Horoskopy od 17-10-2016 do 23-10-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý druhý týden roku 2016

1. Beran – výrazně se zlepší vaše finanční situace. Ale stejně to není důvod k nějakému šílenému utrácení. To co ušetříte, se vám bude velmi brzy hodit. V lásce neřešte to, co se aktuálně nedá vyřešit. Raději se věnujte něčemu jinému. Mohou se ozvat bolesti kloubů.

2. Býk – práce není všechno. Možná by stálo za to trochu zpomalit a věnovat se i rodině a různým drobným životním radostem. Prodloužený víkend není tak špatný nápad. Ve vztahu bude spousta vášně, ale mohou se objevit i menší spory. Bojujte se stresem, jinak se to může odrazit na vašem celkovém zdravotním stavu.

3. Blíženci – uslyšíte velmi výhodný návrh, ale když ho prozkoumáte pečlivěji, zjistíte, že se v něm ukrývá hodně ostrých háčků. Dá se jim vyhnout, ale popřemýšlejte, jestli to má smysl. Ve vztahu není možné stále jen brát, musíte také občas dávat. S drobnými zdravotními problémy vám mohou výborně pomoci klasické babské rady.

4. Rak – podle horoskopu vám v tomto týdnu hrozí ztráta peněz. Může jít o nějakou nevydařenou investici, ale může se stát, že vás někdo okrade. Dávejte si velký pozor. Máte šanci potkat člověka, u kterého vaše srdce začne bít mnohem rychleji. Strava opírající se o větší přísun vlákniny prospěje vašemu zdraví.

5. Lev – jestliže máte dojem, že přístup k vám v zaměstnání není moc férový, nebojte se ozvat. Nespravedlnost se musí řešit hned v počátcích, jinak problémy budou narůstat. Nepodceňujte hádky s partnerem, které vyvolá nějaká banalita. Dokážou hodně znepříjemnit rodinnou atmosféru. Šetřete si játra, vsaďte na lehčí jídelníček.

6. Panna – možnost přivýdělku nebude tak zajímavá, jak to vypadá na první pohled. Ztráta času vám za těch pár korun navíc určitě nestojí. Upřímný rozhovor ve vztahu dokáže někdy zázraky, jen se musí otevřít obě strany. Vaše zdraví by mělo být v pořádku, zotavování po různých zdravotních problémech bude probíhat rychleji než byste čekali.

7. Váhy – jestliže máte prázdnou kapsu a v peněžence průvan, zastavte aspoň na chvíli utrácení. Některé věci opravdu nemusíte kupovat nyní a můžete si s jejich pořízením trochu počkat. Zdá se vám, že to ve vztahu příliš neklape a že vás partner stále kontroluje a peskuje? Řekněte jasně, že takto to dál nepůjde. Posilujte imunitu, jinak vás složí i malá rýma.

8. Štír – neexistuje naprosto dokonalý obchod bez rizika nebo morálních otázek, s tím se musíte smířit a při rozhodování to zohlednit. V zaměstnání to bude celkem nudné. Ve vztahu nyní nemá smysl řešit nějaké minulé spory, počkejte na lepší situaci. Podle horoskopu je tento týden výborný pro péči o vlasy a nehty.

9. Střelec – hlídejte si splatnost. Nemá smysl platit nějaké pokuty jen z důvodu nepozornosti či mírné zapomnětlivosti. V práci to bude až do čtvrtku klidné, poslední dva dny se trochu zapotíte. Skvělých sedm dní pro navazování nových známostí. A kdo ví, možná jedna z nich bude mít i budoucnost. Na začátku týdne se mohou objevit menší potíže s nespavostí.

10. Kozoroh – nejlevnější řešení většinou má v sobě nějaký háček. Je lepší se držet anglického přísloví, že nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit levné věci. Nechte iniciativu na partnerovi. Držte se trochu zpátky a počkejte s čím přijde. Chraňte si krk a pokud možno po procházce se vždy rozehřejte horkým nápojem.

11. Vodnář – vaše pracovní úspěchy si rozhodně zaslouží odměnu. Ale někdy nezbývá nic jiného, než si o ni říci. Podle horoskopu se vám tento týden může nějak ozvat minulost a narušit váš vztah. Pokud jste single, je před vámi zajímavá příležitost. Smích je zdraví, i v nepříjemných situacích se dá objevit něco méně deprimujícího.

12. Ryby – dejte do pořádku rodinné finance. Nejlepší je si na to v klidu sednout, udělat soupis nutných výdajů a také určit částku, která se každý měsíc odloží jako rezerva na horší časy. Neposlouchejte drby, někdo chce narušit váš vztah. K žárlivosti opravdu není důvod. Podle horoskopu byste případné problémy s horším usínáním či častým buzením měli řešit hlavně změnou životosprávy.