Lev – horoskop na rok 2017

Lvy čekají v roce 2017 docela zajímavé momenty. Týdny klidu bude střídat zvýšená aktivita a chaos, také se podaří vyřešit některé záležitosti, které vás trápily již několik posledních let. Ne vše možná půjde podle vašeho přání, někdy se budete muset smířit s trochu bolestivějším kompromisem, ale ve finále bude dobré, že už se ty věci konečně uzavřou a nebude existovat jediný důvod se k nim vracet. Podle horoskopu by rok 2017 měl být rokem příprav a plánování, lidé narození ve znamení zvěrokruhu Lev by měli začít nyní přemýšlet i o hodně vzdálené budoucnosti a podnikat kroky, kterými ji výrazně ovlivní ve svůj prospěch.

Nejlepší měsíce v roce 2017: únor, březen, červenec

Nejhorší měsíce v roce 2017: květen, srpen, říjen

Práce

Bylo by velmi rozumné, kdybyste letos popřemýšleli o nějakém zvýšení své kvalifikace (studenti by se mohli rozhlédnout, jestli se nemohou učit také něco navíc, než mají v předem stanoveném učebním plánu). Tato investice vám v budoucnu zajistí mnohem lepší příjmy a ta trocha volného času, kterou budete muset obětovat, se vám vrátí stonásobně. S příchodem jara počítejte s tím, že v zaměstnání bude trochu větší dusno, ale všechno se postupně uklidní, takže nepodnikejte žádné radikální kroky. Do složitějších plánů se nepouštějte sami. Raději si v roce 2017 hledejte partnery a spolupracovníky, kteří vám pomůžou dosáhnout úspěchů. O případný větší zisk se potom spravedlivě podělíte. Léto bude dost náročné na výdaje.

Zdraví

Psychické zdraví či spíše vnitřní rovnováha je stejně důležitá jako zdraví fyzické. Na to by se měli Lvi podle horoskopu během dvanácti měsíců roku 2017 soustředit nejvíce. Meditace či rozvoj harmonie ducha budou vašimi největšími spojenci v boji s všudypřítomným stresem. Nepodceňujte moudrost starověkých mistrů z Dálného východu. Co se týče klasických zdravotních problémů, horoskop naznačuje, že by to mělo být celkem v pořádku. Větší pozornost byste měli věnovat jen kloubům a zraku, lidé s alergickými problémy se musí nachystat na trochu krušnější jaro.

Láska

Láska bude pro Lvy v roce 2017 opravdu velmi důležitá. Touha po stabilizaci bude mít výraznou přednost před jinými záležitostmi. Ve vztahu začnete hledat více jistoty a tepla domácího krbu, pokud jste single, výrazně slevíte z původních požadavků a upřednostníte příslovečného vrabce v hrsti před vypaseným holubem na střeše baráku ve vedlejším městě. V lásce vám podle horoskopu výrazně pomůže schopnost najít kompromisy a mnohem větší tolerance k různým drobným výstřelkům milované osoby. Jen v červenci se mohou objevit nějaké menší hádky a s nimi spojené problémy, ale pokud se k nim nebudete neustále vracet, neměly by mít nějaké nepříjemnější dopady.