Blíženci – horoskop na rok 2017

Je nutné mít pro všechno nebo přinejmenším pro co nejvíce věcí pořádný plán. Tímto heslem by se měli v roce 2017 řídit všichni Blíženci. Nesmíte se nechat zmítat událostmi, ke všemu přistupujte s rozvahou a pokud možno připravení. Pokud budete donuceni událostmi jednat pod tlakem okolností, snažte se postupovat podle toho, co vám napovídá rozum. Podle horoskopu vás také více začnou zajímat věci, které se týkají duchovna a rozvoje osobnosti. Nejklidnější budou první čtyři měsíce, během nich budete mít možnost se připravit na zbytek roku.

Nejlepší měsíce v roce 2017: leden, duben, červenec

Nejhorší měsíce v roce 2017: květen, srpen, září

Práce

V zaměstnání vám to celkem šlape, ale v roce 2017 to podle horoskopu bude mnohem zajímavější a dá se říci i lepší, než jste byli dosud zvyklí. Po určitém období klidu, které můžete očekávat během prvních dvou až tří měsíců přijde čas na nové výzvy, které možná přinesou trochu více práce, ale zároveň vaše povinnosti budou zajímavější, přinesou vám více uspokojení a v neposlední řadě můžete očekávat i zajímavější finanční ohodnocení. Pokud se rozhodnete změnit práci, měli byste začít zkoumat něco trochu jiného, než jste dělali doposud. Pokud vás předchozí činnost neuspokojovala, nemá smysl vstupovat znovu do té samé řeky.

Zdraví

Vaše zdraví bude hodně záviset na tom, kolik času budete věnovat zaměstnání a kolik odpočinku a volnočasovým aktivitám. Zvláště v zimě a na podzim byste si měli hlídat dostatek spánku a pokud možno pracovat nad posílením obranyschopnosti organismu, protože vaše tělo bude hodně vyčerpané po jaru a létu. V létě se mohou objevit menší potíže s pozorností, takže byste si měli dávat zvýšený pozor na silnici. Váš jídelníček by obecně měla trochu více obohatit vláknina.

Láska

Rok 2017 přinese Blížencům hodně vášně a romantických zážitků. Obzvlášť se to týká těch, kteří již mají partnera. To neznamená, že se na krásně čistém nebi lásky neobjeví trochu mráčků, ale většinou budou velmi rychle odfouknuté pryč. Stabilní vztah by mohlo narušit jen vměšování příbuzných, kterého by jedna strana byla ochotna poslouchat mnohem více než partnera. Pokud jde o Blížence, kteří ještě partnera nemají, rok 2017 může přinést změnu. Podmínkou je jen to, že nebudete mít příliš extrémní požadavky. Princové existují jen v pohádkách a stejně většinou byl ve finále mnohem zajímavější obyčejný Honza, který ale měl dobré srdce a normální přístup k životu.