Váhy – horoskop na rok 2017

Rok 2017 přinese v životě lidí narozených ve znamení Váhy  spoustu novinek a zajímavých změn. Rozhodně to nebude nuda. V první polovině roku byste měli dokončit záležitosti, které se za nepodařilo uzavřít v předchozím roce a část energie věnovat i vytváření nových plánů do budoucna. Udělejte si ve svém životě pořádek, rozhodněte se, co jsou pro vás největší priority. Podle horoskopu rozhodnutí, ke kterým dojdete v průběhu celého roku 2017 budou mít velmi silný dopad na několik následujících let. Nemusíte spěchat, máte hodně času, takže vše si nejdřív pořádně promyslete, protože sklony ke zbrklosti mohou být pro vás nyní jedním z největších problémů.

Nejlepší měsíce v roce 2017: leden, červenec, září

Nejhorší měsíce v roce 2017: květen, srpen

Práce

Podle horoskopu by se lidé narození ve znamení zvěrokruhu Váhy měli podívat na profesní záležitosti s trochu větším odstupem. Některé věci není nutno tolik prožívat, u dalších můžete zjistit, že jejich důležitost není až tak velká, jak jste si doposud mysleli. Pokud v roce 2017 chcete dosáhnout skutečný profesní úspěch, budete se muset do práce pořádně opřít. Postup na kariérním žebříčku je možný a dokonce velmi pravděpodobný, ale bude vás to stát zvýšené pracovní úsilí a také byste měli počítat s tím, že budete muset obětovat část svého volného času. Finanční situace bude celoročně stabilní, čili můžete se těšit, že vás nečekají nějaké extrémní výdaje, ale také nemůžete počítat s nějakými extra příjmy.

Zdraví

V únoru a březnu na tom budete se zdravím trochu hůře. Tělo bude potřebovat po zimě nějakou vzpruhu, imunitní systém může být mírně oslaben. V těchto měsících byste si měli dávat větší pozor na jídelníček. Nezapomínejte, že zdravotní stav se z velké části odvíjí od toho, co jíte. Podle horoskopu zbytek roku bude už ze zdravotního hlediska celkem v pořádku, jen letní sklony ponocovat a užívat si života vás budou stát trochu energie. Na podzim budete mít pevnější vůli. Pokud chcete zhubnout nebo se zbavit nějakého zlozvyku, využijte tuto šanci.

Láska

Pracovní vytížení se odrazí i na vztahu. Proto mu budete muset věnovat v roce 2017 zvýšenou pozornost. Romantická večeře či prodloužený víkend dokážou zahojit nejednu bolístku vyvolanou pocitem opuštění. Pro zásnuby a sňatky bude nejvhodnější první polovina léta a začátek podzimu. Váhy, které partnera ještě nemají, se podle toho, jak rok 2017 vidí horoskop, mají na co těšit. Od druhé poloviny jara až do konce podzimu vás čeká hodně společenských událostí, během kterých budete mít skvělou příležitost poznat nové lid a také se zamilovat. Proto se nebudete muset vrhat do první náruče, osud vám dá na výběr.