Horoskopy od 12-09-2016 do 18-09-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý sedmý týden roku 2016

1. Beran – vykasejte rukávy a hurá do práce. Léto už je pryč, je nutno se chystat na náročný podzim. Finanční tlak, kterému byla vaše peněženka vystavena, by měl nyní trochu polevit. Single tento týden mohou zjistit, že dlouhodobý známý a kamarád by možná mohl být něco víc. Berete léky? Přečtěte si pečlivě příbalový leták.

2. Býk – než cokoliv tento týden podepíšete, přečtěte si to raději třikrát.  A každou nesrovnalost si nechte velmi srozumitelně vyjasnit. Pokud vám to nikdo nebude chtít vysvětlit, nic nepodepisujte. Uslyšíte hodně příjemných komplimentů, týden bude jako stvořený pro flirtování. Podle horoskopu se může ozvat nějaký starý úraz.

3. Blíženci – měl by vás čekat nějaký důležitý rozhovor v zaměstnání nebo v nějaké souvislosti s vaší prací. Pořádně se na něj připravte, výsledky budou mít opravdu velký vliv na váš život. Lásku je třeba udržovat jako květiny, nezalévaná usychá. Budete mít dobrou fyzickou formu a hodně sil.

4. Rak – máte nějaký nápad, jak by to mohlo u vás v zaměstnání fungovat lépe? Nebojte se ho hrdě prezentovat, může to výrazně zlepšit vaši pracovní pozici a možná se objeví i nějaká odměna. Pro vaše nejbližší bude nejkrásnějším dárkem příjemný úsměv na vaší tváři. Můžete mít menší potíže s nespavostí.

5. Lev – osud vám bude tento týden v pracovních a finančních záležitostech hodně nakloněn. Následujících pět dní by mělo být z tohoto hlediska opravdu velmi fajn. Single čeká pozvánka na kávu či čaj nebo nějakou příjemnou akci. Proč si neudělat hezký večer. Trošku zpomalte, váš organismus by potřeboval trochu nabrat síly.

6. Panna – pomozte partnerům a kolegům v práci dobrou radou a podle potřeb můžete i trochu přiložit ruku k dílu. V brzké budoucnosti se vám to mnohonásobně vrátí. Tento týden bude přát jak zamilovaným tak i těm, kteří teprve svou velkou lásku hledají. Vaše trávicí soustava bude hodně citlivá.

7. Váhy – odvážným štěstí přeje. Pokud chcete změnit práci, tento týden je pro to opravdu vhodný. Stačí udělat ten první krok do mnohem zajímavější budoucnosti. Ve vztazích to bude šlapat jako švýcarské hodinky, jen si dávejte pozor, aby vaše láska nesklouzla do stereotypů. Posilte si imunitu, můžete to udělat například sirupem z bobulí černého bezu.

8. Štír – podle horoskopu právě začíná pro vás výrazně lepší období. V práci vám to půjde od ruky a začnou se pravidelně objevovat i nějaké ty korunky navíc. Jestliže chcete, aby to ve vašem vztahu dobře fungovalo, musíte začít trochu více naslouchat tomu, co partner říká. A on by měl udělat totéž vůči vám. Pravidelné procházky po práci vám zlepší kondici a pomohou shodit nějaké to kilo.

9. Střelec – objeví se nějaká zajímavá možnost, jak si vydělat trochu korun navíc. Cenou ale bude váš volný čas, takže si rozmyslete, jestli se vám to opravdu vyplatí. Vztahy na dálku nikdy nefungují moc dobře. A pouhá zamilovanost a koukání jako na svatý obrázek bez odvážného kroku vpřed novou lásku také nepřinese. Problémy s migrénou konzultujte s odborníkem.

10. Kozoroh – zajímejte se více o to, co dělají jiní lidé. Z jejich pracovního přístupu si někdy můžete vzít příklad a vyplatí se vám to. Díky vstřícnosti získáte nyní mnohem více než obvykle. Seznámili jste se s někým, u koho vaše srdce bije rychleji? Vše je na dobré cestě, jen nic zbytečně neuspěchejte. Dávejte si pozor na studené nápoje a zmrzliny.

11. Vodnář – v práci postupujte s rozvahou a nic vás tento týden nepřekvapí. Nebojte se nových výzev, jen se na ně musíte dobře připravit. Ve vztahu bude tento týden velmi příjemný, jen musíte co nejvíce dbát na kompromisní řešení případných konfliktů. Preventivní prohlídka rozhodně nikomu neublížila, spíše naopak.

12. Ryby – podle horoskopu si v práci nyní musíte hodně dávat pozor na jazyk. A rozhodně se vyhněte jakékoliv kritice vašich nadřízených. Dokonce i nevinný vtip může být nyní špatně pochopen. Přitahujete opačné pohlaví, ale krátkodobé flirty bez budoucnosti nyní nejsou to pravé ořechové. Chraňte ledviny před nachlazením.