny jsou základem dobré kondice.

3. Blíženci – v zaměstnání vám trochu bude chybět energie a chuť do práce, ale nemusíte mít velké starosti. Všichni budou takoví trochu ospalejší a tím pádem vám nikdo nebude nic vyčítat. Ve vztahu vás podle horoskopu čeká menší útlum, tento týden k nejvášnivějším patřit určitě nebude. Dávejte si pozor, když budete jíst nebo pít něco hodně studeného.

4. Rak – v práci čekejte pochvalu a možná ji bude doprovázet i nějaká odměna. Pokud bude mít finanční podobu, tak si část odložte na tak zvané horší časy. Ve vztazích by to nyní mělo být opravdu krásné. Váš partner vás zahrne láskou a citem a vy jeho přístup budete opětovat. Single mohou velmi snadno navázat nějaký románek. Ke konci týdne vám organismus nahlásí potřebu odpočinku.

5. Lev – otevírají se před vámi nové možnosti. Bude to chtít trochu odvahy i trochu štěstí, ale vaše materiální i společenská situace se nyní může natrvalo zlepšit. Problémy ve vztahu lze velmi snadno vyřešit, stačí upřímný rozhovor a trochu více tolerance. Fyzickou i psychickou kondici vám budou závidět.

6. Panna – v práci se držte ustálených postupů, pokud možno se vyhýbejte jakýmkoliv novinkám. Co fungovalo do tohoto týdne, určitě bude skvěle fungovat i následujících pět pracovních dní. Partner může mít trochu hádavou, ale nestojí vám to za to. Lepší je případné provokace ignorovat. Jezte více zeleniny a ovoce.

7. Váhy – tento týden dokážete vyřídit i velmi složité věci. Máte dobrý cit pro různé právní a obchodní záležitosti, při podepisování smluv si všimnete i věcí, které nejsou vidět na první pohled. Ve vztazích si budete vychutnávat teplo rodinného krbu. Váhy bez partnera by měly vyrazit někam mezi lidi. Podle horoskopu vás může trochu trápit rýma či nějaké projevy alergie.

8. Štír – bylo by rozumné opravdu trochu více vykasat rukávy a pustit se pořádně do práce. Budete mít sklony k lenosti, ale tento týden se raději opravdu věnujte práci – zvláště ve středu a čtvrtek. Někomu se velmi líbíte, ale nemá odvahu vám to říci. Čeká na signál. Budete mít trochu choulostivější žaludek, hlídejte si čerstvost potravin a jezte raději snadno stravitelná jídla.

9. Střelec – ne všechno můžete dělat sami. U některých věcí je mnohem rozumnější najít spolupracovníky, se kterými se pak o případné zisky podělíte (bez nich by ale žádné nebyly). Jestliže máte pocit, že to ve vztahu už nešlape jako dříve, možná by to chtělo na pár dní pauzu. Zkuste někam vyjet a promyslet si všechny klady a zápory. Podle horoskopu byste neměli přemýšlet o věcech, které nejde změnit. Zbytečně se budete stresovat.

10. Kozoroh – jestli plánujete ve své práci nějakou změnu a nebo chcete úplně změnit zaměstnání, podle horoskopu byste nyní neměli nic uspěchávat. Dejte si ještě trochu času na rozmyšlenou, vše nakonec bude jinak, než to na první pohled vypadá. Skvělý týden pro zásnuby, svatby a romantická vyznání. Zdravotní problémy by měl řešit odborník a ne internet.

11. Vodnář – jestliže hledáte nové zaměstnání, podle horoskopu byste měli popřemýšlet o nějakých nových výzvách. Nemusíte se celý život držet jen jedné a té samé věci. Vodnáři, kteří vyrazí na dovolenou nebo pojedou na nějakou delší cestu, mají tento týden podle horoskopu šanci na vášnivý románek. Mohou se objevit menší problémy se spánkem.

12. Ryby – koncentrujte se na svých povinnostech a nerozhlížejte se moc kolem sebe, jak někdo něco dělá jinak. Nemá smysl řešit jiné lidi, sami budete mít svých starostí dost. Při pracovních sporech se raději držte trochu stranou. Ve vztahu a lásce nemá smysl řešit minulost. Dívejte se raději do budoucnosti. Nezatěžujte tolik páteř.