Horoskopy od 22-08-2016 do 28-08-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý čtvrtý týden roku 2016

1. Beran – hlídejte si výdaje. Tento týden bude podle horoskopu vaše peněženka pod velmi silným tlakem. Snažte se utrácet jen za to nejnutnější. Využijte konce léta na společenská setkání a různé večerní zábavy. Následujících sedm dní je ideálních pro nezávazný flirt. Při práci si dávejte pozor na kolena a snažte se páteř zatěžovat rovnoměrně.

2. Býk – trochu byste si měli oddechnout. Sice práci se nevyhnete, ale obecně by v zaměstnání měl být docela klid a příjemná atmosféra. Můžete vyřešit nějaké dlouhodobé spory v kolektivu. V lásce nedělejte nic, na co nemáte chuť. Máte také právo někdy rozhodovat. Hlídejte si tlak, případné problémy konzultujte s lékařem.

3. Blíženci – podle horoskopu vás čeká hodně kreativní týden. Snažte se přenést nudné povinnosti na někoho jiného a vy se věnujte vymýšlení lepších a zajímavějších řešení. Tento týden je skvělý pro stabilizaci vztahu a dlouhodobé plánování rodinných záležitostí. Každodenní cvičení by vašemu organismu opravdu prospělo.

4. Rak – nikomu nepůjčujte. Tento týden budete potřebovat sami peníze navíc případná půjčka by přinesla později komplikace ve vztazích. Někdo po vás pokukuje a snaží se vám nadbíhat. Není to láska, je to jen vypočítavost, kterou nemá smysl podporovat. Vaše zdraví by mělo být nyní celkem v pořádku, jen si dávejte pozor na sluníčku.

5. Lev – jestliže vás někdo požádá o spolupráci, jasně předem definujte podmínky, za jakých to bude probíhat. Jinak budete muset neustále něco řešit a nakonec většina povinností skončí na vašich bedrech. Náhodná známost se může snadno změnit na něco hlubšího, je to na vás. Pečujte o chodidla, večerní relaxační lázeň rozhodně neuškodí.

6. Panna – v práci se pokuste spojit příjemné s užitečným. Využijte nějaké své znalosti a koníčky k zdokonalení pracovních výsledků. Přinese to hodně sladké ovoce. Budete se muset rozhodnout, jestli vůbec má smysl začínat nezávazný vztah, který ve skutečnosti nemůže mít budoucnost. Vyhýbejte se hádkám, budete hodně citliví na negativní efekty stresu.

7. Váhy – budete mít v sobě schopnost inspirovat své okolí. Buďte v kolektivu vůdčím duchem a uvidíte, jak mnoho věcí se konečně pohne z místa směrem, který vám nejvíce vyhovuje. Lásku je třeba neustále opečovávat a rozvíjet, zkuste vymyslet nějakou zajímavou společnou akci na víkend. Snažte se chodit spát pravidelně.

8. Štír – nekupujte zbytečnosti, každou korunu v ruce obraťte dvakrát. Přinejmenším tak postupujte do čtvrtka, před a o víkendu se finanční tlak na vás sníží. Jestliže žijete v toxickém vztahu, tak máte poslední šanci s tím něco udělat. Jinak je lepší popřemýšlet, jak vše rychle skončit. Začněte pomalu posilovat imunitu, podzim a sezóna bacilů se blíží.

9. Střelec – v práci to bude jako na houpačce, jednou jste nahoře a jednou dole. Dny, kdy nebudete stíhat se budou střídat se dny, kdy nebudete mít tak zvaně do čeho píchnout. V lásce uděláte nějaké velmi závažné rozhodnutí, které silně ovlivní váš život v následujících měsících. V obchodech je nyní spousta přírodních vitamínů, které nám nabízí sezónní ovoce a zelenina.

10. Kozoroh – podle horoskopu to bude finančně velmi příjemný týden. Jen nezanedbávejte své povinnosti a neodkládejte vše na poslední chvíli. V lásce musí být rovnováha mezi tím kolik si berete a kolik toho dáváte. Pečujte o svou trávicí soustavu a se zdravím nebudete mít žádný problém.

11. Vodnář – popřemýšlejte, jestli v zaměstnání nepotřebujete trochu více samostatnosti. Být neustále závislý na jiných nikdy neznamená dlouhodobou stabilitu. I peníze mohou být přitažlivé, ale stojí za to jen na financích budovat lásku? Vaše fyzická forma nebude nejlepší, ale je to pouze dočasné.

12. Ryby – neměli byste vyřídit nějaké úřední záležitosti? Pořádně se podívejte, aby vás pak nezaskočil nějaký nežádoucí šotek. V pátek byste měli dostat nějakou důležitou pracovní informaci. Hledáte lásku? Zapátrejte v minulosti, některé věci lze celkem snadno obnovit a nebo rozvinout to, co kdysi nedostalo šanci růst. Bolest hlavy bude vycházet od páteře. Lidé se sedavou prací by měli dbát více na zdravý pohyb.