Horoskopy od 03-10-2016 do 09-10-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý týden roku 2016

1. Beran – tento týden s sebou raději nenoste příliš moc peněz a všechny kreditní karty. Ztráta nebo něčí nenechavé ruce mohou nadělat spoustu problémů. Ne všechno je jen černé nebo bílé, snažte se tím ve vztahu řídit, a prožijete krásných sedm dní. Častější potíže s nadýmáním a bolestí břicha rychle vyléčí úprava jídelníčku.

2. Býk – nemusí být vždy všechno jen podle vás. V práci se raději snažte dohodnout a hledejte kompromisy, které uspokojí všechny. Možná vás někdo požádá o malou půjčku, postupujte tak, abyste neohrozili vlastní finanční situaci. K žárlivosti opravdu nemáte důvody. Otužování by se vám před zimou docela hodilo.

3. Blíženci – nemá smysl čekat na štěstí se založenýma rukama. Vykasejte rukávy a začněte pracovat nad zářnou budoucností. Podle horoskopu vám nyní hvězdy přejí. S partnerem začněte pomalu plánovat, co budete dělat během vánočních svátků. Pojměte to netradičně. Problémy s klouby je lepší řešit včas.

4. Rak – nyní budete mít možnost něco velmi výhodně koupit. Výhodně ale neznamená nejlevněji. Společná večerní procházka nebo návštěva kina či divadla okoření váš vztah. I single mohou využít kouzlo takovýchto zážitků. Pokud musíte brát nějaké léky, pořádně si přečtěte příbalové informace.

5. Lev – neberte všechno doslovně a ušetříte si nyní hodně starostí i hádek. Lidové přísloví říká, halíře dělají talíře a něco na tom je. Partner má nějaké starosti, ale neví, jak o tom začít mluvit. Netlačte na něj, příjemná atmosféra nakonec jazyk rozváže sama. Hlídejte si uši a krk, stále je mějte v teple.

6. Panna – z financemi to bude trošku lepší, ale stále ještě byste se měli při utrácení brzdit a pokud možno pořád něco odkládejte bokem na nečekané výdaje. Nechte partnera, ať také projeví trochu iniciativy. Jestli se vám někdo líbí, také počkejte na jeho tah. Horší kvalita vlasů a nehtů znamená nedostatek minerálů.

7. Váhy – rozhlédněte se kolem, jaké jsou nové možnosti přivýdělku či dokonce změny práce. Možná budete velmi příjemně překvapeni. V lásce se většinou mnohem více dosáhne malými ale systematickými krůčky než nějakou obrovskou hurá akcí. Med možná není všelék, ale má opravdu širokou škálu pozitivních účinků. Dopřejte si ho.

8. Štír – podle horoskopu byste měli jít tvrdě za svým cílem. Pokud to bude nutné, nebojte se použít i ostré lokty. Nikdo vás nezastaví. Ve vztahu se objeví trochu hádek a nepříliš významných sporů, snažte se je co nejrychleji ukončit. Nepřetěžujte moc své oči.

9. Střelec – velmi pečlivě čtěte všechny smlouvy a jiné důležité doklady. Malá nepozornost může způsobit opravdu velké potíže. Pokud budete svět okouzlovat úsměvem a optimismem, vrátí se vám to. Vaše pozitivní nastavení bude působit jako magnet na opačné pohlaví. Vyhýbejte se místům, kde je hodně lidí. Návštěvy u lidí s infekčním onemocněním také nejsou dobrý nápad.

10. Kozoroh – všechny povinnosti zvládnete bez problémů. Finančně tento týden bude také stabilní, dokonce by se vám mělo podařit i pár korun ušetřit. Využijte dlouho nevyužívané schopnosti a znalosti. V lásce beze změn. Stres je váš největší nepřítel, vyhýbejte se mu. Případně si v stresových momentech dejte chvilku pauzu.

11. Vodnář – vaši ekonomickou situaci výrazně vylepší nějaká náhodná událost. Dá se říci, že tento týden budete dítko štěstěny. Vztah si nejvíce vychutnáte na cestách, možností vyjet není málo a dají se sehnat i za rozumné ceny. Nezapomínejte tělu dodávat dostatek bílkovin a také vlákninu.

12. Ryby – podle horoskopu bude následujících pět pracovních dní naprosto výtečných pro všechny, jejichž zaměstnání se nějakým způsobem týká peněz a obchodování. Víkend si pak budete moci opravdu užít. Buď s partnerem nebo si vyrazte na nějakou divokou zábavu. Přechodit nemoc znamená přivolat do budoucna mnohem větší problémy.