Horoskopy od 31-10-2016 do 06-11-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý čtvrtý týden roku 2016

1. Beran – většinou je důležitější kvalita než množství, tento týden byste se ale v zaměstnání měli spíše řídit opakem. Snažte se zviditelnit, ukažte kolik toho dokážete zvládnout. Ve vztahu nemá smysl neustále mezi sebe stavět různé bariéry, které je těžké překonat a u kterých s časem zmizí chuť překonávat. Pamatujte na své klouby, i jídelníček může pomoci.

2. Býk – pokud máte problémy s příjmy, nemá smysl čekat, že se něco samo změní. Nejlepší by bylo změnit práci a nebo si alespoň najít nějakou možnost přivýdělku. Problémy řešte s pomocí intuice. Někdo se vám líbí a říkáte si, že by to možná stálo za to? Nespěchejte, počkejte na víc informací. Nepodceňujte drobné zdravotní problémy.

3. Blíženci – podle horoskopu tento týden přeje vydělávání peněz. Budete mít několik zajímavých příležitostí jak vylepšit rodinnou kasu. Místo čekat, až láska přijde k vám, raději vy udělejte ten první krok. Ve vztazích čekejte víkend plný romantiky. Mnoho lehčích nemocí skvěle dokážou vyřešit klasické babské rady.

4. Rak – největší pracovní úspěchy se vám podaří získat na služební cestě a nebo při aktivitách mimo trvalé pracoviště. V druhé polovině týdne vás čekají větší výdaje, ale měli byste vše zvládnout. Vhodný týden pro zásnuby a vyznání lásky. Nezanedbávejte své oči, časté koukání do různých obrazovek rozhodně není to pravé ořechové.

5. Lev – do Vánoc je ještě času dost, ale tento týden uvidíte několik zajímavých věcí, které by vašim nejbližším opravdu udělaly radost. V lásce byste měli hledět do budoucnosti, nemá nejmenší smysl stále řešit minulost. Udělejte za ní konečně tlustou čáru. Suchý vzduch vám rozhodně neprospívá.

6. Panna – budete mít spoustu nápadů, ale abyste z nich něco měli, musíte také více přiložit ruku k dílu. I kdyby vás to mělo stát trochu volného času. Hledáte lásku? Společenské události skýtají spoustu zajímavých příležitostí, při kterých se můžete seznámit. Rýmu nepřecházejte, pár dní doma vašemu zdraví rozhodně prospěje.

7. Váhy – když odcházíte jako poslední z domova do práce či školy, zkontrolujte pečlivě, jestli jsou vypnuté všechny spotřebiče. Bezpracný zisk je téměř nemožný, nespoléhejte na zázraky. Podle horoskopu single tento týden mají výrazně větší šance, stačí jen trochu sebevědomí. Únavu nezpůsobuje jen podzim, ale i nevhodný jídelníček.

8. Štír – podle horoskopu vás čeká opravdu hodně pracovních povinností, ale nemusíte kvůli tomu naříkat. Odměna vám vynaloženou námahu vynahradí. Ideální láska to je záležitost pohádek a filmů, v každém vztahu se občas objeví chvilky, které nejsou tak moc příjemné. Ale rychle minou… Nepřetěžujte své ledviny.

9. Střelec – udělejte si ve věcech i v plánech na tento týden pořádek. Tento týden si hlídejte všechny termíny splatnosti a zkontrolujte, jestli nemusíte někam na úřad. Máte problémy ve vztahu a nebo se vám nedaří najít partnera? Přítel v roli tak zvané vrby vám pomůže. Dobře fungující trávicí soustava je půlka zdraví.

10. Kozoroh – pomalu se začíná vracet dobrá finanční situace, ale ještě to není důvod k bezhlavému utrácení. Pokud vás někdo požádá o malou peněžní pomoc, podle možností se mu pokuste vyhovět. Dávejte si pozor na to co říkáte, některá slova mohou partnera zbytečně ranit. Potíže s páteří pomůže vyřešit plavání a nebo pravidelné cvičení.

11. Vodnář – vychutnejte si zasloužený úspěch. Podle horoskopu tento týden nebude pracovně příliš náročný, budete mít více volného času než obvykle. Hádky se dá vyřešit, nejlepší je klidný rozhovor a nalezení kompromisu. Pamatujte jen, že kompromis znamená shodu a ne to, že budete ustupovat pouze vy. V následujících sedmí dnech budete mít mírně snížený práh bolesti.

12. Ryby – neodkládejte na další den, to co máte udělat hned. Vyvolalo by to hodně špatný dojem a vy v zaměstnání nyní potřebujete pravý opak. Rozhoduje se o budoucnosti. Někdy i ve vztahu člověk potřebuje být chvilku sám, ale vše lze udělat taktně, aby to partnera nebolelo. Hlídejte si tlak.