Horoskopy od 28-11-2016 do 04-12-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý sedmý týden roku 2016

1. Beran – jen malý člověk má malé cíle. V tomto týdnu dostanete příležitost se zúčastnit opravdu zajímavého a ambiciózního projektu. Nebojte se ho, vykasejte rukávy a hurá do toho. Lásku nemusíte hledat, ona si vás najde sama. Radikální změny v jídelníčku nemají smysl, ale jistou úpravu by to chtělo.

2. Býk – neřešte věci, které nijak nemůžete změnit. V zaměstnání máte dost vlastních starostí, proč si plnit hlavu problémy jiných lidí, na které stejně nebudete mít vliv. O víkendu vás partner příjemně překvapí. Pokud jste single, budete mít několik příjemných příležitostí si zaflirtovat. Slunečné dny využijte na procházky – bez ohledu na teplotu.

3. Blíženci – v zaměstnání se podle horoskopu objeví nějaké nečekané překážky. Nereagujte zbrkle, nejdříve situaci pořádně vyhodnoťte a potom vyberte to nejlepší řešení. Času budete mít dost. V tomto týdnu můžete očekávat krásná vyznání lásky na velmi netradičních místech. Vztah je i o objevování. Se zdravím by to mělo být v pořádku, o víkendu můžete mít sklony k melancholii.

4. Rak – úterý a čtvrtek by měly být pracovně trochu náročnější. Je možné, že budete muset zůstat v zaměstnání trochu déle, než jste byli zvyklí. Drobné hádky s partnerem nakonec vztahu jen prospějí a pomohou vysvětlit některé dlouhodobě neřešené záležitosti. V jídelníčku si dávejte pozor na zvířecí tuky a cukr.

5. Lev – na začátku týdne si pečlivě naplánujte výdaje a raději se snažte trochu více šetřit. Nákupy dárků se dá odložit, finanční rezerva se vám kolem víkendu může hodit. V lásce se vám může ozvat minulost, je jen na vás, jak zareagujete. Dávejte si pozor na silnici a na přechodech, riziko nehody je podle horoskopu tento týden zvýšené.

6. Panna – pracovní týden nebude moc náročný, dá se dokonce říci, že vás čeká trochu nudy. Obecně byste měli mít více volného času pro realizaci vlastních nápadů. Budete mít chuť na flirtování. Nepodceňujte první náznaky nějakých zdravotních problémů, reagujte včas, než se rozvinou v něco závažnějšího.

7. Váhy – při nákupech vánočních dárků se řiďte heslem, že méně je často více. Kvalita by měla být na prvním místě, i kdyby to pro vaši peněženku měla být trochu větší zátěž. Nuda dokáže nahlodat i ten nejpevnější vztah, pokuste se partnera něčím překvapit. Na bolesti hlavy a pocit únavy bude nejlepším lékem dostatek spánku.

8. Štír – chyby se prostě stávají a nemá smysl se tím neustále zabývat. Podle horoskopu místo rozebírání minulosti byste se měli zaměřit na budoucnost. Negativní dojem nejlépe zahladí píle. Moderní technologie dávají mnohem větší možnosti, jak se s někým seznámit. Místo potravinových doplňku si raději dopřejte bylinky.

9. Střelec – v zaměstnání je důležité, jak se prezentujete. Dbejte nyní hodně na vzhled a také si hlídejte co a komu říkáte. Ve vztazích tento týden budete řešit spíše materiální záležitosti než lásku. Single si mohou užít krásně čtvrteční večer. Chraňte si krk před chladem a přesušeným vzduchem.

10. Kozoroh – v záležitostech financí poslouchejte lidi, kteří mají v tomto oboru větší znalosti. Neutrácejte zbytečně. Nevěřte krásným slůvkům, pokud za nimi nejdou činy, aby vás místo lásky nečekalo zklamání. Pocit slabosti a únavy nebude trvat dlouho, nemáte důvody nyní panikařit, prostě jen trochu zpomalte.

11. Vodnář – pokud si uklízíte šatník a schováváte letní a podzimní věci, pořádně si prohlédněte kapsy. Možná vás to příjemně překvapí. O lásce nemá smysl jen pořád přemýšlet a snít, podle horoskopu je tento týden časem činů. Vaše zdraví by mělo být v pořádku, takže slabší forma bude nejspíš spojená s počasím.

12. Ryby – v tomto týdnu vás někdo známý požádá o pomoc. Snažte se mu vyjít vstříc, ale nejdřív si jednoznačně určete podmínky. Láska dokáže mít nepřeberné množství tváří. V tomto týdnu poznáte další, která by pro vás měla být velmi příjemným překvapením. Máte problémy s usínáním? Podívejte se, jestli nemáte v ložnici příliš mnoho elektronických přístrojů.