Horoskopy od 19-12-2016 do 25-12-2016

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý první týden roku 2016

1. Beran – bylo by rozumné si na začátku týdne vytvořit seznam výdajů a pak se ho pokud možno držet. Budete mít velké pokušení hodně utrácet a pro váš účet by to pak nemuselo dobře dopadnout. Single budou mít tento týden náladu na flirtování, jen víkend bude takový melancholičtější. Jezte raději menší porce častěji než jedno obrovské jídlo večer.

2. Býk – větší pracovní úsilí vám podle horoskopu může přinést i také zajímavé finanční ohodnocení. Zvláště když nyní vládne docela příjemná předsváteční atmosféra. Ve vztahu by to všechno mělo klapat, jen se vyhýbejte výčitkám spojeným s minulostí. Psychickou kondici vám může vylepšit povedený večírek.

3. Blíženci – možná to bude překvapivé, ale tento týden vás práce moc obtěžovat nebude, dokonce v některých dnech se do ní budete těšit. Možná za to můžou nadcházející Vánoce… Blíženci žijící ve vztahu si tento týden užijí, zvláště na začátku svátků. Bylo by rozumné trochu posílit imunitu. Pomůže vám i správně upravený jídelníček.

4. Rak – v zaměstnání vás tento týden čeká nějaké veliké překvapení. Ale nemusíte se obávat, bude docela příjemné, i když vás trochu zaskočí. Pokud to ve vašem vztahu už nějakou dobu skřípe, popřemýšlejte, jestli by nebylo dobré spolu trávit více času. Svátky budou výborná příležitost. Snažte se před Vánoci co nejvíce brzdit s jídlem, mírně stažený žaludek zabrání největšímu přejídání.

5. Lev – pro podnikatele bude tento týden velmi dobrý pro různé dlouhodobé investice. Zaměstnanci by se nyní moc předřít neměli a nebo jejich námaha bude odměněna opravdu zajímavě. Single mají možnost najít na večírcích někoho, komu se také nechce trávit konec roku o samotě. Se zdravím by mělo být nyní vše celkem v pořádku.

6. Panna – většinou si se vším dokážete poradit sami a ani tento týden by neměl být výjimkou. Nemá smysl žádat o pomoc lidi, kteří nedokáží jednat nezištně. Tolerovat nedokonalost se vám vyplatí, partner možná má nějaké chybičky, ale nemá smysl je nyní řešit. Nikdo není dokonalý. Problémům s kostmi je lepší předcházet, nezapomínejte na přísun vápníku.

7. Váhy – vaše peněženka teď bude hodně trpět. Pořád bude hubnout a nikde ani náznak, že by mohla začít trochu přibírat. Do víkendu se s tím nedá nic dělat. V rámci svátků se může ozvat někdo z minulosti, kdo vašemu srdci nebyl lhostejný. Oblékejte se teple a hlavně si chraňte krk i uši.

8. Štír – v zaměstnání nemá smysl se hádat. Podle horoskopu tento týden stejně nemáte šanci vyhrát, zvláště pokud budete tím, kdo nějaký spor iniciuje. Pokud vás něco rozčiluje, raději se stáhněte a ignorujte  to. Tento týden není moc vhodný pro lásku, jestliže jste single, raději svou energii věnujte příbuzným. S léky to nyní raději moc nepřehánějte.

9. Střelec – rozhodně nemá smysl nyní nic podceňovat. Rozhodně se snažte o dochvilnost a hlídejte si i detaily, protože každou chybu někdo zaznamená a v budoucnu ji bez skrupulí využije proti vám. Ve vztazích to může být v první polovině týdne trochu výbušné. Stres a náladovost budou na vině. Ve čtvrtek by se to mělo začít lepšit. Nerozčilujte se zbytečně a vyhýbejte se situacím, které ve vás vyvolávají negativní emoce.

10. Kozoroh – s prací to nemusíte přehánět. Dodělejte jen věci, které jste slíbili a pak se pomalu začněte připravovat na sváteční odpočinek. Pár malých změn ve vzhledu (možná účes možná nějaké oblečení či vhodný parfém) a opačné pohlaví vám nebude moci odolat. Bylo by dobré, kdybyste si trochu očistili organismus. Aspoň na pár dní mu ulevte.

11. Vodnář – příliš mnoho iniciativy v předchozích týdnech způsobilo, že nyní máte mnohem víc povinností, než by bylo nutné. Zkuste si je pořádně naplánovat a pokuste některé odložit až po Novém roce. Nudu a stagnaci ve vztahu nerozeženou ani svátky. Podle horoskopů byste měli přijít s něčím úplně novým a osvěžujícím. Fyzickou formu vám bude závidět nejeden člověk.

12. Ryby – v zaměstnání budete mít spoustu zajímavých nápadů a ještě více energie. Část obětujte na usmiřování různých zbytečných konfliktů. Jako záminku můžete využít nadcházející svátky. Předsváteční období je také ideální pro upřímný rozhovor s partnerem, který konečně pochopí to, co doposud pochopit odmítal. Po psychické stránce vám nejvíce pomůže pozitivní myšlení, po fyzické si hlídejte dostatečný přísun hořčíku.