Horoskopy od 05-11-2016 do 11-12-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý devátý týden roku 2016

1. Beran – budete si chtít vzít pár povinností navíc, ale opravdu to tento týden nemá smysl. Řešte jen to, co musíte. Přibrzděte s nákupem dárků. Single poznají díky předvánočním a mikulášským večírkům někoho zajímavého. Hlídejte si krevní tlak a pokud možno se vyhýbejte cholesterolu.

2. Býk – pokud vás někdo bude nutit k rychlým či přímo zbrklým rozhodnutím, snažte se vše zahrát do tak zvaného autu. Podle horoskopu z toho problémy mít nebudete a některé věci budou po pár dnech vypadat jinak, než na začátku. V lásce žádné velké změny nečekejte. Držte krk a hrudník v teple.

3. Blíženci – tento týden bude pracovně docela zdařilý. Nepřepracujete se a zároveň vaše práce bude mít smysl i příjemné výsledky. Ve vztahu se vyhýbejte sporům o nějaké banality, zbytečně by vám pokazily předsváteční atmosféru. Trocha cvičení po ránu vám dodá spoustu energie na celý den.

4. Rak – v zaměstnání se raději vyhýbejte různým emočním projevům. Nebyly by dobře pochopeny. Lepší je udržovat kamennou tvář a také trochu odstup. Někdo vám podle horoskopu bude chtít radit, co a jak byste měli dělat ve vztahu. Neexistuje důvod, proč byste ho měli poslouchat. Zdravotní problémy mohou být následkem alergické reakce na nějaké jídlo.

5. Lev – v zaměstnání neposlouchejte ani nešiřte drby. Popřemýšlejte, jestli pomalu nenastává čas změnit druh práce, kterou vykonáváte. V peněžence bude trochu prázdno. Upřímnost může někdy bolet, ale pro normální fungování vztahu je nezbytná. Nezatajujte před partnerem nic, vše se dá vyřešit. Vaše kondice bude trochu slabší, odpoledne se budete cítit unavenější než obvykle.

6. Panna – podle horoskopu je tento týden výborný pro řešení všech papírových a úředních záležitostí. Také dohadování v bance bude mít mnohem lepší výsledky, než byste čekali. Single mohou otevřít své srdce, skutečná láska není tak daleko, jak to možná na první pohled vypadá. Procvičujte záda, jinak můžete mít menší potíže s bolením páteře.

7. Váhy – na rozhodnutí nadřízených nebo důležitých obchodních partnerů bohužel nebudete mít vliv. Takže není důvod, proč byste se kvůli nim měli stresovat. S partnerem si můžete užít opravdu krásný víkend. Jestli zvládnete větší pracovní tlak, vaši psychiku tento týden nic nemůže ohrozit.

8. Štír – v zaměstnání se bude dít něco nového a zajímavého. Ale musíte také počítat s tím, že vás čekají i menší zmatky, než se situace dostane zpátky do starých kolejí. Podle horoskopu tento týden rozhodně není vhodný pro rozchod či nějaké výrazné změny ve vztahu. Kdy jste byli naposledy u zubaře a na očním?

9. Střelec – všímejte si i toho, co dělají vaši kolegové a o co se aktuálně zajímají. Byla by škoda prošvihnout nové trendy. Pokud se chystáte na služební cestu, vaše srdce se vám může velmi silně rozbušit. Velká šance na to, že se během cestování objeví někdo, kdo vám rozhodně nebude lhostejný. Při cvičení to nepřehánějte, síly ze sebe vydávejte postupně.

10. Kozoroh – práce vykonávaná ve více lidech přinese nečekaně dobré výsledky. I pokud pracujete sami, konzultujte svůj postup s okolím a nechte se příjemně překvapit. Věnujte partnerovi trochu více pozornosti, poslední dobou má hodně starostí a stresu. Pokuste se trochu omezit zdravotní zlozvyky.

11. Vodnář – pokud vás práce už hodně unavuje, popřemýšlejte o jednom dni volna a nebo se začněte postupně rozhlížet i za jiným, zajímavějším zaměstnáním. Nabídek je kolem vás hodně. Vodnář, kteří jsou single, mohou podle horoskopu potkat někoho opravdu zajímavého. Jen nikam nespěchejte, nemá smysl nic uspěchávat. Chraňte si uši.

12. Ryby – v práci nemá smysl dělat víc, než jen svoje povinnosti. Tento týden si toho nikdo nevšimne a jen byste zbytečně ztráceli čas. Věnujte ho raději svým blízkým. Tento týden přeje lásce, ať už jste ve vztahu a nebo ji stále ještě hledáte. Dávejte si pozor na jídlo, mohou se objevit menší potíže se zažíváním.