Horoskopy od 10-10-2016 do 16-10-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý první týden roku 2016

1. Beran – v tomto týdnu budete mít příležitost udělat trochu práce navíc. Nezní to možná optimisticky, ale čas, který svému zaměstnání věnujete, se vám mnohonásobně vrátí v penězích. Jestli stále máte problémy najít partnera, možná by stálo za to trochu zmírnit své požadavky. Ve vztahu hrozí menší hádky. Mohou se objevit menší potíže s hormonální rovnováhou.

2. Býk – soustřeďte své úsilí na hlavní pracovní povinnosti a nenechte se nikým rozptylovat a všechno v tomto týdnu dobře dopadne. Menší finanční zmatky vás čekají ve středu a ve čtvrtek. Tento týden je podle horoskopu jako stvořený pro lásku a zamilovanost. Pomalu začněte posilovat svou imunitu, otužování není špatný nápad.

3. Blíženci – pokud máte u nějakých pracovních úkolů pochybnosti, raději se rovnou zeptejte. Nemá smysl ztrácet čas chybným postupem, který byste stejně museli napravovat. Ve vztazích by se hodilo trochu více pochopení pro partnera – a to oboustranně. Návštěva u lékaře možná stojí trochu času, ale rozhodně se vám vyplatí.

4. Rak – osud přeje vaší kariéře. V tomto týdnu vás mohou čekat nějaké příjemné změny a nebo je můžete přímo sami iniciovat. I jedno hloupé slovo navíc může udělat ve vztahu opravdu velmi nepříjemné dusno. Snažte se konflikty řešit co nejrychleji. Rozhodně byste si měli hlídat dostatek spánku.

5. Lev – malá chybka způsobená ospalostí nebo nepozorností během dopoledne vás může stát hodně času a také vyvolat zbytečné spory v práci. Dávejte si tento týden pozor. Očekávejte hodně příjemných pozorností od opačného pohlaví. Partner vás zahrne láskou. Vstávejte i usínejte s úsměvem.

6. Panna – v práci máte tři možnosti, dovolená, změna zaměstnání a nebo prostě zatnete zuby a ten docela nepříjemný týden nějak přečkáte. Vyhýbejte se jakýmkoliv hádkám. Single si na lásku  podle horoskopu ještě trochu počkají, ale to neznamená, že musí sedět doma. Bude spousta příležitostí někam vyrazit se známými. Se zdravím by to mělo být celkem v pořádku. Hlídejte si dostatečně teplé oblečení.

7. Váhy – sedněte si v klidu během pondělního odpoledne či večera a naplánujte si pracovní aktivity na celý týden. Později se snažte svého plánu co nejvíce držet. Ve vztahu se mohou objevit menší problémy způsobené zbytečnou hádkou, ale po pár hodinách vše bude v pořádku. Zbytečně nepřilévejte olej do ohně. Můžete mít menší potíže s rozbouřeným žaludkem.

8. Štír – podle horoskopu je následujících pět pracovních dní jako stvořených k žádosti o nějakou prémii či zvýšení platu nebo atraktivnější pracovní povinnosti. Nezapomínejte, že líná huba je holé neštěstí. Skřípe vám to ve vztahu? Popřemýšlejte, jak situaci normalizovat, nemá smysl to dál tlačit až na hranu. Potravinové doplňky raději nahraďte přírodou.

9. Střelec – klidně čekejte a držte se stranou. Zmatky, které se během týdne v práci objeví nemusí mít vůbec žádný vliv na vás a vaši činnost. Samozřejmě jen pod podmínkou, že si jich nebudete všímat. Mezi vašimi přáteli je někdo, kdo se vám snaží už delší dobu vysílat zamilované signály. Popřemýšlejte o tom. Podle horoskopu váš organismus má nyní lepší schopnost regenerace.

10. Kozoroh – v práci vám to krásně půjde od ruky. Snažte se využít každou chvilku pro vydělání dalších korunek navíc. Věřte intuici, ta vám v zaměstnání pomůže. Ve vztahu nabídněte partnerovi více citu a něžnosti. Vrátí se vám to mnohonásobně. Budete mít nyní hodně energie, kterou můžete využít i při sportu.

11. Vodnář – možná se vám zdá, že máte skvělý nápad na nějaká originální pracovní řešení. Je to částečně pravda, ale stále se jedná o hodně nedopracovanou záležitost. Počkejte s prezentací ještě několik dní. Máte problémy najít partnera? Chtělo by to trochu více úsměvu a méně přísností. Hlídejte si cukr.

12. Ryby – finanční situace se začne postupně zlepšovat. V práci si někdo všimne, že se opravdu staráte mít nejlepší výsledky. Budete poslouchat spoustu komplimentů, ale lásku za tím nehledejte, spíš chuť si jen tak povyrazit. Popřemýšlejte, jestli i vám se nechce si trochu zahřešit. Neřešte zdravotní problémy, které existují jen ve vaší hlavě.