Horoskopy od 01-05-2017 do 07-05-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
osmnáctý týden roku 2017

1. Beran – každý větší nákup byste měli pořádně promyslet. Tento týden je podle horoskopu lepší peníze šetřit než utrácet. Může se vám ozvat láska z minulosti. Ale bude to jen společenský zájem, nic vážnějšího by se dít nemělo. Aktivní odpočinek udělá vašemu tělu dobře. Chytejte každý paprsek sluníčka.

2. Býk – v zaměstnání nedělejte žádné větší kroky. Raději pozorně sledujte situaci, tento týden se vyjasní několik významných záležitostí. O lásku je někdy nutno hodně bojovat. Některé věci se samy nevyřídí a nevysvětlí. Očista organismu zeleninou a bylinkami vám nyní hodně prospěje.

3. Blíženci – investice do bydlení se vyplatí. Nemusí to být jen nákup nového domu či bytu, ale i zvelebení stávajícího hnízda. Single mohou poznat někoho trochu staršího, kdo jim ukáže úplně nové obzory a možnosti. Láska občas dokáže překvapit. Vyhýbejte se věcem obecně uznávaným za nezdravé.

4. Rak – finančně přichází pro vás dobrý týden. Budete mít možnost ušetřit pár korun a zároveň nebudete muset radikálně omezovat výdaje. V zaměstnání vás podle horoskopu v druhé polovině pracovního týdne čeká nějaký úspěch. Ve vztahu se mohou objevit nějaké nové závazky, které bude nutno dodržet. Mohou se objevit menší potíže s tlakem a křečovými žilami.

5. Lev – kontrolujte pravidelně poštu, volejte zpátky na zmeškané hovory. Tento týden dostanete nějakou důležitou informaci, která bude mít velký (a pozitivní) vliv na váš profesní život. Cestování může mít nyní velký vliv na lásku a rodinný život. Správný jídelníček může vyřešit některé zdravotní problémy.

6. Panna –  podle horoskopu byste se měli tento týden více věnovat úředním záležitostem a komunikaci s bankou či finančními institucemi. Ve vztahu je důležitá přirozenost a otevřenost. Nemá smysl ukrývat některé emoce a myšlenky. Trošku zpomalte, vaše tělo vydrží hodně, ale není ze železa.

7. Váhy – v zaměstnání si dávejte pozor na lidi, kteří vám pořád jen něco slibují a dosud skoro nikdy své sliby nesplnili. Nemá smysl s nimi jakkoliv spojovat svou budoucnost. V dlouhodobých partnerských vztazích přichází krásné a láskyplné období. U párů, které jsou spolu krátce, se může kolem víkendu trochu ochladit. Na zdraví si stěžovat nebudete.

8. Štír – lidé se na vás budou obracet s tím, že by potřebovali vaši pomoc. Stojí za to jim trochu ulevit v povinnostech, v budoucnosti se vám vaše vstřícnost vrátí desetinásobně. Podle horoskopu si Štíři vstup do zamilovaného máje velmi vychutnají. Alergiky čeká trochu krušnější víkend.

9. Střelec – v zaměstnání by mělo být všechno v pořádku. Někdy je vlastně nuda i dobrá zpráva, protože vás nečekají nové a náročné povinností. Možná budete mít i nějaký volný čas navíc. Rozdílné názory ohledně budoucího fungování vztahu je nutné řešit co nejrychleji. Večerní procházky vás příjemně naladí před spaním.

10. Kozoroh – je před vámi finančně stabilní týden. Ale to neznamená, že musíte peníze rozhazovat kolem sebe lopatou. Určitá střídmost vám určitě neublíží. Ve vztahu své názory neprosazujte silou, dlouhodobě vám oběma nejvíce prospěje kompromis. Single mohou vyrazit na lov. Pečujte o své kosti, potřebujete více vápníku.

11. Vodnář – naplánujte si výdaje rovnou v pondělí a snažte se toho plánu co nejpřesněji držet. U větších útrat to raději ještě předem s někým proberte. Single mají šanci poznat někoho, kdo se po nějakém čase může ukázat tou pravou osobou, se kterou je dobré sdílet radosti i starosti života. Negativní přístup k životu a okolí se může odrazit i na vaší kondici.

12. Ryby – snažte se projevit více iniciativy než obvykle. Lidé  v zaměstnání vás velmi pečlivě pozorují. Teď je velmi snadné dokázat, že máte na víc. Vydržte. Jestliže to ve vašem vztahu už delší dobu skřípalo, v tomto prvním májovém týdnu by se mělo objevit pozitivní rozuzlení. Nejezte před spaním, poslední jídlo si dávejte velmi brzy večer.