Horoskopy od 07-11-2016 do 13-11-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý pátý týden roku 2016

1. Beran – pokud máte v zaměstnání vedoucí pozici, tento týden bude váš. Nyní máte velmi dobrý talent všem vysvětlit, co se po nich chce a také je velmi dobře budete motivovat. Hádky ve vztahu nemají smysl a tento týden je budete moci velmi snadno ukončit. Chraňte si dutiny.

2. Býk – čekají vás velmi dobré vztahy v kolektivu. Více rukou udělá více práce a více hlav dostane více skvělých nápadů. Rozhodně se nestraňte a snažte se držet v centru událostí. Single mají šanci na seznámení, využijte i méně tradiční možnosti. Větrat je nutné, ale vyhýbejte se průvanům.

3. Blíženci – v zaměstnání pozor na jazyk. Budete ho mít hodně ostrý a některá slova se velmi těžko berou zpět. Ve středu a čtvrtek do bude v zaměstnání podle horoskopu hodně stresující. Na ostrý jazyk si dejte pozor i doma, nemá smysl začínat nějaké zbytečné hádky. Budete mnohem citlivější na potraviny způsobující nadýmání.

4. Rak – nemá smysl nyní žádat o povýšení či lepší finanční ohodnocení, počkejte s tím ještě na předvánoční čas, kdy vaši nadřízení budou mít větší chuť takovým požadavkům vyhovět. Klidná večeře při svíčkách to je to pravé ořechové, co vašemu vztahu v posledních týdnech chybělo. Pokud partnera nemáte, nezoufejte, brzo vaše šance porostou. Se zdravím to bude celkem v pořádku.

5. Lev – výsledky své práce po sobě vždy pořádně zkontrolujte. Nemá smysl kvůli ušetřeným pár minutám udělat zbytečnou chybu, která pokazí dojem z jinak skvěle udělané práce. Někdy je lepší ve vztahu trochu ustoupit a zachovat si síly a argumenty na lepší příležitost. Pijte více ovocné a zeleninové šťávy.

6. Panna – máte dost energie i nápadů, abyste v práci dosáhli na nějakou vyšší metu. Vykasejte rukávy a hurá do toho. Nemáte partnera? A víte, že kolem vás krouží několik lidí, kteří mají o vás velký zájem? Rozhlédněte se pořádně a ty náznaky vám začnou být samozřejmé. Pečujte o srdce, zvláště pokud máte potíže s tlakem.

7. Váhy – čekají vás nové úkoly, berte je jako výzvu, díky které získáte další znalosti a zkušenosti. Podle horoskopu v úterý a v pátek můžete čekat větší výdaje. Ve vztahu se nenechte tlačit někam, kam se vám nechce. I vy máte právo na vlastní názor a vše se dá řešit nějakým kompromisem. Pokud chcete zkusit nějakou dietu, nyní je vhodný čas.

8. Štír – netrpělivost a nervozita mohou vám v práci udělat menší problémy. Ke svým povinnostem přistupujte s klidem, máte na ně dost času a vše můžete bez problémů zvládnout. Ve vztahu i při hledání partnera se nyní řiďte tím, co vám napovídá vaše srdce a intuice. Ne vždy je rozum nejlepším průvodcem. Dávejte si pozor na pleť, hrozí vám nějaká alergická reakce.

9. Střelec – následujících pět pracovních dní je podle horoskopu ideálních pro každého, kdo hledá nové zaměstnání. Čas udělat další velký krok ve vašem životě. Single se mohou vrhnout po hlavě do víru společenského života. Příležitostí k flirtu bude nepočítaně. Věnujte zvýšenou pozornost hygieně.

10. Kozoroh – nejvyšší čas přestat dělat cizí povinnosti, věnujte se jen těm svým a uvidíte, jak se vaše finanční situace začne velmi rychle zlepšovat. I single by si občas měli dávat pozor na žárlivé lidi, někdo z okolí vás pomlouvá u člověka, který o vás má evidentní zájem. Chtělo by to něco udělat se spánkem, pravidelnost je základ a je lepší chodit spát trochu dříve.

11. Vodnář – snažte se o dochvilnost a netolerujte různá opoždění u jiných, zvláště pokud se nejedná o náhodu, ale o pravidelnost. V lásce se budete řídit náhlým pohnutím mysli a rozhodně vám to nijak neublíží. Podle horoskopu byste se celý týden měli raději vyhýbat tučným a smaženým potravinám.

12. Ryby – podle horoskopu budete mít menší problémy s nerozhodností. Každá varianta se vám bude zdát natolik zajímavá, že se vám jen velmi těžko bude vybírat tu jedinou. Nestyďte se případně požádat někoho o pomoc. Líbí se vám někdo? Rozhovor někde v soukromí a v příjemné atmosféře nejlépe vysvětlí situaci. Dobrý týden pro ukončení různých závislostí.