Horoskopy od 05-06-2017 do 11-06-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý třetí týden roku 2017

1. Beran – buďte trošku opatrnější na nákupech. Spousta věcí, které vás na první pohled upoutají, je ve skutečnosti jen zbytečnost, kterou vůbec nepotřebujete. Ve vztahu se raději moc nerozčilujte. Spoustu věcí lze vyřešit s úsměvem. Po čtvrtku pocítíte obecný pokles sil. Víkend věnujte odpočinku.

2. Býk – mohou se objevit nějaké finance navíc. Podpora přátel nebo rodiny občas příjemně překvapí. Nemá smysl neustále prosazovat jen svůj názor. Dobře fungující vztah je vždycky o rozumném kompromisu. Raději se vyhýbejte mastným a hodně slaným jídlům,  vaše trávení a játra jsou nyní citlivější.

3. Blíženci – v zaměstnání se zaměřte na dokončení všech rozdělaných záležitostí. Nyní se raději nepouštějte do nějakých nových projektů. Času na ně bude dost. Před zamilovanými je opravdu velmi krásný týden. Single se mohou pomalu chystat na změnu. Nezapomínejte na dostatečný pitný režim.

4. Rak – před vámi je podle horoskopu docela úspěšný týden, jen byste to neměli zas až tak moc přehánět s výdaji. Lepší bude, když se vám podaří pár korun ušetřit. Práce není všechno. Věnujte také trochu volného času jen rodině a partnerovi. Vrátí se vám to mnohonásobně. Tento týden může být trochu problematičtější pro lidi s vysokým tlakem.

5. Lev – raději si neberte nějaké povinnosti navíc. Budete mít dost práce s tím, co děláte obvykle. Vypadá to, že máte šanci poznat někoho velmi zajímavého. Vaše srdce začne bušit výrazně rychleji. Pečujte více o svá chodidla. Může se vám vysušovat kůže na nohou a také je možné, že začne více praskat.

6. Panna – všechny záležitosti týkající se větších výdajů byste měli pečlivě promyslet. Nějaký nákup se dá odložit a něco se dá pořídit výhodněji, jen tomu musíte věnovat trochu více času. Nebojte se dát najevo více své city. Rozhodně vám to pomůže vyjasnit situaci. Podle horoskopu je tento týden jako stvořený pro různé detoxikační kúry.

7. Váhy – dávejte si pozor na lidi, kteří vám slibují hory doly. Na rčení, že lepší je vrabec v hrsti než holub na střeše je mnoho pravdy. Tento týden si velmi užijí lidé žijící již velmi dlouhou dobu ve vztahu. U čerstvě zamilovaných se může objevit trochu sporů. Ale vše se rychle vyřeší. Čekejte docela slušnou fyzickou formu.

8. Štír – podle horoskopu vám hrozí nějaké spory týkající se peněz. Také byste si měli při práci dávat pozor na různé drobnosti. Chyby způsobené nedochvilností či nepečlivostí mrzí nejvíce. V tomto týdnu by se měly rozhodnout nějaké důležité záležitosti týkající se budoucnosti vašeho vztahu. Cestování ve vás může nyní vyvolat nečekaný stres.

9. Střelec – pracovně budete mít všechno pod kontrolou. Můžete jen občas trochu mít jistý pocit nudy. Ale ten by měl brzy zmizet. Do vztahu může občas vnést chaos i na první pohled naprosto banální záležitost. Nerozčilujte se kvůli hloupostem. Vaší páteři nejvíce pomůže pravidelná dávka pohybu.

10. Kozoroh – tento týden může být finančně velmi úspěšný. Jen nezapomínejte i na obyčejné formality. Některé věci by se mohly zbytečně komplikovat. V tomto týdnu vás může čekat malý románek. Pokud máte partnera, čekejte krásný projev lásky. Dodejte tělu dostatečné množství vápníku, vaše kosti potřebují zesílit.

11. Vodnář – výdaje si raději naplánujte dopředu. Nejrozumnější by bylo si na každý den určit pevný obnos a neutratit ani o korunu více. A co se podaří ušetřit, odložte stranou. Vaší lásce všechno přeje. Užívejte si krásný týden. Vaši fyzickou formu velmi silně ovlivní psychika. Nerozčilujte se zbytečnostmi.

12. Ryby – konkurence nespí. Nepodceňujte ani drobnosti. Máte na to všem ukázat, že v zaměstnání jste nezastupitelní. V lásce byste neměli podceňovat zásadovost. Stůjte si za svým a vše dopadne podle vašeho přání. V následujících sedmi dnech se vám podle horoskopu mohou trochu více mastit vlasy.