Horoskopy od 29-08-2016 do 04-09-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý pátý týden roku 2016

1. Beran – jestli máte dojem, že to vám to v práci moc dobře neklape, začněte hledat příčiny. Nebojte se poradit s kolegy, víc hlav víc ví. Vyhýbejte se konfliktům s partnerem, nemá smysl se hádat a pocit vítězství vám nestojí za zkaženou atmosféru v domácnosti. Dopřejte svému tělu více odpočinku a hlavně zdravý spánek.

2. Býk – tento týden je podle horoskopu výborný pro podepisování nových smluv, kontraktů a jiných dlouhodobějších záležitostí, které hodně ovlivní vaše fungování v následujících měsících. Jste single? Máte možnost poznat někoho nového. Jen nic neuspěchejte, vše se bude rozvíjet svým vlastním tempem. Neměli byste tolik namáhat svůj zrak.

3. Blíženci – důležitá jednání se snažte odložit na příští týden. Nyní nemáte dostatek informací, které jsou potřebné pro správné rozhodnutí. Popřemýšlejte, co je pro vás ve vztahu nejdůležitější a toho se držte. Drobnosti není důvod řešit. Kdy jste byli naposledy na preventivní prohlídce u svého lékaře?

4. Rak – rozhodujte se rychle a každé rozhodnutí okamžitě přeměňte na aktivitu. Budete mít hodně příležitostí, jak v práci ukázat, co vše umíte a znáte. V následujících sedmi dnech by se vám podle horoskopu měl ozvat někdo z minulosti, je to člověk, který vašemu srdci nebyl úplně lhostejný. Vyhýbejte se stresu, mohl by se nepříznivě odrazit na vaší celkové kondici.

5. Lev – zaměstnavatel, nadřízený nebo nějaká významná osoba ve vašem pracovním okolí si vás nyní mnohem více všímá. Máte skvělou příležitost na něj udělat dobrý dojem. První víkend v září bude jak stvořený pro nějaký romantický výlet. Nebojte se radikálněji obměnit svůj pravidelný jídelníček.

6. Panna – v posledních týdnech se vám celkem dařilo, ale to ještě není důvod pro usínání na vavřínech. Když teď napnete v práci síly, čeká vás příjemná odměna. Ve vztazích to bude velmi vášnivé. Partner vám zase dokáže, že váš vztah je to nejkrásnější, co vás mohlo v životě potkat. Nezapomínejte na pitný režim – ideální tekutinou je pro vás voda a bylinkové čaje.

7. Váhy – máte možnost dostat několik velmi zajímavých pracovních nabídek. Popřemýšlejte, jestli nepřišel čas změnit něco ve vašem životě. Single budou vzbuzovat spoustu zájmu u opačného pohlaví. Léto bez závazků má také svoje kouzlo. Usmívejte se po ránu a hned se vám rozzáří celý den.

8. Štír – trochu budete unaveni prací a povinnostmi, ale nepolevujte ve svém úsilí. Vše se brzy zlepší a výsledek vaší práce vás rozhodně potěší. Ve vztahu bude tento týden vládnout jistá ospalá nuda. Pokud jste single, budete mír pár příležitostí si užít večer s přáteli. Nepřehánějte to s fyzickou aktivitou, vaše síly nejsou nevyčerpatelné.

9. Střelec – podle horoskopu vás v přibližně polovině týdne čekají nějaké větší výdaje. Raději se na ně připravte a zbytečně neutrácejte za věci, které nepotřebujete. Láska se může objevit v každé chvíli a nečekaný zážitek je převážně mnohem intenzivnější. Menší půst nebo výrazné odlehčení jídelníčku by vám prospělo.

10. Kozoroh – hlídejte si své záležitosti. Dbejte na termíny a raději se snažte udělat trochu práce napřed. Díky tomu můžete mít jeden z úspěšnějších pracovních týdnů. Někdy je třeba si přiznat, že vztah ve kterém žijete buď není to pravé ořechové nebo vyžaduje opravdu velké změny. Odkládání nic neřeší. Více pohybu vám jen prospěje.

11. Vodnář – budete mít spoustu zajímavých nápadů, ale bylo by dobré také některé z nich realizovat. Pro začátek si vyberte nějaký snadnější a hlavně rychle dosažitelný cíl. Velmi se líbíte nějaké osobě, kterou od vidění už nějaký pátek znáte. Párkrát jste také mluvili, ale zatím čeká na nějaký znak z vaší strany. Jezte jídla, která tolik nezatěžují játra.

12. Ryby – nebojte se poprosit kolegy z práce o pomoc. Výsledek bude mnohem lepší, než kdybyste se s tím sami trápili a bonusem navíc bude mnohem příjemnější atmosféra v zaměstnání. Vztah, kde se partneři v domácnosti jen míjí a málokdy se věnují nějakým společným aktivitám, rozhodně není zdravý. Ale vše se dá napravit. Zdraví by mělo být celkem  v pořádku.