Rak – horoskop na rok 2017

Během většiny roku 2017 budou muset lidé narození ve znamení zvěrokruhu Raka vést různé malé bitvy. Ať už doma nebo v zaměstnání, všude se budete snažit získat více prostoru či tak zvaného místa na slunci. A většinou se vám bude dařit, případné porážky vás jen budou motivovat pro budoucnost. Podle horoskopu se posunete mnohem dál než tomu bylo v dřívějších letech, celkově se dá říci, že až se v prosinci ohlédnete za sebe, tak si řeknete, že se vám podařilo udělat opravdu pořádný kus práce. Jistá dávka sebelásky je zdravá, hlídejte si hlavně vlastní zájmy a zájmy vašich nejbližších a vše bude dobré. V nečekaných situacích zachovávejte chladnou hlavu a raději řešení trochu odložte, abyste měli dostatek času na výběr nejlepšího řešení.

Nejlepší měsíce v roce 2017: duben, říjen, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2017: květen, červen, listopad

Práce

Až do půlky léta budete podle horoskopu mít sklony mnohem více utrácet než obvykle. Je sice pravda, že narazíte na hodně zajímavých a výhodných příležitostí ke koupi či investici, ale stále musíte pamatovat, že vaše peněženka není bezedná. Snažte si vždy po výplatě odložit pár korun stranou a držet je jako rezervu na horší chvilky. Vaše finanční situace se na podzim výrazně zlepší. Lidé ze znamení Raka by měli v pracovních záležitostech přemýšlet přinejmenším na několik týdnů dopředu. V zimě a na konci léta budete mít trochu problém s motivací, chce to zatnout zuby.

Zdraví

Podle horoskopu by si Raci měli hodně hlídat všechny povinné prohlídky. A nejde jen o klasickou preventivní návštěvu u obvodního lékaře, ale i o zubaře či návštěvu očního. Všem nemocem je lepší předcházet, nemá smysl nechat drobný zdravotní problém přerodit na něco velmi závažného. V rámci prevence se zajímejte i o přírodní alternativy, v mnoha případech nápady našich babiček jsou nejlepším řešením. Na jaře a na podzim dopřejte svému tělu pořádnou detoxikaci. V roce 2017 budete mít podle toho, co naznačuje horoskop, mnohem silnější vůli, můžete díky tomu úspěšně bojovat s nějakým zlozvykem a nebo shodit na trvalo pár kil.

Láska

Pokud jste pro lásku schopni i něco obětovat, rok 2017 by pro vás měl být plný velmi příjemných překvapení. To, co budete investovat do vztahu se vám mnohonásobně vrátí. První čtyři měsíce možná nebudou úplně ideální, zvláště pokud lásku teprve hledáte, ale potom se situace velmi výrazně změní. Single by podle doporučení horoskopu měli vsadit na taktiku drobných krůčků, pomalu odhalujte svá tajemství a zároveň se věnujte postupnému odhalování. Nic nemá smysl uspěchat, i v tak zvaném randění může být spousta krásy. Smutné vzpomínky hoďte za hlavu a žijte. Svět vám může ležet u nohou, je to jen na vás.