Horoskopy od 12-12-2016 do 18-12-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý týden roku 2016

1. Beran – nesnažte se za každou cenu prosazovat svůj názor. V zaměstnání to může vyvolat nepříjemné dusno a vy stejně z toho nic mít nebudete. Někdy je lepší podpořit druhé a získat si tak jejich vděčnost. V lásce buďte realisté, nemá smysl snít o nemožném, spoustu potěšení přinese i radost z maličkostí. Nedostatek denního světla ve vás vyvolá sklony k melancholii.

2. Býk – neodkládejte všechny vánoční nákupy na poslední chvíli. Podle horoskopu byste v tomto týdnu měli využít co nejvíc příležitostí, jak si ušetřit čas těsně před svátky. Ve vztahu nemá smysl se vracet k minulým dnům a týdnům. Nalaďte se svátečně a vše bude fajn. Popřemýšlejte, jestli vaše tělo má dostatečné množství vitamínu B.

3. Blíženci – v tomto týdnu se mohou objevit i nějaké extra příjmy. Snažte se část z nich odložit, ještě je budete potřebovat. Single by měli popřemýšlet, jestli nemá smysl prozkoumat i internetové luhy a háje. Čím dál tím více lidí je využívá k seznámení. Mohou se objevit menší potíže s pálením žáhy.

4. Rak – vaše nápady a iniciativa velmi příjemně překvapí spolupracovníky i nadřízené. Nebojte se toho využít ve svůj prospěch, protože železo se musí kout, dokud je ještě žhavé. Ve vztahu se více usmívejte. Zlepší to atmosféru v domácnosti. Vánoční večírky jsou zajímavou příležitostí, jak se s někým seznámit. Nepodceňujte správné oblečení, můžete snadno nachladnout.

5. Lev – pokud se plánujete v práci trochu více osamostatnit, nic neuspěchejte, některé záležitosti je třeba ještě promyslet. Zaměstnance čeká náročný týden. Nechte partnerovi trochu více prostoru ať má pocit, že i on o něčem rozhoduje. Dobrá psychická kondice se pozitivně odrazí i na vaší celkové formě.

6. Panna – jestliže máte v zaměstnání s někým delší dobu spory, podle horoskopu je tento týden ideální pro jejich vyřešení. Některé věci nemá smysl už připomínat i rozebírat. Buďte tím, kdo první vytáhne ruku ke smíru.  Krásné vzpomínky dokážou oživit váš vztah. Pokud partnera nemáte, také je propátrejte, možná minulost se oživit přeci jen dá. Ke konci týdne vás udolá únava.

7. Váhy – raději se vyhýbejte jakýmkoliv významnějším finančním transakcím. Před tím, než se rozhodnete jakkoliv utrácet, promyslete si, jaké výdaje jsou opravdu nutné. V pracovním okolí je člověk, kterému se velmi líbíte. Jen zatím nemá odvahu vám to říci do očí. Lehce stravitelný  jídelníček je to, co vaše trávicí soustava potřebuje nejvíce.

8. Štír – využívejte v zaměstnání každou příležitost a snažte se zapojit do všech důležitých událostí a aktivit. Všichni vás pozorují, takže máte velkou možnost udělat hodně dobrý dojem. Neoprávněná podezíravost dokáže zničit i velmi dobře fungující vztahy. Přepracování se může mírně odrazit na vaší psychické formě. Najděte si dobrou metodu relaxace.

9. Střelec – zkontrolujte si, jestli máte vyřízené všechny finanční a úřední povinnosti. Malá nepozornost může mít za následek i dost nepříjemné problémy. V zaměstnání by to mělo být relativně klidné. Podle horoskopu se nyní můžete téměř bezhlavě zamilovat. Snažte se raději trošku brzdit a věnovat více času na poznávání. Pečujte o klouby na nohách a o chodidla.

10. Kozoroh – vyhýbejte se úvěrům. Peněz máte ve skutečnosti dostatek. Nezapomínejte, že hlavní smysl nadcházejících svátků vůbec není o penězích. S partnerem podle horoskopu budete trávit velmi příjemné večerní chvilky. Trocha vzpomínek a hodně romantiky. Chcete mít po svátcích svá kila pod kontrolou? Začněte nad tím pracovat už teď.

11. Vodnář – tento týden se na vás usměje štěstí, takže se nemusíte bát i trochu zariskovat. Na konci týdne se věnujte papírování a celkovým pořádkům. Domácí problémy řešte jen s partnerem a mezi čtyřma očima. Pokud možno se vyhýbejte místům s velkou koncentrací lidí a nemocným. Nedávejte bacilům šanci.

12. Ryby – na finanční problémy byste podle horoskopu neměli naříkat. Tento týden bude z tohoto hlediska docela příjemný, stačí jen využít příležitosti, které se vám samy nabídnou. V lásce si vychutnáte kouzlo rodinného krbu. Pokud partnera nemáte, zastavte se o víkendu za příbuznými. Ani v zimě nezapomínejte dodržovat správný pitný režim.