Horoskopy od 29-05-2017 do 04-06-2017

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý druhý týden roku 2017

1. Beran – stačí trochu více osobní iniciativy a budete moci opravdu světu ukázat, co vše se ve vás skrývá. Nebojte se i riskantnějších podniků. Hledáte lásku? Nejste sami, někdo ve vašem okolí má podobné úmysly. Drobné virózy se velmi často dá zvládnout i bez dlouhého ležení, jen nesmíte organismus přetěžovat.

2. Býk – události vás donutí přehodnotit několik pracovních záležitostí. Při rozhodování se opírejte o předchozí zkušenost s lidmi a nenechte se zviklat lacinými sliby. Přitahujete pohledy opačného pohlaví. Pokud chcete, můžete to využít pro nějaký menší flirt. V druhé polovině týdne váš organismus bude trpět únavou.

3. Blíženci – pozitivní energie vám podle horoskopu pomůže vyřešit spoustu náročných úkolů v zaměstnání. Tento týden máte šanci všem ukázat svou nezastupitelnost. Ve vztahu si nehrajte na někoho, kým nejste. Upřímnost je vaše nejsilnější zbraň. Nadbytek sil využijte na nějakou sportovní aktivitu.

4. Rak – v profesním životě vás v následujících pěti dnech čeká hodně změn. Některé budou pozitivní, jiné negativní, ale celkově vás vývoj posune zase o něco dál. Pokud máte ve vztahu nějaký dlouhodobý spor, nebojte se ho řešit rovnou a bez vytáček. Uleví se vám. Pozor na klouby a páteř, mohou být citlivější více než obvykle.

5. Lev – podle horoskopu by se v zaměstnání měla pomalu končit jedna důležitá etapa. Ale to je čas na to, nabrat sílu a nápady na to nové, co se zrovna začíná. Ve vztahu či při hledání lásky si to občas zbytečně komplikujete. Jednoduchá a přímá řešení bývají velmi často ta nejúčinnější. Nepodceňujte drobné zdravotní potíže, raději si o nich s někým promluvte.

6. Panna – v zaměstnání se nezabývejte sněním o budoucnosti. Držte se jen konkrétních záležitostí, sliby vaši peněženku nenaplní. Nemá smysl trávit čas navíc tam, kde to nikdo neocení. Partner může mít trochu zlomyslnou náladu, nemá smysl to řešit. Dobrou psychickou i fyzickou formu vám zaručí pohyb v přírodě.

7. Váhy – nepodepisujte žádné důležité dokumenty aniž byste se o tom poradili s někým, kdo celé záležitosti rozumí více než vy. Nenechte se nikým natlačit ke zdi. Pro lidi narozené ve znamení zvěrokruhu Váhy přichází velmi romantický týden. Pokud lásku hledáte, nenechte se obelhat krásnými slůvky. Energie budete mít na rozdávání.

8. Štír – v zaměstnání se mohou podle horoskopu objevit nějaké významnější konflikty, na jejichž průběh nebudete mít vliv. Snažte se do nich neangažovat. Jedna nebo druhá strana by vám to vždy měla za zlé. Toxické vztahy nemá smysl udržovat při životě. Láska si svou cestu stejně najde. Máte citlivou pleť, dávejte si pozor na slunci.

9. Střelec – v pracovních povinnostech byste si měli udělat pořádek. Některé věci vám půjdou mnohem lépe od ruky, když je začnete dělat trochu systematičtěji. I přátelství může být začátkem velké lásky. Nesázejte jen na fyzickou atraktivitu, protože ta stejně časem pomine. Pozor na plíce a průdušky, nyní budou citlivější.

10. Kozoroh – uvolněte svou představivost a nechte část své budoucnosti v rukou osudu. Výsledek vás velmi příjemně překvapí. Týden je podle horoskopu jako stvořený pro originální a neotřelá řešení. A týká se to nejen profesního života ale i lásky. Odhoďte okovy stereotypů. Potíže s trávením nemůžete podceňovat.

11. Vodnář – práce by vám tento týden měla přinést hodně satisfakce. Pokud budete muset řešit záležitosti, které vás až tak moc nebaví, snažte se přemýšlet o tom, co zajímavého budete dělat později. Není důvod ztrácet víru v lásku. Doufejte a zjistíte, že vaše tužby se začnou pomalu realizovat. Návštěva u zubaře či větší péče o zuby by vám podle horoskopu rozhodně prospěla.

12. Ryby – pod tlakem okolností budete donuceni přehodnotit několik záležitostí. Navíc možná by bylo v některých věcech rozumné nedávat najevo svůj názor. Buď neříkejte nic a nebo odkývejte postoj většiny. Hledáte lásku? Na vaše srdce může zaťukat i někdo naprosto neznámý. Práce na židli přetěžuje vaše záda.