Horoskopy od 19-09-2016 do 25-09-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý osmý týden roku 2016

1. Beran – z finančního hlediska by se vám mělo nyní začít docela dařit. Jen neutrácejte bezhlavě, snažte si část ze zvýšených příjmů odkládat. Ono se vám to za dva měsíce hodí. Tento týden bude pro zamilované dost složitý, budete na vážkách, jestli rozhodovat se máte spíše srdcem nebo rozumem. Po vyčerpávajících dnech si zasloužíte trochu více odpočinku.

2. Býk – snažte se vyhnout podpisování jakýchkoliv důležitých lejster. V zaměstnání to bude trochu zmatené, ale díky kolektivnímu úsilí se vám vše podaří zvládnout. Příležitostí ke společenským setkáním bude více než dost a to znamená i nové příležitosti na seznámení. Snažte se jíst spíše lehčí stravu, váš žaludek není v úplně ideální kondici.

3. Blíženci – v práci byste si měli udělat pořádek ve věcech a také v organizaci svých povinností. Podle horoskopu se finanční situace trošku zlepší. Ve vztazích to bude klidný a příjemný týden, single bude trochu trápit samota. Problémy se zrakem mohou mít různé příčiny, nepodceňujte je.

4. Rak – tento týden se hodí pro získávání nových znalostí. Začněte nějaký kurz nebo hledejte nové způsoby, jak zdokonalit své pracovní dovednosti. I v partnerských vztazích to občas skřípe. V následujících sedmi dnech se mohou objevit hádky spojené s financemi. Pokud vás rýma nebo bolest krku nepřejde do dvou dnů, vyhledejte lékaře.

5. Lev – úspory můžete najít i v naprosto běžném provozu. Stačí jen se podívat na vedení domácnosti a nákupy zkušeným okem našich babiček. Vášeň je nutno udržovat, jinak postupem času vychladne a rozdmýchat ji znovu už není vůbec snadné. Nohy vás mohou bolet více než obvykle, nepřetěžujte je, ale pravidelná mírná zátěž je také potřeba.

6. Panna – vyhýbejte se půjčování peněz a pokud už opravdu budete muset, obraťte se na blízké a ne na finanční instituce. Možná máte dojem, že láska už není to co bývalo, ale zatím se raději vyhýbejte všem radikálním krokům. Některé věci se velmi těžko berou zpět. Podle horoskopu by to se zdravím mělo být celkem dobré.

7. Váhy – svěřená tajemství se nesmí prozrazovat, ale někdy nastane taková situace, kdy vyzrazením napácháte mnohem méně škody, než když budete stále mlčet. Falešná solidarita není dobrý nápad. Ve vztazích bude docela živo, zvláště zajímavý týden prožijí čerstvě zamilovaní. Dávejte si pozor na nadměrné množství soli a různých dochucovadel v potravinách.

8. Štír – i v zaměstnání je dobré mít trochu osobnější vztahy. Díky tomu vás kolegové mohou podpořit i v nejednoznačných situacích, kdy je rozhodování na vážkách. Někdy je lepší mlčet a zbytečně se s partnerem nehádat. Vy budete mít pak aspoň klid. Zdravotně by to nemělo být špatné, jen si hlídejte dostatek spánku.

9. Střelec – v zaměstnání budete mít několik možností, jak okolí ukázat vaše schopnosti a znalosti. Je to pro vás velká šance, ale nesmíte dopustit, aby to vypadalo jako chlubení. Podle horoskopu tento týden přeje lásce a různým flirtům. I v pevných vztazích můžete cítit pokušení. Čím rychleji zjistíte příčinu vašich zdravotních potíží, tím lépe pro vás.

10. Kozoroh – někdo potřebuje vaši podporu, zvláště tento týden. Vytáhněte pomocnou ruku, vyplatí se vám to a to jak z lidského tak v delším časovém horizontu i z materiálního hlediska. Milá slova a úsměvy budou znamenat jen milá slova a úsměvy, lásku či flirt za tím nehledejte. Dávejte si pozor na cukr.

11. Vodnář – nejvíce dobrých nápadů dostanete ráno a dopoledne a to je také čas, kdybyste se měli věnovat svému zaměstnání co nejintenzivněji. Velké nákupy raději odložte. Někomu se líbíte, ale chce to ještě trochu času. I když malá nezávazná káva nikdy neuškodí. Bolesti hlav mohou být spojené s páteří.

12. Ryby – v práci si podle horoskopu všimnou vašeho úsilí. Bude to opravdu příjemné. Jsou zde určité náznaky, že osobě, která se vám líbí, také nejste lhostejní. Jestliže se vám ozvou zuby nebo dásně, nečekejte a jděte za svým lékařem. Noční řešení na pohotovosti by bylo mnohonásobně horší.