Horoskopy od 26-12-2016 do 01-01-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
padesátý druhý týden roku 2016

1. Beran – poslední pracovní týden roku 2016 bude pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Beran velmi zajímavý. Chvíle přednovoročního chaosu budou střídat odpočinkové aktivity spojené s příchodem Silvestra. Konec roku bude skvělou příležitostí jak posílit váš vztah. Během prvních tří čtyř dnů sázejte na lehčí jídelníček.

2. Býk – v zaměstnání se vyhýbejte kontroverzním tématům. Zvláště politické debaty dokážou úspěšně pokazit i tu nejpříjemnější náladu. V peněžence bude dost prázdno. Hledáte nezávazný románek? Silvestrovský večer je pro něj jako stvořený. Bez ohledu na počasí vašemu organismu prospějí každodenní procházky.

3. Blíženci – poslední týden je skvělou příležitostí pro shrnutí úspěchů i neúspěchů končícího roku a přípravu plánů pro ten nadcházející. Ve vztahu nemá smysl po každé prosazovat jen svůj názor, kompromis je často mnohem rozumnějším řešením. První náznaky nachlazení řešte okamžitě, abyste Nový rok netrávili s teploměrem pod peřinou.

4. Rak – v zaměstnání vám v některých záležitostech nyní podle horoskopu pomůže štěstí. Ale to je dobře, také si ho konečně zasloužíte. I během nákupu v povánočních výprodejích se dá v davu lidí potkat někoho zajímavého. A malá káva nikdy neuškodí. Šetřete si játra, nemá smysl je před víkendem přetěžovat.

5. Lev – možná vás někdo požádá o malou finanční pomoc. Pokud si ji můžete dovolit, vyhovte mu. V budoucnu se vám to několikanásobně vrátí. Partnerovi se může ozvat někdo z minulosti. Nemáte důvod žárlit, jde jen o nevinná přání ze slušnosti. Věnujte větší péči zubům a dásním.

6. Panna – váš rodinný rozpočet bude trochu napnutý, ale všechno byste měli zvládnout. Jen se snažte utrácet s rozumem. Single budou mít nyní trochu problém se vyrovnat se svou samotou, nejlepším řešením je společný večer či večery s rodinou. Nepřemýšlejte o ničem stresujícím. Psychická pohoda je základ.

7. Váhy – snažte se vyřídit všechny pracovní záležitosti ještě v tomto roce. Podle horoskopu vás brzy čeká hodně povinností a nyní máte trochu více času na to dořešit tak zvané resty. Partner bude pro vás nyní velkou oporou. Pokud ho nemáte a nechcete být o Silvestru sami, popřemýšlejte o bývalých ctitelích. Nezapomínejte na správný pitný režim.

8. Štír – nemá smysl se se vším honit a stresovat. Nyní vás čeká v zaměstnání pohoda, i jíní lidé budou mít hodně uvolněný přístup k povinnostem. Nemusíte na tom nic měnit. Neustálé výtky dokážou pokazit i tu nejkrásnější rodinnou atmosféru. Někdy je lepší drobné hříchy přehlédnout. Nepřetěžujte příliš svou páteř.

9. Střelec – ideální by bylo, kdyby se vám podařilo vzít si jeden den volna navíc. Pokud to nepůjde, pokuste se v práci trávit jen naprosto nutné minimum času. Možná budete muset trochu sáhnout do finančních rezerv. Možná ve vztahu není každý den nejrůžovější, ale tento týden vám přinese spoustu krásného, na co budete ještě dlouho vzpomínat. Se zdravím by to mělo být v rámci možností pořádku.

10. Kozoroh – čeká vás trochu více povinností, než jste na konci roku doufali, ale odměna bude opravdu sladká. Počítejte s tím, že se blýská na lepší časy. Podpoří vás nejen partner, ale i bližší a vzdálenější rodina, ke konci roku je to příjemné. Podle horoskopu se snažte tento týden co nejvíc využívat příležitosti k odpočinku.

11. Vodnář – dostanete několik hodně zajímavých nápadů. Někam si je zapište a ve volných chvílích popracujte nad detaily, protože byla by škoda na ně zapomenout nebo je navrhovat nedopracované. Trochu něžností, pár polibků a váš vztah může velmi rychle rozpálit nečekaná vášeň. Mnoho menších zdravotních problémů výborně vyřeší bylinky či babské rady.

12. Ryby – podle toho, jak to předpovídá horoskop, lidé narození ve znamení zvěrokruhu Ryby by měli být na konci týdne docela příjemně překvapeni stavem svého konta a tloušťkou peněženky. Pár nevinných připomínek, jeden či dva jemné rýpance a ostrá hádka je tady. Pokuste se vše co nejrychleji uklidnit. Bez ohledu na počasí za oknem nezapomínejte na pravidelné větrání.