Horoskopy od 14-11-2016 do 20-11-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý šestý týden roku 2016

1. Beran – dluží vám někdo něco? Nejvyšší čas se ozvat, jinak dotyčná osoba bude mít dojem, že už je vše promlčeno. Společenské akce spojené se zaměstnáním berte jako nutné zlo nebo investici do budoucnosti. Náhodný flirt se může přerodit i na něco většího, zvažte, kam až chcete pokračovat. Větší dávku energie můžete využít pro nějaké sportovní aktivity.

2. Býk – věnujte větší pozornost všem důležitým písemnostem. Rozhodně jako vždy stojí za to číst nejdřív všechna malinká písmenka. Ve vztahu přichází někdy chvíle na důležitá rozhodnutí, která výrazně ovlivní váš společný život. Podle horoskopu pravý čas přichází právě tento týden. S přicházející zimou byste si měli hlídat správné oblečení a hlavně držet krk v teple.

3. Blíženci – jestliže si myslíte, že za vaši práci se vám náleží lepší odměna, nemůžete jen čekat, že se vše samo od sebe změní. Musíte jednat, ale připravte si nejdřív neprůstřelné argumenty a také možnost ústupu. V lásce někdy musíte na chvilku couvnout a popřemýšlet, kam to vlastně vše má směřovat. Se zdravím by to mělo být v pořádku, můžete se více věnovat péči o vzhled.

4. Rak – najděte si během týdne čas na pořádky v rodinných financích. Můžete zjistit, že utrácíte i úplně zbytečně peníze za služby či produkty, které jsou dostupné výrazně levněji. Ve vztahu nemá smysl řešit nějaké minulé problémy, před vámi je krásná budoucnost a na tu se soustřeďte. Může vám trochu chybět hořčík.

5. Lev – podnikáte sami na sebe? Podle horoskopu byste se měli pořádně rozhlédnout a případně trochu více energie investovat do propagace. Utíká vám spousta skvělých příležitostí. Zaměstnance čeká klidných pět pracovních dní. Pokud jste single, v tomto týdnu můžete zjistit, že láska je mnohem blíž, než se vám zatím zdálo. Naslouchejte signálům, které vysílá vaše tělo.

6. Panna – raději mějte u sebe neustále kalendář. Čeká vás několik naplánovaných záležitostí, které byste neměli zameškat. Ke konci týdne se snažte trochu šetřit. Ve vztahu to bude plné něžnosti a lásky, víkend je jako stvořený pro romantiku. Potíže se spaním a bolesti zad může vyléčit příjemná masáž.

7. Váhy – podle horoskopu vám tento týden štěstí přeje. Což takhle trochu zariskovat? V zaměstnání máte možnost dokončit nějakou důležitou záležitost. Jestliže hledáte partnera, nemá smysl se stále otáčet a rozebírat, proč to posledně nevyšlo. Teď to určitě vyjít může. Pozitivní nastavení k lidem a životu vám pomůže v boji se stresem.

8. Štír – v zaměstnání očekávejte náročnější dopoledne. Pak se situace uklidní a je dost možné, že párkrát budete moci odejít z práce i o trochu dříve. Někdo pomlouvá váš vztah? Ignorujte ho, upřímný rozhovor s partnerem vše vyřeší. Časté škrábání v krku může vyřešit i správná vlhkost vzduchu v domácnosti.

9. Střelec – v tomto týdnu podle horoskopu dokážete kolem sebe vytvářet přátelskou a zároveň motivující atmosféru. V zaměstnání, zvláště pokud pracujete ve větším kolektivu, to bude k nezaplacení. Partner před vámi něco tají, ale nemusíte mít strach, určitě vás to potěší. Během pracovního týdne můžete mít mírné problémy se vstáváním.

10. Kozoroh – i drobná částka, kterou se vám podaří ušetřit, je krok správným směrem. Měli byste popřemýšlet o vašich výdajích, jednoznačně je můžete snížit. Váš vztah prožívá krizi? Připomeňte si proč jste spolu. Nejlepší to bude u večeře při svíčkách. Dopřejte si více pohybu, i cesta po schodech místo výtahu vám pomůže.

11. Vodnář – pokud budete muset v zaměstnání řešit nějakou složitou a zároveň nečekanou situaci, řiďte se tím, co vám napoví intuice. Ta bude vaším nejlepším rádcem. Single čeká nečekaná pozvánka na kávu, oběd nebo příjemný večer. Využijte ji. Zdravá trávicí soustava znamená zdravý celý organismus, dopřejte jí dostatek vlákniny.

12. Ryby – podle horoskopu je tento týden skvělý pro nové začátky. Pokud již delší dobu se vám v hlavě rodí nějaký zajímavý plán, konečně nastal čas na realizaci. Společenské akce se dá výborně využít pro nezávazné flirtování. Můžete se cítit trochu unavenější a bude vám chybět energie. Není důvod k panice, je to spojené s počasím.