Býk – horoskop na rok 2017

Rok 2017 bude pro lidi narozené ve znamení Býka docela pozitivní. Čekají vás nějaké změny, ale nic se nebude dít ze dne na den, na vše se budete moci velmi dobře připravit. I ty drobné nezdary, kterým se zákonitě nevyhnete, nebudou mít velký dopad a velmi rychle na ně zapomenete. Podle horoskopu je tento rok jako stvořený pro stěhování či nějaké významné úpravy vašeho domova. Do dubna se spoléhejte hlavně na sebe a to samé se zopakuje od října do prosince. Nevěřte lidem, kteří nezištnou nabídku pomoci okamžitě doprovodí nějakým požadavkem nebo citovým vydíráním.

Nejlepší měsíce v roce 2017: únor, říjen, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2017: duben, květen, listopad

Práce: V první polovině roku 2017 byste podle horoskopu měli očekávat jistou míru zmatků a nejistoty, která postihne vaše okolí. Překvapivě vy mezi tím vším budete proplouvat docela v klidu, jediné na co si musíte dát pozor, je komentování situace či případná škodolibost. Usmívejte se a případně nabídněte pomocnou ruku. Kolem května se začnou změny týkat i vás, ale přistupujte ke všemu s klidem, nějak bylo, nějak bude a vy víte, že bude líp. Podzim bude obdobím stabilizace, během něj byste měli začít přemýšlet v trochu delších časových horizontech.

Zdraví: Pokud jste zanedbávali preventivní prohlídky, nyní byste to měli změnit. Mohou se objevit menší zdravotní potíže, které ale včasné podchycení velmi rychle vyřeší k vaší plné spokojenosti. Zvýšenou pozornost byste podle horoskopu měli věnovat své trávicí a oběhové soustavě. Vaše psychika bude hodně závislá na aktuální situaci. Bylo by dobré se naučit různé metody boje se stresem, protože v roce 2017 budete na něj výrazně citlivější. Alergici prožijí trochu krušnější jaro, ale v létě jejich situace bude mnohem lepší, než byli dosud zvyklí.

Láska: Rok 2017 bude rokem lásky. Nezadaní budou moci svůj stav velmi snadno změnit, ale na druhou stranu to nepřeberné množství možností a pokušení je bude před cestou „do chomoutu“ dost brzdit. Pokud jste single, popřemýšlejte, jestli vám jde více o zábavu a nebo už se chcete usadit. Ani jeden výběr není špatný, jen si ho pak nesmíte vyčítat. Ve vztazích se vyjasní nejedna záležitost, která váš život v posledních měsících a možná i letech mírně komplikovala. Partner bude ochoten udělat hodně ústupků, ale musí vidět, že není sám a že snaha vše změnit či vylepšit je oboustranná. Podle horoskopu nejvášnivější bude léto, které z hlediska lásky začne už v máji.