Beran – horoskop na rok 2017

Rok 2016 pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Beran opravdu nebyl snadný. Museli jste řešit spoustu složitých situací a zároveň vše trvalo nesnesitelně dlouho. Proto také do roku 2017 vstoupíte s jistým pocitem únavy a vyhoření, který se vás nějaký čas bude držet. Ale pak uvidíte, že vše je mnohem růžovější a zajímavější, než to vypadá na první pohled a že vaše budoucnost, se rýsuje opravdu zajímavě. Sice překážky se vám nevyhnou, ale podle horoskopu tentokrát vše bude mnohem dynamičtější a jednoznačnější. Na nudu si určitě stěžovat nebudete.

Nejlepší měsíce v roce 2017: duben, červen, listopad

Nejhorší měsíce v roce 2017: leden, únor, srpen

Práce: Rok 2017 bude podle horoskopu rokem nových příležitostí. Pracovní nabídky, které jste doposud dostávali, nebyly to pravé ořechové. To teprve přijde (někdy na přelomu zimy a jara). Tuto šanci byste opravdu neměli propást, i kdyby to znamenalo obětovat trochu volného času, který jinak věnujete rodině nebo koníčkům. Pokud z nějakých důvodů nebudete chtít měnit zaměstnání, nová možnost se objeví ještě na podzim, nebude sice tak skvělá, ale i tak bude lepší než vaše stávající situace. Horoskop naznačuje, že se vaše celková finanční situace o něco zlepší už před prázdninami. Po létě rozdíl na plus bude mnohem výraznější.

Zdraví: Zimu dokončíte na téměř úplně vybitých baterkách. V prvních měsících se snažte vyhýbat bacilonosičům, protože nedostatek energie bude doprovázet také snížená imunita. Nad tou byste měli popracovat, pomohou procházky v přírodě a přiměřená sportovní aktivita. Od jara se vše začne zlepšovat, budou vám přibývat síly a také se vám výrazně zlepší nálada. V červnu a červenci si dávejte větší pozor na úrazy nebo řezné rány. Léto využijte k plné regeneraci, na podzim si hlídejte výdej energie. I když budete mít pocit, že dokážete hory přenášet, raději si vždy nechte nějakou rezervu.

Láska: Podle horoskopu budou první dvě třetiny roku 2017 z hlediska lásky spíše nudné. Možná se objeví nějaká příležitost pro náhodný flirt, ale nebude to nic trvalého. I ve vztazích moc vášně nečekejte, jediná změna přijde s hormonální bouří doprovázející příchod jara. To, že se situace mění poznáte už během léta a podzim by měl být váš. Pokud partnera nehledáte a ve vztahu jste šťastni, od září budete prožívat jedny z nejkrásnějších dnů za posledních několik let. A pokud jste single, to je období, kdy si konečně budete moci vybírat…