Horoskopy od 26-09-2016 do 02-10-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý devátý týden roku 2016

1. Beran – v zaměstnání vás čekají nějaké menší změny. Nastavte se pozitivně, protože dlouhodobě nová řešení povedou k lepším výsledkům. Single mají tento týden šanci zažít malý románek, který může být i počátkem něčeho většího a trvalejšího. I ve vztazích bude plno lásky. Hlídejte si dostatek spánku, pokud možno se snažte dostat do postele před půlnocí.

2. Býk – počítejte s tím, že v tomto týdnu budete muset v zaměstnání vydat více energie a obětovat mu více času než obvykle. Všichni budou od vás očekávat vysoké nasazení. Nemá smysl se vrhat do milostných avantýr bez budoucnosti. Váš čas přijde. Na zdraví byste si podle horoskopu určitě neměli stěžovat.

3. Blíženci – zajímavá pracovní nabídka vám může pomoci vyřešit finanční nestabilitu. Cenou za to bude na několik měsíců méně volného času, než jste byli zvyklí. Léto je období flirtů a milostných vzplanutí, ale ani podzim nemusí být úplně bez lásky. Hormonální nerovnováha může vyvolat náladovost.

4. Rak – v práci by vše mělo probíhat normálně, jen se vyhýbejte sporům. Nevstupujte ani do hádek, kterými se budou „bavit“ vaši kolegové. Sebevědomí je důležité, ale pokud hledáte lásku, možná byste neměli až tolik tlačit na pilu. Aktivní odpočinek je nyní pro váš organismus to nejlepší.

5. Lev – máte dojem, že vaše příjmy jsou příliš nízké? Vykasejte rukávy a vrhněte se do práce s větším nasazením. Samo se to nezmění. Čeká vás hodně romantický čtvrteční a páteční večer, vychutnejte si je. Není pomalu čas na preventivní prohlídku u zubaře? Mohou se objevit menší problémy s dásněmi.

6. Panna – neodcházejte od nedokončené práce. Povinnosti, které si odložíte, bude mnohem náročnější dokončit a budou vás pak stát i trochu vašeho volného času. Dlouhodobé kamarádství se může přerodit na něco mnohem hlubšího. Začněte posilovat imunitu, vašimi nejlepšími kamarády budou čerstvé ovoce, česnek a cibule.

7. Váhy – otravuje vás vaše zaměstnání? Podle horoskopu je  nejvyšší čas na nějakou velkou životní změnu. Možností práce máte nyní několik, takže si můžete pohodlně vybrat. Využijte tento týden na posílení vašeho vztahu. Jestliže jste single, je dobrý týden pro novou známost. Šetřete svůj žaludek i játra.

8. Štír – tento týden by měl být z pracovního hlediska velmi úspěšný. Nebojte se říkat své nápady, pro každou rozumnou věc najdete hodně spojenců. Ve vztahu je rozhodně lepší se na různých věcech domluvit než mít vše jen nastavené diktátem. Čekejte velký přísun energie, týden bude velmi dobrý pro různé sportovní aktivity.

9. Střelec – nebojte se požádat o pomoc. Více rukou více udělá, více hlav dostane více lepších nápadů. Do středy byste měli být opatrnější při utrácení. Lidé narození ve znamení zvěrokruhu Střelec dostanou tento týden krásný důkaz lásky. Preventivní prohlídka pomůže včas odhalit menší zdravotní problém, který lze zatím snadno vyřešit.

10. Kozoroh – mnoho věcí v zaměstnání dokáže vyřešit změna atmosféry. Pokuste se společně domluvit na nějakých změnách, které vám život v práci zpříjemní. Večerní sedánky s kolegy také dokážou hodně. Na náhodné známosti není možné stavět budoucnost, ale někdy příjemný večer také přinese hodně radosti. Zkontrolujte si mateřská znamínka.

11. Vodnář – dělat stále jedno a to samé může být po čase hodně ubíjející. Popřemýšlejte, jestli není na čase něco v zaměstnání změnit nebo dokonce si najít novou práci. O víkendu vás čekají vyšší výdaje. Hledáte partnera? Což takhle udělat nějakou menší změnu v tom, co si oblékáte. Čeká vás velmi slušná fyzická i psychická forma.

12. Ryby – není ostuda se přiznat, že něco nevíte nebo neumíte. Mnohem větší problém by byl, kdyby se díky vaší neznalosti něco pokazilo. Kolegové vám pomohou, stačí jen říci. Někdo šíří drby o vašem partnerovi, neposlouchejte je, jen vám závidí. Běh, plavání, kolo nebo delší procházky, to vám nyní prospěje nejvíce.